laserski daljinecGradnja nove hiše zunaj mesta, kozmetična popravila ali preprosto preureditev pohištva – mnogi poletni prebivalci raje to počnejo sami. Iz tega razloga skoraj vsak lastnik šestih sto kvadratnih metrov vedno ima trden nabor orodij in celo majhno delavnico.

Na primer, načrtovanje več vrst postelj ali nameščanje novega talnega mesta zahteva, da opravite osnovne meritve. Prihranite čas in trud, boste pomagali iskalcu laserske razdalje, saj je že dolgo zamenjal običajno ruleto.

Glavne vloge igrajo reflektor in radiator v zasnovi razdalje. S pomočjo funkcijskih tipk lahko uporabnik nastavi referenčne točke in tudi, odvisno od zmogljivosti naprave, pozna temperaturo, izbere merilni sistem, sledi polnjenju akumulatorja in izvaja izračune po formulah. Več funkcij, ki jih ima laserska ruleta, večji je njihov strošek.

obseg iskanja najdete condtrolIskalniki daljinskega upravljalnika se pogosto uporabljajo za domačo uporabo, tako da iskanje takšne naprave v domačih spletnih trgovinah ne bo težavno. Najcenejše je, da stanejo laserske rulete za merjenje razdalje 15-20 metrov – približno 2000 rubljev. Naprava je opremljena z LCD zaslonom z osvetljenim učinkom, ima zaščito pred prahom in vlago.

instrumax-ostrostrelski laserski daljinomerČe želite prihraniti akumulator pri mirujočem stanju, se naprava po dveh minutah izklopi. Upravljanje ruleta se izvaja s pomočjo treh gumbov. Poleg daljinskega upravljalnika vsebuje komplet tudi trak, navodila in baterije.

Na zaslonu proračunskih laserskih ruletov praviloma obstaja samo ena vrstica, kar povzroča nekaj neprijetnosti. Iz tega razloga kupci na spletnem mestu AliExpress vedno bolj naročajo razpršilnike, ki imajo privlačne cene in izboljšano funkcionalnost.

laserski merilnik razdaljeKupci opozarjajo, da laserska ruleta, kupljena na AliExpress, ni slabša glede kakovosti ali natančnosti napravam znanih blagovnih znamk Bosch in Leica. Skupaj z daljinskim upravljalnikom dobite navodila v angleščini, pas in eleganten pokrov.

paket z AliexpressomNa laserski ruleti je skoraj nemogoče najti negativne povratne informacije. Snop, razširjeni nabor funkcij in cena 1500 rubljev (merilni razpon do 40 metrov) – ni presenetljivo, da kupci raje čakajo na paket v roku dveh mesecev, saj bodo podobni modeli v domačih spletnih trgovinah stali vsaj dvakrat.