gsm sistemPoleg dekoracije in ureditve primestnega območja ne smemo pozabiti na zagotavljanje varnosti ozemlja. Integrirani varnostni sistem bo pomagal organizirati alarme z GSM opozorili. Katere so prednosti takšnega sistema in kje se lahko kupi na najugodnejših pogojih?

izdelek na izhoduV domačih spletnih trgovinah je ta vrsta alarma (z oddaljenimi in takojšnjimi opozorili) ena izmed najdražjih. Na primer, priljubljena v trgovini CIS ponuja GSM signalizacijo za približno 10.500 rubljev.

Alarmi vam pomagajo ustvariti večjo varnost za sebe in vaše ljubljene. Prav tako ne boste skrbeli za stanje vseh kočo premoženja v vaši odsotnosti. Večje poceni in hkrati učinkovite naprave lahko kupite na Alyexpressu.aliexpress blaga

Bistvo sistema GSM je, da lahko uporabnik vstavi sim kartico v napravo in nastavi obvestila o vseh poskusih, kako prodreti na spletno stran neposredno v telefon. V tem modelu naprave lahko sestavite do tri telefonske številke, ki bodo prejemale sporočila. Prav tako ima naprava funkcijo glasovnega opozarjanja (v ruskem jeziku).

Celoten komplet vključuje:

  • podrobno navodilo v ruščini;
  • Brezžični daljinski upravljalnik (s štirimi gumbi in anteno);
  • alarm za napajanje;
  • dodatna plošča;
  • senzor za odpiranje vrat ali oken (odvisno od mesta vgradnje naprave) – deluje s prstnim akumulatorjem;
  • sam alarm je volumetrični zvočnik z vtikačem za priključitev na druge naprave;
  • detektor z anteno;
  • sam sistem z obvestilom GSM.

Vsebina ohišja varnostnega sistema:vsebina telesa

Uporabnik ima tudi možnost prilagoditi smer detektorja z majhno krmilno palčko na nadzorni plošči naprave.

Videz nadzorne plošče alarma:nadzorna plošča

Stroški te naprave pri kitajskem proizvajalcu znašajo 2 115 rubljev. Varnostni sistem lahko deluje stabilno pri temperaturi od -10 do +40 stopinj Celzija. V primeru zmrzalega vremena odstranite napravo, da se izognete prelomu.senzorji

Podroben pregled izdelka in načelo njegovega delovanja je predstavljen v pregledu kupca: