cipres iz kitajskih semenCypress – okrasni priljubljenih vrst zimzelenih dreves, ki so pogosto posajene v vrtovih in okoli območja mesta, da bi ustvarili naravne ovire. Običajni habitat takšnega drevesa je toplega podnebja držav južnoameriške celine. Kljub temu ciprese zelo pogosto uporabljajo lastniki zemljišč v Rusiji.

ciprese semenaPred sajenjem semen v tleh, jih je treba kaliti v domačih ali toplogrednih razmerah. Če želite to narediti, lahko uporabite posebne obrazce za predsejne rastline. Rastlinski kalčki naj bi bili takoj po začetku sončnega marčevskega dne. Prav tako je pomembno, da nakup kakovosti semena, ki so večinoma zagotovljeno, da kalijo in postanejo odporne na majhne temperaturne spremembe, ki se dogajajo v pomladi.

Seme cipresa na AliexpressuNa znameniti Aliexpress lahko kupite kakovostna semena. Ta partija s cipresno seme ima najvišjo oceno od kupcev in najcenejšo ceno med prodajalci podobnega izdelka na spletni strani. To pomeni, da boste zagotovo dobili semena cimpe, ki jih je mogoče preprosto zasajiti v vaši poletni koči.

cipres vrtecProdajalec ponuja več fotografij o tem, kako bodo drevesa skrbela, ko bodo negovana:

malo cipresKot opozarja prodajalec, obdobje cvetenja tega cipresa pade na poletni cas leta. Drevesa lahko tudi dobro čistijo zrak.

Cena serije je 25 rubljev. Za ta znesek boste prejeli en paket semen. Proizvajalec ne določa natančnega števila semen, vendar pa po mnenju kupcev ta paket vsebuje 25 kosov semen.

ciprese sadikeDostava v Rusijo je brezplačna in se izvaja iz centralnega skladišča trgovine na Kitajskem. Približni čas prihoda parcele kupcu je 35-58 dni. Številka skladbe ne sledi.

Kar se tiče cen semen ciprese v državah CIS, jih je mogoče kupiti v povprečju za 21 rubljev – 50 kosov v Ukrajini.ciprese semena v ogorod-ua

V Rusiji 0,05 gramov semen stane 48 rubljev. Domači prodajalci praviloma zagotavljajo zelo visok odstotek kalivosti rastlin (65-70 odstotkov).ciprese semena v semenski pošti

Related  Brezhibno delovanje avtomatskega namakalnega sistema za kapljanje iz Kitajske

Kljub dejstvu, da je cena veliko kitajskega decoction nekoliko večja, je odstotek podobnosti njihovih semen višji (s 75 odstotkov). Očitna pomanjkljivost nakupa blaga na Kitajskem je čas dostave – ni vedno primerno počakati 2 meseca ali več.

Pozimi uporabite posebne zaščitne pokrove. Brez njih cipres ne bo mogel preživeti pozimi.

V ruskih drevesnicah kupimo soba cipres – video