jednostavni sokovi od citrusaMnogi poznati kulinarski stručnjaci preporučuju dodavanje sokova limuna ili sok od limete raznim jelima. Ali za kuhanje kuhanje sve ide u krivu, a kućanice obično dodaju puno više limuna nego što je potrebno. Stoga se postavlja pitanje: kako se iscijediti iz citrusa samo dovoljno sok, koliko je potrebno?

Odgovor je jednostavan: morate koristiti poseban sokovnik. Izravan je izravno u plod. Budući da je prskalica napravljena u obliku spreja, teško će se pretjerati s sokom od limuna u hrani. Uostalom, dovoljno je samo jedan ili dva klika.

primjena sitnog sokova za pripremu mesaDa biste koristili sokovnik, prvo morate rezati vrh limuna. Budući da uređaj ima oblik užeta, može se pričvrstiti u voće, koji se stavlja na posebni stalak s laganim pokretima. To je sve, sada je samo lijevo da prskaju sok od limuna. Nakon uporabe možete brzo i jednostavno odvrnuti sokovnik i isprati je pod tekućom vodom.

jednostavan praktični aparatPrednosti sokovnika za limun:

  1. Jednostavnost. Sada ne morate rezati limun na pola, potražiti neku vrstu zdjelice za sok, učinite sve od sebe da se iscijedite. Sve je jednostavno kao i uvijek.
  2. Brzina. Proces stiskanja soka događa se za nekoliko sekundi.
  3. Čistoća. Sada će vam biti teže zamrljati ruke sokom od limuna.
  4. Svestranost. Ovaj sokovnik može se koristiti ne samo za limun, već i za druge sočne plodove.

korištenje citrusa sokovnikOvaj sokovnik je nezamjenjiva stvar u kuhinji. Koliko košta? Za 430 rubalja online trgovine u Rusiji i Ukrajini nude čak dvije posude. Cijena je, naravno, pristojna.citrusa sokovnik u online trgovini

Ali stranica Aliexpress nudi iste dvije posude za samo 72 rubalja. Ova cijena će se svidjeti svakom kulinarstvu. Uostalom, količina kineskog proizvoda razlikuje se od domaćeg do gotovo četiri puta.citrusa sokovnik na Aliexpress

Karakteristike kineskog spreja sok od limuna:

  • materijal – plastika;
  • boja – slučajna;
  • u skupu dva prskalica, koji se razlikuju po veličini;
  • duljina dugog pištolja za raspršivanje je 10 cm;
  • duljina kratkog raspršivača je 8 cm;
  • nalazi se stablo voća u kojem je ugrađen raspršivač.

Kao što vidite, najbolje je naručiti nebulizator soka od limuna izravno od jednog kineskog proizvođača. Uostalom, karakteristike kineskog i domaćeg proizvoda podudaraju se, ali cijena je nekoliko puta niža.