avokado parabolenRetter fra avokado er ikke bare snacks og salater. Denne frukten kan kombineres med nesten enhver ingrediens, spise den rå eller varme den. Smaken av avokado er veldig spesifikk, men i ferdigretter gjør det ikke forstyrr smaken av andre komponenter, men komplementerer den. Det kan kappes i stykker eller kuber, og også knead i potetmos eller pasta. Før kokingen skal avokadoene rengjøres av skallet, og steinen kastes.

Varme retter

varm tallerkenDet er en stor mengde varme retter fra avokado. Den kan kombineres med kjøtt, fisk, smeltet ost eller egg. Den raskeste måten er å lage mat med egg. Disse rettene blir et fullt måltid, fordi avokado har en høy næringsverdi, og egg tjener som kilde til protein.

Oppskrift på egg med avokado i ovnen

egg med avokado i ovnenDu kan lage en avokado med et egg i ovnen. For denne parabolen trenger ikke frukten å skli, det er nok å bare kutte det i to deler og fjerne steinen. Det tar 2 egg per stor avokado, så vel som salt og krydder etter smak:

 1. Avokado skal kuttes i to deler, hvor hver av dem plasseres et egg. Hakk fra beinet er lite, så noe av massen fjernes med en kniv slik at et egg kan passe inn i det.klipp avokado i to stykker
 2. I hver del av avokado bryter du opp 1 egg, krydder med salt og krydder etter smak. Du kan sprute dem på toppen med friske eller frosne greener.bryte egget i halvdel av avokado
 3. Skålen skal bake i en ovn som er forvarmet til 180 ° C. Etter 15 minutter er den klar til bruk.bake avokado i ovnen
 4. Klar halvdeler av avokado spredt på en tallerken. Du kan servere dem med greener, salat, agurk eller tomater.

Før du baker i stekte egg med avokado, kan du legge til ingredienser. Godt egnet biter av skinke, og på toppen av eggene kan sprinkles med revet ost.

Salater med avokado

Salater med tillegg av avokado er flotte for enhver ferie. De kan serveres i en stor tallerken eller sette på tartlets fra bladerdeig. Salater med avokado og rød fisk, så vel som med ris, ost, egg, skinke eller eksotiske frukter er lett å forberede. Ingredienser kan kombineres, tilsett krydder og sauser til smak, dekorere retter med urter, skiver av grønnsaker eller bær.

Salat med laks

salat fra avokado og laksSalat med laks og avokado trenger 1 medium frukt og 100 g litt saltet fisk, samt agurk, tomat og grønnsaker. Det er vanligvis krydret med olivenolje med sitronsaft (i forholdet 2: 1), salt og pepper. Den ferdige parabolen er dekorert med sesamfrø.

Kokeprosess:

 1. Avokado trenger å bli avskallet, et ben ekstrahert og kassert. Kjøttet er kuttet i små jevne kuber.
 2. Gurk og tomat er malt i terninger av samme størrelse. Hvis agurk er bitter i agurk, må den kuttes med en kniv.Stadier av salat med laks
 3. Neste trinn er forberedelsen av fisk. Det er bedre å kjøpe en filèt, og ikke en hel kadaver, så du trenger ikke å rense den fra små bein og skinn. Kjøttet er malt inn i nøyaktig de samme små kuber.
 4. I en stor beholder legger du først stykkene av avokado. De må helles med sitronsaft og olivenolje, og deretter knyttes med en gaffel til en homogen konsistens. Om ønskelig, grind ikke avokado, da vil den være til stede i salaten i form av hele stykker. Deretter legges alle de resterende ingrediensene til salatskålen og blandes.
 5. Det anbefales å servere salat umiddelbart etter klargjøring, det bør ikke infiseres i kjøleskapet. Det spres i en salatskål eller distribueres i henhold til ferdiglagte tartletter fra bladerdeig. På toppen er parabolen dekorert med grønnsaker eller sesamfrø.

I denne salaten er hovedrediensene fisk og avokado, og de resterende grønnsakene anbefales å velge å smake.

Tomat la juice, så denne salaten blir ikke lagret lenge, den kan erstattes med rød paprika. I dressingen kan du legge til sennep, og i stedet for olivenolje bruk annen olje. Noen elskerinne foretrekker å fylle den med majones, men i dette tilfellet blir det mer kalorisk.

Mango salat

mango og avokadosalatSalat av mango og avokado er den raskeste oppskriften. Forberedelsen tar ikke mer enn 10 minutter, hvis alle ingrediensene er i kjøleskapet. Denne retten er enkel og egnet til snacks i ferien, samt på en sommerpiknik. Det tar bare 3 ingredienser: moden frukt avokado og mango, samt 1 medium pære. Til tanking er vegetabilsk olje med salt egnet:

 1. Avokado skales og skrelles, finhakket i terninger, skiver eller skiver.peeling og avokado
 2. Mango knuses på samme måte som avokado. Løk er kuttet i store halvringer, alle ingrediensene er kombinert i en salatskål.
 3. Ferdig salatolje med sitronsaft. Du kan drysse det med sesamfrø eller granatäpplefrø.

Smaken av sommerretter fra avokado og frukt er avhengig av modenhet av frukt. De kan krydres med en kremet saus, tilsett krydder og dekorere med hakkede bær.

Snacks fra avokado

Mange mistresser tror feilaktig at eksotiske frukter ikke kan legges til vanlige retter. Faktisk er smaken av avokado ganske frisk, så det kan trygt brukes til enhver matbit. Det er et stort antall alternativer som kan gjøres fra avokado og de matvarer som er i kjøleskapet.

Related  Noen enkle oppskrifter for frosne bønner

Mousse med reker med avokado

mousse med reker og avokadoSlik at gjestene ikke smiler i påvente av hovedretten, er det verdt å snakke på begynnelsen av kvelden. Avokado er en svært tilfredsstillende frukt, så i en aperitiff er det bedre å kombinere det med kalorier med lavt kaloriinnhold. Et utmerket alternativ er en mousse av avokado med reker, som er lagt ut i vaser og serveres i porsjoner. For å gjøre det trenger du 1 medium avokado, 1 usøtet eple av et solid utvalg, en halv agurk og 200 g reker:

 1. Først må du lage mat og rense reker. Deretter helles de på sitronsaft og la igjen til alle andre ingredienser er klare.kok og rengjør reker
 2. Avokado, apple og agurk skal rengjøres, kuttes i små terninger og plasseres i en blender.slip produktblanderen
 3. Bland deretter innholdet i blenderen til en konsistens av puree, tilsett salt, pepper og krydder etter smak.legg til krydder
 4. Det neste trinnet serverer parabolen. Vi må ta en vase i et beløp som tilsvarer antall gjester. På bunnen av rekene spredning, en mousse helle sin halvdel, etterfulgt av et annet lag av reker og en avokado puré ─. Du kan legge igjen et par reker, og pryder den ferdige snack.

Retten skal være ved romtemperatur når den serveres. På bordet kan du i tillegg sette sprø kjeks eller penn med bladerdeig med krydder og krydder. Forbered moussen umiddelbart før servering, og på toppen er det verdt å hente en liten mengde sitronsaft, slik at frukt og grønnsaker ikke blir mørkret.

smoothies

smoothies fra avokadoSmoothies med avocados vil appellere til elskere av sunn og sunn mat. Denne retten kan fylle energibesparelsen, hvis du velger de riktige ingrediensene. For denne oppskriften trenger du 1 moden frukt avokado, banan, et glass melk og noen spiseskjeer av tørre havreflak. For smak kan du legge til honning og kanel eller andre krydder.

 1. Først må du skrelle og kutte avokado og banan.
 2. Deretter dekkes alle ingrediensene i en blender, fylt med melk og krydder og pisket i høy hastighet til det er glatt.Vi rengjør og slipe smoothie ingrediensene
 3. Smoothie er klar. Det forblir bare å hente innholdet av blenderen i et glass og dekorere med en kanonstrikke.

Smoothies er best å drikke umiddelbart etter forberedelsen. Hvis du tar med deg som en matbit (for arbeid eller studier), er det verdt å helle det i en termokrus.

ruller

ruller med fisk og avokadoFans av japansk mat bør definitivt lære å lage rundstykker med avokado og laks på egenhånd. For denne oppskriften må besøke en spesialisert avdeling i butikken og kjøpe 6 ark nori (tang), brun ris, ris eddik saus, wasabi og ingefær. Du trenger også 1 avokado og 200 g litt saltet laks:

 1. Først må du koke ris i vann med eddik. Den er tilberedt på samme måte som den vanlige oppskriften, men den må først vaskes i vann.koker ris
 2. Nori legger forsiktig på en spesiell matte (mat). Hvis dette ikke er tilfelle, kan du bruke vanlig matfilm. Risen er spredt tynt over hele overflaten av alger.tynt lag legger ut risen på nori
 3. Avokado og laks, samt mykost (om ønskelig) kuttes i lange tynne skiver og legges langs nori. Alger har ofte merker som du vil kutte klare ruller på, og deres plassering bør tas i betraktning. Ingrediensene er lagt over merkene.lag ut fisken og avokado
 4. Nori tett brettet inn i et langt rør. tett rulle ruller
 5. Det gjenstår å kutte rullene med en skarp kniv, legg dem på en tallerken og server sammen med soyasaus og wasabi.

Related  Hvordan lage honning fra løvetannblomstrer?

Det antas at ruller skal spises med spisepinner. Likevel spiser innbyggerne i Japan dem med sine hender, bare litt dipping fisken i soyasaus. Selvfølgelig er veien å bruke ruller et smaksemne, spesielt hvis du koker dem selv.

Tartaros

tartare med avokadoTartar refererer til retter fra kjøtt eller fisk som ikke er utsatt for varmebehandling. Tartar fra laks og avokado er en kombinasjon av flere komponenter som harmonisk komplementerer hverandre. Selvfølgelig, for å produsere dem må du bare bruke den beste kvalitetsfisken. Det bør tas i store supermarkeder, hvor du kan bli kjent med alle nødvendige sertifikater for veterinær- og sanitære tjenester.

For tartar må ta 200 g laks 1 avokado og tomat, sennep, sitron, olivenolje, soyasaus, salt og pepper.

 1. Fiskfileter og løk kuttet i små biter, brettet i en beholder.finhakk fiskfiletet
 2. Deretter forbereder de tankingen. For å gjøre dette blander du sennep med vegetabilsk olje og soyasaus.legg til fisk dressing
 3. Avokado-massen er blandet med en gaffel og legger tomater. Mousse skal fylles med en liten mengde sitronsaft.fra avokado lager vi potetmos
 4. I en rund beholder sprer laksefiletet, og på toppen legger rené av avokado og kompakt. Deretter blir fartøyet vendt på en tallerken. Til disse formål er det en spesiell kulinarisk ring, men du kan bruke en bred, lav kopp.

Oppskrifter for avokado kan variere. Denne frukten har en kremaktig smak med notater av urter og krydder, så det vil utfylle ikke bare mat for hver dag, men også festlige retter. Under fremstillingen av avokadoer fylles det nødvendigvis med sitronsaft, fordi massen raskt endrer farge ved romtemperatur. Sterke hovedretter, snacks og desserter er enkle å forberede med tillegg av disse fruktene. De kan kombineres med noen produkter, krydder og krydder, og også spise separat skiver, vanne dem med saus.

Related  For kvelden te bakt puff bakverk