teppe for vinterEn rekke gresskar – patisson – kan trygt bevart i henhold til kjente oppskrifter. Det er mange beskrivelser av hvordan man skal saltet konditorer til vinteren. De kan ikke bare behandles med salt, men også syltet, laget med syltetøy og mange andre kulinariske mesterverk basert på dem. Med sin struktur og smak ligner patisen en courgette, slik at du kan bruke courgettsoppskrifter til salting og marinering.

Nyanser i forberedelsen av patissoni

Lukk og send for oppbevaringAv de unge fruktene oppnås gode saltede konditorer til vinteren. Eldre grønnsaker brukes best som ingrediens i salater. Hvis du imidlertid har tatt for modne patissons for å plukke, så er de bedre delt inn i deler. Det er bedre å ikke bruke den flerårige avlingen, de er harde og har allerede mistet sin uvanlige smak.

Skallet av patissonen er en veldig tynn skille, som ikke bør fjernes. Den passer til marinering og salting perfekt. Gitt denne funksjonen, før kulinarisk arbeid, bør patissons vaskes grundig med en pensel. Og se, for peduncles må de fjernes.

Salting patissons for vinteren, oppskrifter for slike bestemmelser fastsetter prosedyren for blanching. Det er nødvendig for å bevare grønnsakens knasefulle evne. Blanchering er behandling av grønnsaker med varmt vann i 5-10 minutter. Du kan bare brenne med kokende vann, og det er et alternativ å holde den i kort tid. For å sikre en hyggelig, gulaktig farge går ikke tapt, etter et varmt bad dyppes kammuslingene i kaldt vann.

Les artikkelen: Hvordan spiser du lemmer hjemme?

Salting patissons for langtidslagring

Dette er den vanligste oppskriften på salting av konditorer til vinteren. For høsting trenger du 2 kg patisson for to 1,5 liter krukker.

forberedelse:

 1. Vaskede grønnsaker kokes i 10 minutter i vanlig vann.vask squashen
 2. Forbered et grøt av hvitløk ved å rengjøre det.
 3. Vask friske dillstammer, oppskriften trenger omtrent 100 gram. Skyll 6 ​​stykker kirsebærblad og ca 2 blader av pepperrot.
 4. Vask krydder til bunnen av to krukker. Det kaster også en svart erte i en mengde på 6 stykker.sett i krydder bokser
 5. Nå kommer vi til hovedpoenget, hvordan å saltte squashen for vinteren. For å gjøre dette må du sette patissons tett sammen i banken helt til toppen.å legge patissons i bokser
 6. Hell 1,5 liter vann i en gryte, kok med 60 g salt. Den resulterende saltlake helles i squashen. Legg til side i et mørkt rom for metning i tre dager.å helle squashen med saltlake
 7. Etter en viss tid, hell det mettede vannet i en kasserolle, koke og hell igjen ingrediensene. Nå kan du tette tett metalldekslene tett.

Patissons for pickling bør alltid tas i samme størrelse. Så fordelingen av salt vil være jevnt gjennom hele massen av grønnsaker.

Salting av squash og agurk

croissanter med agurker til vinterenFor de som leter etter en oppskrift: “Slik salter du squashen med agurker?” – Den er oppgitt nedenfor. For preparatet skal være fylt 2,5 kg squash og nøyaktig dobbelt så mye å ta agurker (5 kg). Av disse komponentene vil det være 4 banker på 3 liter.

forberedelse:

 1. Vask agurk.vask agurk
 2. Hold squashen i kokende vann i 5 minutter.
 3. Sett krydder i krukken, nemlig: 20 skrellede hvitløksklær, 25 gram hver i persille og dill, en spiseskje salt. Klipp en rød pepper i 4 stykker og sett med andre krydder. Du kan legge gulrøtter til de som ønsker det.til bunnen av bokser setter krydder
 4. Det er på tide å spre grønnsakene. Du kan kaste agurker og squash i et rot, og du kan vakkert ordne lag.kan fylle med bokser
 5. Syltet squash i bokser med agurker i to dager. For å gjøre dette, lage en saltløsning på 5 liter vann og 300 gram salt. Kok og hell i glass med innhold. Nå er det verdt å vente på 2 dager, mens grønnsakene er mettede med en saltlake under hatten nylon.Hell saltlake
 6. Hell de duftende saltlake i en gryte, kok. Hell ingrediensene med kokende væske og vent 5 minutter. Gjenta prosedyren to ganger.koke over saltlake
 7. Etter den tredje skalingen må bestemmelsene sendes til steriliseringsprosedyren i 20 minutter. Bare etter dette kan bankene bevare seg for vinteren. Patissons med agurker klar.

Hvis du ikke vil oppbevare lange forsyninger, etter den tredje helling med kokende saltoppløsning, lukkes krukkene med en capronhett og sendes til kjøleskapet for oppbevaring etter avkjøling. Steriliser ikke.

Syltet squash med courgetter

I stedet for agurker med konditorer som er vanlige for oss, kan du bruke courgette. Pickling zucchini og squash tar mindre tid og krefter. Smaken av de oppnådde bestemmelsene ligner de samme saltede agurker. For tilsetninger er unge grønnsaker valgt med myke frø og en tynn hud, som etterpå ikke trenger å fjernes.

Forberedelse.

 1. Vask ingrediensene og kutt dem i sirkler.lag kucchini og squash
 2. Legg ut lag i en krukke: et lag med ringer av patissons og courgette, et lag med krydder. I krydderrollen kan du ta pepperrot, selleri, kirsebær og vinblad, dill og så videre. Krydderlaget for tykkelsen bør ikke være mindre enn vegetabilsklaget.
 3. Lag en saltløsning som består av 80 gram salt nedsenket i 1 liter vann. Kok og hell ingrediensene. La for et par timer.hell kokende vann
 4. Drein, kok igjen, legg til ingredienser og kork for vinteren.saltede konditorer til vinteren

Salting av squash med tomater

Og hva med uten tomater i forsyninger? Det er så universell grønnsak, som perfekt utfyller enhver bevaring. Pickling squash med tomater vil føre til en raffinert smak med en uvanlig aroma. For salting vil det ta ca 1,5 kilo små patissons og opptil 0,5 kilo tomater moden, rød.

forberedelse:

 1. Vask squashen, skjær stor, la liten i hele skjemaet.vask og skjær patissons
 2. Lag en pen en-i-ett tannpirk i hver rent vasket tomat.pierce tomater
 3. På bunnen av en sterilisert krukke legger opp krydder. Det kan være frø av timian nok 3 erter, 4 laurbærblad, erter av sort pepper. Det kaster også noen hvitløkskrammer.sett krydder i bokser
 4. Sett squashen, legg tomater på toppen. Hell kokende vann. Lukk lokket, vent.Hell kokende vanntomater med squash
 5. Tørk avkjølt kokende vann og gjør en saltlage på grunnlag. For å gjøre dette trenger du 20 gram salt. Det skal fortynnes med kokende vann i en mengde på 1 liter.Tilsett salt og koke
 6. Hell det varme glasset med en varm krukke, vent 10 minutter for avkjøling. Hell i en gryte og kok igjen.
 7. Tredje gang, hell kokende vann og kork tett. Det er ikke nødvendig å snu, fordi tunge patissons kan knuse det myke kjøttet av tomater. Bare trenger å vikle i en varm klut og vent på kjøling. Vanligvis skjer det på en dag. Først etter dette kan bevaring tas til lageret.tomater med squash

De som stiller spørsmålet: “Hvordan å plukke fjærfeet raskt?”, Følgende fremgangsmåte foreslås. Patissons må kuttes i stykker og legges tett i krukker, blandes med krydder. Hell salt løsning og deksel med en hettehette for en dag. På en dag vil noe av væsken bli absorbert av grønnsaker, så drenering det, du må fylle den manglende, den samme sammensetningen før du kokker igjen. Kok saltlake med squash og hell den tilbake. Behandlingsprosessen er veldig rask, og krever ikke mye innsats.

Den omtalte gresskarkulturen kan konsumeres umiddelbart etter prosalt, og kan korkes for vinterperioden og åpne mye senere. Du trenger ikke å bekymre deg for hvordan du salter squashen om vinteren. Et karakteristisk trekk ved konservering til vinteren er sterilisering av bokser med grønnsaker inni.

Videooppskrift for bevaring av squash