ročno zalivanjeV mestnih stanovanjih lahko pogosto najdete sistem pametne hiše. Razsvetljava, video nadzor, električna energija in klima so ogromen nabor funkcij, ki vam omogočajo udobje.

Na mestu mesta, nasprotno, je vse treba narediti ročno. Na žalost strokovnjaki še niso prišli do naprav za avtomatsko obdelavo postelj iz plevela ali žetve, vendar je še vedno mogoče najti nekaj v ruskih spletnih trgovinah.

Če vam je dolgčas s plastičnimi zalivnimi pločevinami in vedno zapletenimi cevmi, premislite o namestitvi napajalnega sistema. Vaš glavni pomočnik bo avtomatski časovnik za nadzor oskrbe z vodo. Rastlinjaki, postelje, rastlinjaki in trate – tak upravljavec je nepogrešljiv na primestnem območju.časovnik za zalivanje v spletni trgovini

Veliko lastnikov “šest hektarov” izletov na dacho je povezano izključno z delom v hiši in na kraju samem, zato je vroč poletni večer zadnja stvar, ki jo želite narediti zalivanje rastlin. Časovnik je primeren za vse vrste cevi, ki vodijo do razpršilnika vrta ali kapljevinskega namakalnega sistema.

samodejno zalivanjeNaprava deluje pri tlaku od 0 do 6 bara in pretoka gravitacije. Sam svoj program za zalivanje lahko nastavite za en teden – do desetkrat dnevno, trajanje namakanja pa je do 12 ur. Stroški kontrolorja v domačih spletnih trgovinah – od 1500 rubljev. Proizvajalec priporoča uporabo naprave le v domačem okolju.

avtomatski časovnik za zalivanjeNi skrivnost, da je večina blaga kitajskega izvora. Samodejni časovnik za zalivanje ni bil izjema, zato kupci pri iskanju dobičkonosnih ponudb pridejo na stran AliExpress. Na mednarodni platformi se lahko izdelek dejansko kupi dvakrat tako poceni – približno 700 rubljev.

Časovnik za zalivanje na AliexpressuNepremočljiva ohišje je opremljeno z dodatnim pokrovom. Na sprednji plošči je LCD-zaslon, predelek za baterije (tip AAA) in kontrolne tipke. Pričevanja potrjujejo kakovost naprave. Časovnik se vklopi ob nastavljenem času in olajša skrb za poletno kočo. Poleg tega kupci trdijo, da je potreben majhen tlak za odpiranje ventila – to pomeni, da podatki o delovanju v težnosti ali tlaku 0 niso pravilni.

instrumentiKomplet vsebuje navodila v angleščini, vendar konfiguracija krmilnika traja precej časa.

Komentarji v pregledih so povezani tudi s slabim pakiranjem blaga in neugodnim položajem akumulatorja.