CCTV 2 kamereVarnost primestnega območja je prva skrb za lastnike, ki nimajo možnosti pogosto obiskati hišo. Poleg tega lahko z namestitvijo fotoaparatov vedno vidite, kaj se dogaja na spletnem mestu ali v sobi v realnem času.

Namestitev celotnega sistema kamer za video nadzor ni drag proces. Praviloma bo vrstni red opreme v Rusiji stalo od 8500 do 50 000 rubljev, odvisno od tehničnih značilnosti in značilnosti sistema.izdelek na spletni strani zodikamČe želite znatno prihraniti denar, vendar kupite izdelke najvišje kakovosti, si podrobneje ogledate kitajske prodajalce video nadzornih sistemov na spletni strani Aliexpress. Zaradi dejstva, da se izdelek prodaja neposredno od proizvajalca, ima demokratično vrednost. Na primer, dve odlični različici sistemov video nadzora: dve ali štiri kamere.

Dokončanje blaga z dvema kameramadvokomorni sistem iz Kitajske

Popolnoma s štirimi kameramištirikotni sistem iz Kitajske

Kamere omogočajo snemanje videa v realnem času kot 1080p. Zahvaljujoč temu, če je potrebno, si lahko ogledate tudi najmanjše podrobnosti na sliki. Uporabniki lahko prilagodijo način shranjevanja in obliko videoposnetkov.

nadzorna kameraNamestitev sistema je precej preprosta, celoten sklop vključuje podrobna navodila za namestitev in delovanje v ruskem jeziku.

Stroški sistema za dve kameri znašajo 5.660 rubljev, za štiri kamere pa 6.659 rubljev. Cene so podane brez stroškov pošiljanja v Rusijo (njegova približna cena je 1.500 rubljev).

nadzorni sistemTe kamere lahko nadzirate neposredno s pametnega telefona. Če želite to narediti, morate namestiti dodatno programsko opremo in vzpostaviti povezavo s sistemom za video nadzor z uporabo tehnologije Bluetooth. Vse potrebne za namestitev programa so v celotnem sklopu serije.

Kamere lahko nadzirate s izdelkov Apple, pametnih telefonov Android ali naprav v operacijskem sistemu Windows Phone. Sistem videonadzora ima tudi naslednje funkcije:

  • funkcija obveščanja uporabnika;
  • video stiskanje – H.264;
  • prisotnost daljinske upravljalne plošče naprave.

Podroben ogled video posnetka enega od kupcev video nadzora: