mikrovalovna pečica za mikrovalovno pečicoČipi so okusni, vendar škodljivi prigrizki. Zato številne gospodinje izdelujejo domače žetone, v katerih zagotovo ni škodljivih sestavin. Vendar se ne izkaže, da so vedno enaki, in preveč olja se uporablja za kuhanje, kar ni zelo koristno.

Te težave pa je mogoče rešiti z enostavno prilagoditvijo. Mikrovalovna pečica je plošča s posebnimi režami za vsako rezino krompirja. Zahvaljujoč temu se rezine ne držijo drug drugemu in bodo popolnoma ocvrte.

kuhalni čipiChipsnitsa je zelo enostaven za uporabo. Najprej morate krompir rezati v tankih rezinah na posebni napravi, ki je vključena v komplet. Po tem morate vsako rezino položiti v poseben prostor in ga nekaj minut postaviti v mikrovalovno pečico. Po preteku časa se čipe prenesejo v posodo in takoj pospravijo z začimbami. Lahko uporabite kakšne začimbe. Kot lahko vidite, ti hišni žetoni sploh ne uporabljajo olja.

Prednosti izdelovalca čipov za mikrovalovno pečico:

  1. Preprostost. Za izdelavo žetonov morate opraviti nekaj osnovnih korakov.
  2. Hitrost. Ne potrebujete urjenja krompirja in počakajte, dokler celotna stranka požari.
  3. Vsestranskost. Na enak način lahko kuhate ne le krompir, ampak tudi bučke, kumare in celo jabolčne žetone.
  4. Ne škoduje zdravju in obliki. Zaradi popolnega pomanjkanja olja bodo ti žetoni prinesli samo užitek.

kuhalni čipi za mikrovalovno pečicoChipsnitsa bi morala biti za vsakega ljubimca okusnih prigrizkov, ampak kakšna je njena cena? V ruskih in ukrajinskih spletnih trgovinah ta izdelek stane 600 rubljev. Precej poceni, glede na to, da nimate več nenehno kupovati čipov.trgovina s čipom v spletni trgovini

Vendar pa je na spletnem mestu Aliexpress isti čipset le za 415 rubljev. Za takšno ceno je vredno kupiti to univerzalno napravo.Chipsnitsa za Aliexpress

Značilnosti kitajskega čipov:

  • material – toplotno odporna plastika;
  • Set vsebuje sekalnik, nož za tanke rezine, nosilec krompirja med rezanjem;
  • barva – bela z rumeno;
  • premer čipov je 20 cm.

doma čipiZato je treba naročiti univerzalni čipset za mikrovalovno pečico samo pri kitajskem proizvajalcu. Konec koncev, njegova predlagana cena je veliko manjša od cene domačega proizvajalca.