PelmennicaKukci su svima omiljena jela. Ako ih kupite u trgovini, dobit ćete jeftin, brz i ukusan jelo. Međutim, ponekad želite svoje domaće raviole. Samo su to učinili jako dugo vremena. Uostalom, trebate ručno staviti nadjev u svaku pelmenku, a zatim ga zamotati na poseban način, provjerite je li tijesto dobro zatvoreno, a tek onda možete kuhati. Takav dugi posao poput svake domaćice. A što da radim? Idite u trgovinu i kupite gotove okruglicu?

Odgovor je jednostavan: ne, ni na koji način. Uostalom, tu je pelmenna, zbog čega priprema knedla ne traži mnogo vremena. To je pravokutni oblik s nekoliko desetaka rupa.

koristeći pelmennitsyVrlo je jednostavno koristiti knedle. Najprije namjestite tijesto i stavite ga na kalup. U svakoj šupljini leži punjenje, a zatim zatvara drugi sloj tijesta. Mora biti valjano na kalupu, tako da je lakše ukloniti nepotrebne komade tijesta. Nakon toga, oblik se okrene, a iz svake rupice pelmeni se stisne na stol. Tako brzo možete napraviti nekoliko desetaka pelmena u isto vrijeme.uredne knedle

Prednosti pelmennitsa:

  1. Jednostavnost. Za korištenje pelmennitsa ne trebaju posebna znanja i vještine.
  2. Brzina. Sada će oblikovane knedle puno manje vremena.
  3. Kompaktnost. Kada pelmennitsa nije potreban, može se sakriti na polici, gdje neće zauzeti puno prostora.
  4. Čistoća. Nakon upotrebe ispirati vodom.

knedle u online trgoviniPelmennitsa je neophodna za svaku domaćicu koja sve vole kuhati ručno. Međutim, postoji jedno važno pitanje: koliko je takvih knedla? U ukrajinskom i ruskom online trgovinama, ovaj proizvod košta 249 rubalja. Vrlo jeftin.

pismo na alejšreduI na stranicama Aliexpress istog proizvoda košta 240 rubalja. To jest, praktički se ne razlikuje od domaćeg proizvoda na bilo koji način. Međutim, dizajniran je za samo 24 kaciga, a roba domaćeg proizvođača omogućuje izradu istodobno 35 pelmena.

knedle od plastikeKarakteristike pelmennitsa:

  • materijal – plastika;
  • duljina – 24 cm;
  • širina – 24 cm;
  • boja – bijela.

Kao što možete vidjeti, pelmennitsa vrijedi kupiti od domaćeg proizvođača, jer je namijenjen za kuhanje više knedla. A karakteristike i cijena ovog uređaja ne razlikuju se od proizvoda koji kineski proizvođač nudi.