krtačo krtačiteMladi krompir ljubijo vsi, odrasli in otroci. To je precej okusno in zdravo. Nekateri vladarji sploh ne lupijo in kuhamo z njim, vendar se vsi ne morejo odločiti za takšen poskus.

Če želite počistiti nekaj kilogramov mladega krompirja, se boste morali znojiti. Mnoge ljubice so našle izhod. Uporabljajo se za hitro čistilno gobico za posodo, nerjavečo krpo in celo pesek. Vendar pa so proizvajalci ponudili uporabo posebne krtače za zelenjavo.

moja korenjeKrtača za zelenjavo vam omogoča hitro čiščenje mladega krompirja s kože. Poleg tega taka naprava večkrat olajša pranje kakega sadja in zelenjave.

Uporaba posebne krtače je precej preprosta. Zelenjavo moramo potegniti pod različnimi potoki iz različnih smeri. Po nekaj gibanjih bo mladi krompir čist. Napravo preprosto izpirajte z vodo.

Kitajske krtače v kuhinjiPoleg tega material s ščetkami omogoča njihovo uporabo kot tack. Vsako ploščo lahko preprosto prenesete z vročo posodo. Zahvaljujoč posebni napravi na rokah, ne bo opeklin.

Prednosti ščetk za zelenjavo:

  1. Preprostost. Med uporabo krtače ne bo težav.
  2. Hitrost. V samo nekaj minutah lahko počistite nekaj kilogramov mladega krompirja.
  3. Vsestranskost. Krtača za zelenjavo je veliko uporab.
  4. Varnost. Čopič ščiti roke pred opeklinami.

priročno in praktično prilagoditevAmpak koliko stane takšna univerzalna naprava? V internetnih trgovinah v Ukrajini in Rusiji je mogoče kupiti krtačo za zelenjavo za 355 rubljev. Precej draga za eno stvar. Toda v kuhinji ne potrebujete ene krtače, zato ta možnost ne ustreza.zelenjavna krtača v spletni trgovini

Toda na mestu Aliexpress se krtača za zelenjavo prodaja za 44 rubljev. Ta cena je primerna za to napravo. Poleg tega je večkrat nižja od tiste, ki jo je izrazil domači proizvajalec. Za svojo ceno na spletni strani Aliexpress lahko kupite kar 8 krtačk za zelenjavo. Varčevanje je očitno.rastlinska krtača za Aliexpress

Related  Priročen in praktičen valoviti nož iz Kitajske

Značilnosti kitajskih zelenjavnih ščetk:

  • material – plastika;
  • dolžina – 120 cm;
  • barva – oranžna, zelena, modra, roza.

Če želite kupiti krtačo za zelenjavo, uporabite spletno mesto Aliexpress. Kitajski proizvajalec ponuja ugodno ceno, za razliko od domačega. Toda značilnosti blaga se ne razlikujejo.