Već nekoliko godina uzgajao sam rajčicu za prodaju. Nedavno sam čuo za Kristalon pripremu da pomaže da se jače klice i obilne žetve. Brzi načini primjene gnojiva Kristalon za rajčice.

Kristal je kristalni prah i odnosi se na kompleksna mineralna gnojiva. Gnojivo se koristi za folijarno i korijensko odijevanje vrtnih i vrtnih usjeva, kao i zatvorenih biljaka. Kristalon je pokazao dobre rezultate kada se uzgaja rajčica. Zahvaljujući obliku kelata lijeka, brzo se otapa i dobro se apsorbiraju u kulturama.

Rezultati tretmana rajčice od Crystalona

kristalna rajčica

Gnojivo se sastoji od kompleksa mikro i makroelemenata, potrebnih za biljke u različitim fazama razvoja. Kao rezultat lišćem i lišćem, Kristalon:

 1. Povećava prinos.
 2. Poboljšava kvalitetu voća.
 3. Povećava otpornost na infektivne i gljivične bolesti.
 4. Kulture su lakše podnijeti nagle promjene u vremenskim uvjetima, poput suše i naglih promjena temperature.
 5. Postoji ravnoteža sastava tla u kojem se uzgaja rajčica.
 6. Potaknuti razvoj korijenskog sustava i zelene mase.
 7. Ukupni rast sadnica rajčice ubrzava.

Kristal u svom sastavu apsolutno je siguran za ljude i obrađene biljke i ne sadrži klor.

Metode primjene

Gnojiva Crystal su od nekoliko vrsta ovisno o namjeni. Za vrh preljevu rajčice preporučujemo uporabu Kristalona:

 • zelena (posebna);kristalno zeleno
 • smeđa;kristalno smeđa
 • crvena;kristalno crveno
 • univerzalna.kristalno univerzalno

Gnojiva dobro djeluje kako na otvorenom tako iu staklenicima gdje se uzgaja rajčica. U slučaju da se koristi alkalna tvar, žuti kristal se koristi za optimizaciju svog sastava.

Način primjene Kristalon gnojiva za rajčice ovisi o određenoj varijanti koja se koristi. Dakle, kako bi se nadoknadili sadnice, napravite preljev od listova s ​​otopinom na bazi Kristalona posebnom (zelenom) brzinom od 1-1,5 g po litri vode.

Voda za otopinu mora imati temperaturu od najmanje 10 stupnjeva. Gotova otopina treba koristiti unutar 6 sati.

Nakon što su sadnice rajčice posađene na otvorenom terenu, tretira se sa žutim kristalima. To pridonosi boljem ukorjenjivanju i aktivnom razvoju korijenskog sustava rajčice. Za pripremu otopine doda se 1 g lijeka u svaku litru vode i zalijepi sadnice tijekom prva četiri tjedna nakon transplantacije.

Vrste Kristalona mogu se međusobno miješati ili s drugim lijekovima, ali se ne mogu kombinirati sa supstancama koje sadrže metale (bakar, aluminij, itd.).

U drugoj polovici vegetacijske sezone, kako bi se povećala prinos rajčice i zasitili s kalijem, korijen gornjeg dijela preljeva vrši Kristalon smeđe i crveno. Stopa potrošnje droga ne prelazi 2 g po litri vode.

Gnojiva kristal od FERTIKA – video