čistimo koruzo hitro in enostavnoKoruza je koristen izdelek, ki ga lahko jedo pozimi in poleti. Uporablja se za pripravo številnih jedi, vključno s solati in stranskimi jedmi. Vendar jedo koruzo v plišnici ni zelo priročno, in postopek čiščenja zrn iz plavuti traja preveč časa.

čistimo koruzni zrnZato je na trgu pred nedavnim prišlo do ročne razpoke (naprave za čiščenje), ki vam omogoča hitro rezanje koruze iz koruze koruze. Uporablja ostro rezilo, ki se natančno spoprijema s svojo nalogo. Za pripravo različnih jedi lahko uporabite rezano zrnje. Lahko celo mothball kot koruza za zimo, tako da ne kupujejo v trgovini.

Uporaba naprave za čiščenje koruze je zelo preprosta. Najprej morate kuhati koruzo. Po kuhanju se zelenjava rahlo ohladi, da se med čiščenjem iz žitaric ne požge. Potem koruzno koruzo postavite navpično v veliko skledo. Na začetku koša morate roèno roèico postaviti in jo rahlo potisniti navzdol, spustite napravo navzdol. Ko je vsa očiščena žita, morate lepljivati ​​zrna v ploščo.

ročno edinstveno napravoPrednosti naprave za čiščenje koruze:

  1. Preprostost. V enem gibanju lahko očistite celotno koruzno koruzo.
  2. Hitrost. V nekaj minutah lahko vse zrnje izrežete iz nekaj kilogramov koruze.
  3. Čistost. Zrezane zrnje ni treba zbirati skozi kuhinjo, ker so v napravi lepo sestavljeni.

Ročno zdrobljena koruza je koristna naprava, ki mora biti v vsaki kuhinji. Toda koliko stane? V spletnih trgovinah v Ukrajini in Rusiji lahko kupite to napravo za 498 rubljev. Zdi se, da je poceni.ročno zdrobljena koruza v spletni trgovini

Vendar pa lahko na spletni strani Aliexpress, naprava za čiščenje koruze, lahko kupite samo za 166 rubljev. To je natanko trikrat cenejše od zneska, ki ga ponuja domači proizvajalec.čistilec koruze za Aliexpress

Značilnosti kitajske ročno zdrobljene koruze:

  • material rezila – nerjavno jeklo;
  • material telesa – plastika;
  • premer – 12 cm;
  • višina – 5 cm;
  • Zrna – 200 gramov;
  • barva je oranžna in transparentna.

naprava ročne naprave za čiščenje koruzeKot lahko vidite, je najbolje naročiti ročno napravo za čiščenje koruze od kitajskega proizvajalca. Njene cene so vedno večkrat nižje od tistih, ki jih ponuja domači proizvajalec. Lastnosti izdelka so praktično enake.