Bolgarski iz KitajskeV vsakdanjem življenju za kvalificiranega obrtnika bo vedno 1000 in 1 primer. Pogosto je treba nekaj rezati ali polirati. Trdni material je mogoče obdelati z kotno brusilko Bort BWS-1200U-SR, kar je najden za domačega strokovnjaka. Če človek lahko samostojno opravi obsežno delovno delo, potem je za družino to neprecenljiv prispevek. Vendar je najboljši zaposleni tisti, ki se drži varnostnih tehnik. Na žalost je napisana v krvi samozavesti.

Pri delu z USM nosite zaščitni pokrov ali očala. Držite orodje z obema rokama, ne eno.

Tehnične specifikacije

bolgarski reducirMožnost zmogljivosti bolgarskega reduktorja bistveno poenostavi delo. Model Bort je opremljen z močnim motorjem 1200 vatov. Zaradi teh lastnosti mlin deluje dlje in potrebuje veliko več časa za pregrevanje. Takšna vzdržljivost orodja omogoča poveljniku, da hitro cut ali polira:

  • les;
  • beton;
  • kamen;
  • plastika;
  • kovinski.

Reduktor te tehnike je večkrat večji od moči vrtanja. Bolgarski je bil ustvarjen posebej za izvedbo težkih tovorov. S takšno energijsko energijo pri predelavi trdnih materialov se motor ne zažge in gorijo, ležaje pa se razbijejo. To se pogosto zgodi z vrtanjem med mletjem.

Pogon, hitrost in mehak zagon

disk BolgarščinaV tem območju moči lahko upravljate le majhne diske s premerom do 125 mm. Velika oprema, samo se ne potegne. Reduktor vrti gred do 11 tisoč obratov na minuto (prosti tek). Pogosto to privede do strmoglavljenja pri vklopu. Bolgarski iz Kitajske pri deluVendar pa je v bolgarščini na voljo Bort BWS-1200U-SR mehki zagon, kar pomeni, da se disk postopoma odvija (trenutni prihaja samo z naraščajočo hitrostjo). Še vedno ne začnite takoj po rezanju (potrebujete 5-10 sekund), da začnete z rezanjem, da ne bi pokvarili ušes ali delovne površine.

Preverite, ali je gladek začetek lahko naslednji: če vklopite Bolgari delujejo tiho in “ne skočite” v svoje roke, potem je to.

Kontrola hitrosti

bugarski nadzorni gumbPoseben sistem, vgrajen v mlinček, je odgovoren za ohranjanje optimalne hitrosti brusnih plošč. Zato lahko poveljnik izbere najbolj ugodno hitrost za različne dejavnosti: poliranje ali mletje. Zaradi tega je hitrost krožnega vrtenja odvisna od vrste dela in ne od obremenitve. Koristna funkcija je zakleniti gumb za vklop / izklop. osebna zaščitna opremaKer je gumb za zagon širok, lahko specialist dela tudi z rokavicami.

zaščitni pokrovPri delu s kamnom morate nositi zaščitno opremo, ker je to zelo nepredvidljiv material. Prav tako bi morali zaščititi svoje dihalne organe z opravljanjem brušenja.

Lahko kupite kotni brusilnik Bort BWS-1200U-SR na spletni strani “AliExpress” neposredno iz Kitajske za 2.874 rubljev.bulgarian pri Aliexpressu Medtem ko v običajnih trgovinah stane več kot 3.200 rubljev.bulgarian v trgovini Rusije V internetnih trgovinah v Rusiji.bulgarian v spletni trgovini v Rusiji V spletnih trgovinah v Ukrajini.bulgarian v spletnih trgovinah v Ukrajini