vpetje za paketVeliko proizvodov je treba hraniti na suhem mestu brez dostopa do zraka. Žita, čaj, kava, suho sadje, kruh – vsak od teh izdelkov bo dolgo ostal svež le, če bo pravilno shranjen. Vendar ni vedno zmogljivosti potrebnih velikosti. Lahko pa uporabite redne pakete. Toda kako jih tesno zapreti? Uporabite zaponke ali samo navaden škotski trak?

Pravzaprav so proizvajalci že dolgo rešili ta problem. V spletnih trgovinah so zelo priljubljeni posebni posnetki za pakete. Zapri vrečo tesno. Tako ne bo prišlo do dotokov zraka in nobena žuželka ne bo plazila. Poleg tega, zahvaljujoč tej napravi, vsebina paketa ne bo nikoli pljusnila in razpadla.

priročno in praktično napravoZelo enostavno uporabite posnetke za pakete. Najprej namestite izdelek v embalažo in nato zaprite posnetek na vrhu. Mimogrede, na isti način lahko zaščitite svoj pametni telefon iz vode pod tušem ali med hojo ob dežju.

Poleg tega je mogoče posnetke uporabiti za tesno zapiranje vrečk z mlekom in drugimi tekočimi izdelki. Zdaj ni mogoče posebej izločiti mleka.

Prednosti posnetkov za pakete:

  1. Preprostost. Objemke so zelo enostavne za uporabo.
  2. Vsestranskost. Objemke lahko zaščitijo vse izdelke iz okolja.
  3. Kompaktnost. Ta naprava na polici ne zaseda veliko prostora.
  4. Trajnost. Objemke za pakete so namenjene za večkratno uporabo.

posnetek za pakete v spletni trgoviniTako morajo biti posnetki za pakete v vsaki kuhinji. Toda koliko stanejo? V spletnih trgovinah v Ukrajini in Rusiji, ta naprava stane 41 rubljev. Precej nizka cena za to napravo.

komplet objemk za vrečke na AlyexpressuVendar pa na spletni strani Aliexpress za samo 5 kosov istih sponk morate le plačati 60 rubljev. To pomeni, da en spenjalnik stane 12 rubljev. To je dokaj nizka cena takšne uporabne naprave.

sponke za plastične vrečkeZnačilnosti kitajskih posnetkov za pakete:

  • material – plastika;
  • dolžina – 11 cm;
  • širina – 1,4 cm;
  • barva – modra, zelena, vijolična, roza, oranžna, rumena;
  • v nizu 5 posnetkov.

niz posnetkov za paketeKot vidite, so posnetki za pakete čudoviti pomočniki v kuhinji, ki bodo vse izdelke svežili. Vendar pa je treba to napravo kupiti le pri kitajskem proizvajalcu. Navsezadnje je njen znesek veliko manjši od cene, ki jo je navedel domači proizvajalec.