vrtne rokavice s krempljiVrtne rokavice s kremplji so edinstvene rokavice, ki pomagajo opravljati majhno delo brez kakršnih koli orodij. En par rokavic je opremljen s 4 plastičnimi nasveti v obliki krempljev. So ostri, tako da lahko brez velikega napora digate, sprostite in celo rastline. Poleg tega lahko s svojo pomočjo rakežete plevel in čistite tla različnih razbitin.

udobne praktične rokaviceRokavice s kremplji bodo koristne vsem vrtnarjem med sezonsko sezono. Zdaj vam ni treba bruhati tla, narediti luknje, kopati postelje. Preprosto je – narediti luknjo s kremplji in postaviti seme. In za čiščenje rokavic umazanije, jih morate lepljati z vodo.

par gumiranih rokavic s krempljiPrednosti rokavic s kremplji:

  1. Trajnost. Rokavice so izdelane iz odličnega materiala. Vrtnarju bodo služili več let.
  2. Vodoodporen. Zdaj se ne bojite dela v mokrem tleh.
  3. Vsestranskost. 4 nasveti igrajo vlogo mnogih vrtnih orodij.
  4. Primerna velikost. Rokavice s kremplji lahko uporablja vsak član družine. Zahvaljujoč elastičnemu pasu, imajo kakršno koli obliko roke in dobro sedejo na njej.
  5. Zaščita. Rokavice ne omogočajo prodiranja umazanije v notranjost.

Zdaj vam ni treba kopati v tleh z rokami v navadnih rokavicah, ki jih lahko v vsakem trenutku raztrgate. In za majhno delo, ne potrebujete nobenega orodja. Vse so lahko priročne nasvete.

Toda takšne rokavice imajo en minus: primerne so samo za desničarje. Dejstvo je, da so nasveti le na eni rokavici in v večini primerov na desni strani. Na žalost pa so levičarji neprimerni za uporabo takih rokavic.

Toda glavno vprašanje se postavlja: koliko so te rokavice?

vrtne rokavice v spletni trgoviniV trgovinah v Rusiji in Ukrajini se lahko za 248 rubljev kupijo rokavice s kremplji.

vrtne rokavice za AliexpressToda na Alyekspress bo en par vreden 113 rubljev. Kitajski proizvajalec prodaja rokavice 100 rubljev cenejša od domačega. In kakovost je enaka.

Karakteristike zdravila Aliexpress:

  • material za rokavice – guma in poliester;
  • material šobe – plastika;
  • barva – zelene rokavice in črne kremplje;
  • količina – 2 rokavice in 4 šobe;
  • velikost – univerzalna.

Zato je bolj donosno naročiti par rokavic s kremplji v kitajski spletni trgovini Aliexpress. Poleg tega je vedno na voljo sistem popustov, zaradi katerega lahko kupite rokavice za nižjo ceno.