očistimo mandarino z nožem za čiščenje agrumovS čiščenjem citrusov vedno obstajajo težave. Na primer, zelo težko je odstraniti kožo iz oranžne barve, ne da bi pri tem poškodovala oranžno. Nenehno je treba nekako uganiti, izumiti različne načine, da nežno očistite sadje iz lupine.

Vendar pa ta problem izgine, če kupite poseben nož za citruse. Omogoča vam, da kožo nežno prekrižete s sadja, ne da bi poškodovali sam sad. Zdaj se lahko tudi apno in limona očistita tako hitro in enostavno kot navadna mandarina.

praktična in preprosta uporaba nožaUporabite nož za citruse je dovolj preprosta. Vaš palc morate postaviti v poseben obroč na nož. In služilni del naj nežno prekrijemo kožo. Majhna velikost noža ne omogoča prodiranja globoko, tako da sadje ostane nedotaknjeno. Treba je narediti nekaj kosov, nato pa samo odlepiti sadje, tako kot pri mandarinski rački.

čistimo mandarino hitro in enostavnoPrednosti noža za citruse:

  1. Preprostost. Nekaj ​​enostavnih premikov – in oranžna olupljena.
  2. Hitrost. Nekaj ​​minut lahko očistite nekaj pomaranč.
  3. Vsestranskost. Nož je primeren za vse izdelke iz agrumov.
  4. Čistost. Po uporabi preprosto očistite nož.
  5. Kompaktnost. Nož citrusov ne traja preveč časa.
  6. Varnost. Točka noža je narejena iz plastike in je namenjena samo za kožo agrumov, zato je težko, da se poškodujejo.
  7. Primerna velikost. Zaradi velike velikosti obroča, za katerega bi morali držati nož, lahko to napravo uporablja celotna družina.

nož za čiščenje citrusov v spletni trgoviniKot lahko vidite, mora biti nož za citruse v vsaki kuhinji. Koliko stane ta prilagoditev? V spletnih trgovinah v Ukrajini in Rusiji nož za agrume stane 90 rubljev. Precej nizka cena.

nož za čiščenje agrumov na AliexpressuAmpak na mestu Alixpress isti izdelek stane samo 23 rubljev. Za ta znesek je res vredno nakupa te naprave. Navsezadnje bo zagotovo potrebno v kuhinji.

naprava noža za čiščenje citrusovZnačilnosti kitajskega noža za citruse:

  • material – plastika;
  • barva – bela.

Kot lahko vidite, je citrusni nož uporabna naprava, ki ne bo nabirala prahu na polici. Vendar pa je bolje kupiti le neposredno od kitajskega proizvajalca. Navsezadnje je cena nižja od zneska, ki ga je določil domači proizvajalec. Hkrati se značilnosti blaga popolnoma ne razlikujejo.