zamke za komarceUglavnom neugodnosti tijekom putovanja u dahu isporučuju komarci. Mala “krvotok” obožavaju hladna i vlažna vremena. Unatoč ogromnom asortimanu kozmetike i drugih adaptacija, insekti i dalje muče seljaci.

Ponekad, iz humanih razloga, ljudi ne žele ubiti drugačije biće. Za takve ljubitelje prirode izmišljeni su ultrazvučni repeleri – moderni i praktički beskorisni uređaji. Nemoj uvijek pomagati drugačija ulja i aromatične svjetiljke, pa čak i spavati u takvim uvjetima nije lako.

zamka u online trgoviniJedno od najučinkovitijih sredstava protiv komaraca je posebna zamka. Na primjer, model Inadays inaTrap privlači insekte prigušeno svjetlo fluorescentne svjetiljke i ugljičnog dioksida, koji oponaša ljudski dah. Nakon susreta s malim ventilatorom (9 cm), neugodni komarci ne uzrokuju nikakve neugodnosti.

Nažalost, ovaj uređaj se ne preporučuje za upotrebu u prisutnosti ljudi. Ugljični dioksid koji osoba oslobađa tijekom disanja, kao i mirisi alkohola i kozmetike, smanjuje učinkovitost zamke. Najbolje je uključiti uređaj unaprijed, na primjer, nekoliko sati prije spavanja. Još jedan nedostatak – visoka cijena (od 2500 rubalja).

mreže protiv komaracaAko niste spremni uložiti u borbu protiv komaraca, obratite pozornost na uređaje s drugačijim načelom djelovanja. U ulozi mamca opet stoji svijetla žarulja, privlačeći “bloodsucking”. Oko izvora svjetlosti je metalna mreža s istosmjernim naponom – sigurna za ljude i smrtonosna za insekte.

električna zamka na AliexpressuTrošak električnih zamki u domaćim prodavaonicama iznosi oko 1000 rubalja, ali kupci unosnih kupnji naručuju slične uređaje na stranicama AliExpress. Proizvođači iz Kine jamče učinkovito uništavanje komaraca za samo 130 rubalja.

Većina kupaca se preporuča za kupnju električnih zamke koje rade odličan posao, ne samo s „krvopije”, ali s neugodne komaraca i ostalih krilatih kukaca.sigurnosni uređaj iz Kine

Električna zamka iz Kine izvorna je noćna svjetiljka i vaš spasitelj od komaraca. Slučaj uređaja ne zagrijava, nije bilo stranih mirisa. U prvim danima korištenja, prema pregledima, nije lako naviknuti se na bakalar. Ti se zvukovi pojavljuju kada se insekti pojavljuju u kontaktu s metalnom mrežom.

Neki kupci su nezadovoljni svijetlom plavom bojom, koja sprečava spavanje. Ovo je možda jedini nedostatak električne zamke za komarce iz Kine.