univerzalna sitna skodelicaMoka je najpomembnejša sestavina v skoraj vseh jedeh. Vendar je treba najprej sejemo pred dodajanjem na krožnik. Sicer peko obrniti manj puhasto, razne nečistoče (npr škrob) in ostane v moko, in niti ne opazimo majhne žuželke, ki, kot so vetrne up v moko. Vendar pa ni vedno časa, da presejemo moko, in ni treba dodati presejano moko.

Zato se je na trgu pojavil poseben vrč, ki lahko hitro preseže moko. Dovolj je, da naredimo nekaj gibov, da znebimo moke različnih nečistoč in nasitimo s kisikom.

Naprava za potapljanjeUporabite vrč za enostavno prešivanje moke. Najprej morate posodo napolniti z ustrezno količino moke. In potem morate samo pritisniti ročaj, tako da se mokra preseže. To je v resnici to. Zdaj lahko uporabimo moko za kuhanje posod.

Prednosti vrčkov za mokro sejanje:

  1. Preprostost. Nekaj ​​hitrih premikov – in mokra se preseže.
  2. Hitrost. Za nekaj minut lahko kosite potrebno količino moke.
  3. Vsestranskost. V tem vrču lahko presejate ne le moko, ampak tudi kakav, sladkorni prah in tako naprej.
  4. Brez tresenja. Sedaj, ko se mokra moka, vam ni treba stresati s svojo močjo. Dovolj je samo, da pritisnete ročaj skodelice.
  5. Majhna velikost. Premer vrča ni tako velik, zato se mokra ne bo prebudila mimo posode na mizi in tleh.

vrč za mokro sejanjeVrč za presejanje moke – to je uporabna naprava, ki mora biti v arzenalu vsakega kuharja. Toda koliko stane? V ukrajinskih in ruskih spletnih trgovinah seštevek vrč stane 556 rubljev. Primerna cena tega izdelka.križ-sieve v spletni trgovini

Vendar pa na Alyekspress isti vrček stane samo 196 rubljev. Za to ceno je res potrebno kupiti to napravo. Navsezadnje je resnično koristno v kuhinji.križ-sieve na Aliexpressu

Specifikacije mošnjaka za odrezavanje moke:

  • material – nerjavno jeklo;
  • premer – 10 cm;
  • višina – 9 cm.

Sito iz nerjavnega jeklaKot lahko vidite, je za vsakega gospodarja potrebna skodelica za mokro sejanje. Ampak nakup te naprave mora biti le neposredno od kitajskega proizvajalca. Navsezadnje domači proizvajalec nakazuje precej visoko ceno, vendar značilnosti blaga se ne razlikujejo.