trimmer za lokČebula je zdrava zelenjava, ki vsebuje veliko vitaminov. Dodaja se tako solati kot garnitom. Ljubitelji lova lahko preprosto pojedo celoto.

Toda glavni problem čebule je rezanje. Ko je čebula cut, sprosti posebno snov, zaradi katere oseba začne vodo oči. Zato je zelo težko čebulati resnično gladko, ker z vsakim gibom želite čim prej končati ta mučenja. Kako ustaviti rezanje čebule v ogromnih kosih?

idealno rezanjeObstaja posebna naprava, ki olajša rezanje čebule. Njegova funkcija je zelo preprosta – obdržite lok in posebni zob vodi nož za popolno rezanje. Tako se vsak krog čebule dobi ena širina. Veliki kosi preprosto ne morejo delovati s takšnim univerzalnim držalom.

Prednosti držala za rezanje krakov:

  1. Preprostost. Ni vam treba več trpeti in vsakič obračati žarnico za udobno rezanje. Poseben ročaj omogoča brezhibno držanje naprave.
  2. Hitrost. Žarnico lahko tako hitro odrežete, da očmi sploh nimajo časa za začetek vode.
  3. Čistost. Za čiščenje držala je dovolj, da ga speremo z vodo. Poleg tega ga lahko speremo v pomivalnem stroju.
  4. Vsestranskost. Naprava je primerna ne samo za čebulo, temveč tudi za drugo zelenjavo. Uporablja se lahko tudi za rezanje mesa.
  5. Varnost. Zobje ne dopuščajo zdrsa noža in prsti so daleč od nje, tako da so izrezki izključeni.

priročno praktičnoČebula je dobra stvar, ampak koliko stane? Spletne trgovine v Rusiji in Ukrajini ponujajo to napravo za 536 rubljev. Ta znesek je predrag za skupnega imetnika. Preprečuje vsako željo po nakupu te naprave.naprave v spletni trgovini

Toda na mestu AliExpress je mogoče kupiti držalo za rezanje čebule za 60 rubljev. To je skoraj 8-krat cenejše kot v domači trgovini. Za takšno ceno je res mogoče kupiti imetnika za rezanje čebule.

prilagoditev na AliexpressZnačilnosti nosilca za rezanje čebule:

  • material zob – nerjavno jeklo;
  • material nosilca – plastika;
  • barva – bela, oranžna, modra.

Zato je najbolje naročiti držalo za posodo neposredno pri kitajskem proizvajalcu. Tam bo naprava stala nekajkrat cenejša od domačega proizvajalca.