valoviti nož za lepo rezanjeNihče ni všeč rutini. To velja za prehrano. Če oseba jede eno posodo vsak dan, sčasoma postane dolgočasno. Vendar, če jo karkoli drugače dekorirate, drugače ločite glavne sestavine, potem bo ta jed skupaj spet povzročil neprijeten apetit.

Vendar je težko izrezati vse vzorce z navadnim nožem. Zato se reši poseben valoviti nož. Z vinom lahko zreži zelenjavo. Tako bo najpogostejša solata ali celo ocvrt krompir postala resnično umetniško delo.

Prednosti valovitega noža:

  1. Preprostost. Valovit nož se lahko uporablja tudi kot običajno.
  2. Hitrost. V nekaj minutah lahko naprava cut kilogram zelenjave z nenavadnim valom.
  3. Vsestranskost. Nož se lahko uporablja za rezanje zelenjave in sadja.
  4. Prihranki. Ker je nož narejen v obliki valov, vam ni treba pomagati, da bi dosegli nenavadno obliko. Zahvaljujoč temu, ne bo noben del rezine izdelka letel v smeti, ker ne bo nobenih ukrivljenih kosov.
  5. Kakovost. Valovit nož lahko preprosto in hitro razrežemo na tanke in debele koščke.

nenavadno rezanje zelenjaveGlavno vprašanje ostaja: koliko stane takšna nenavadna naprava? V spletnih trgovinah v Ukrajini in Rusiji lahko kupite valovit nož za samo 90 rubljev. Cena je zelo dobra.nož valovita v spletni trgovini

Ampak na spletni strani AliExpress, isti nož stane 68 rubljev. Samo 22 rubljev manj.nož z valovi Aliexpress

Značilnosti valovitega noža:

  • material rezila – nerjavno jeklo;
  • material ročaja – plastika;
  • dolžina rezila – 9,5 cm;
  • širina rezila – 5,5 cm;
  • barva ročaja je rdeča.

lepo rezanje krompirjaKer je razlika v ceni majhna, lahko varno naročite tako v kitajščini kot v domači spletni trgovini. Poleg tega značilnosti izdelka se ne razlikujejo.