gsm alarm za dajanjePred nakupom predmestne nepremičnine pozorno spremljamo številne dejavnike. Priročen dostop, razpoložljivost infrastrukture v bližini vasi in, seveda, bližina narave. Utrujeni od metropole, ljudje sanjajo, da se zbudijo za petje ptic, dihajo svež zrak in zbirajo gobe ob koncu poletne sezone. Vendar pa vsi ti blagoslovi kažejo na zasebnost – zato je vredno podrobneje preučiti vprašanje varnosti.

Tudi najbolj pazljivi čuvajski psi ne bodo prihranili vašega premoženja, če vas bo ob gozdu. Namestitev alarmnega sistema bo preprečila kršitev meja zasebnih domen ne samo poleti, temveč tudi pozimi, ko se večina poletnih prebivalcev preselijo v mestna stanovanja.

alarm z vrati in senzorjem gibanjaV zadnjem času priljubljenost pridobiva GSM-signalizacijo. Ta sistem pošlje alarmni signal na mobilni telefon ali takoj na varnostno ploščo. V ruskih internetnih trgovinah, cena opreme – od 3990 rubljev in več. Dražji GSM-alarmi lahko poročajo ne samo o prodoru na zasebno ozemlje, ampak tudi o izpadu električne energije, puščanju in dima. Nekateri modeli so opremljeni s sistemom snemanja fotografij in videoposnetkov.GSM alarm

GSM-signalizacija je združljiva z vsemi operaterji komunikacije. V primeru hakiranja se oglasi sirena in telefon lastnik prejme besedilno sporočilo in klic.

Standardni paket vključuje:

  • glavna signalna enota;
  • daljinski upravljalnik (2pcs);
  • adapter za omrežno napajanje (220V);
  • žična sirena;
  • odprto okno / vrata brezžično;
  • baterija (avtonomno napajanje 5 ur);
  • infrardeči senzor gibanja.

nastavljen alarm za aliexpressGSM-alarm – draga oprema, vendar potrebna za primestne nepremičnine. Malo prihranite pri nakupovanju turistov lahko na spletni strani AliExpress, ki predstavlja velik izbor elektronskih naprav in naprav. Odvisno od števila senzorjev na oknih in vratih, senzorjev gibanja in daljinskega upravljalnika, alarm nastavi stroške od 1918 rubljev do 3850 rubljev.

alarm s senzorjiNamestitev alarmov, glede na preglede, ne zahteva posebnih veščin. Prodajalci upoštevajo želje in pošiljajo opremo, ki je nastavljena v ruščini, in trenutni uporabniški priročnik. Vsi senzorji delujejo pravilno in zvok sirene je dovolj glasen, da prestraši nezaželene goste.

nadzorna plošča alarmaOprema, razen nekaterih odtenkov, deluje pravilno. Kar zadeva pomanjkljivosti, vsi uporabniki, kot je glasovno vodenje pri vnosu zaščitenih kode, ne kličejo dovolj glasno in jih drugi ljudje še vedno lahko slišijo. Če želite onemogočiti to možnost, se obrnite na prodajalca. Poleg tega proizvajalec priporoča namestitev aplikacij za Android in iOS, vendar iskanje nalog ni enostavno.

Ni podatkov o temperaturnem režimu, vendar so nekateri kupci že preverili senzorje pozimi – minus temperature do opreme iz Srednjega kraljestva niso grozni.