sammensatt av bringebærEn duftende bær bringebær er spesielt glad i barn, og voksne er glade for å smake bringebær syltetøy. En måte å høste sommerbær på er å rulle compote fra bringebær til vinteren. Siden komposten gjennomgår en mindre langvarig varmebehandling, kan denne metoden gjøre det mulig å spare maksimalt for vitaminer. Tross alt er hindbær ikke bare deilig, men også veldig nyttig. Det supplerer butikkene av vitamin C og er spesielt godt for forkjølelse og influensa, da det fjerner vanlige symptomer, senker kroppstemperaturen og forbedrer velvære.

Oppskrifter av kompotter fra bringebær til vinteren kan brukes til uerfarne husmødre. Drikkeprosessen er ganske enkel og vil ikke ta mye tid.

Før du legger bær i bokser, bør de rengjøres fra haler og vasket. For å gjøre dette, bringe bringebær forsiktig inn en sigte og et par ganger legg i en bolle med vann, og la deretter tørke overflødig væske.

For å kvitte seg med bringebærbuggen, før skyllingen, dip berlene i saltet vann i 10 minutter, skyll deretter godt.

Raskt Raspberry Drink

rask bringebær drikkeRaskt lage en kompot av bringebær for vinteren kan steriliseres. For å gjøre dette skal hindbær i mengden 600 g skylles og utvides i like deler i to bokser (3 liter hver).

hell i en flaske bringebærHelt i hver flaske 1 teskje sitronsyre.

sirup for bringebærskompotDeretter la sirup til helling:

 • I 6 liter vann fyll 600 gram granulert sukker;
 • koke i 5 minutter.

Syrup fylt banker og lukk bringebær kompot for vinteren.

Raspberry compote ved dobbel fylling metode

bringebærskompot uten steriliseringFor fremstilling av tre krukker av en 2 liters drikk, er det nødvendig med 600 g bringebær (200 g per krukke). Du kan gjøre det umiddelbart i store beholdere og dekomponeres likt i to 3-liters flasker.

Bankene bør steriliseres på forhånd.

Pure bær å spre seg i beholdere, hell kokende vann (ca. 6 liter) og la det gå i 5 minutter. Deretter masserer du væsken forsiktig inn i en stor gryte, og legger litt i bringebær – slik at den ikke mister form.ting en krukke med bringebær

Related  Oppskrifter av medisinsk compote fra hagtorn for vinteren

Tilsett 0,6 kg granulert sukker til vannet. For å komprimere var mindre søt, kan du legge på 100 gram mindre. Rør, la sukkeret helt oppløses.i infusjon tilsatt sukker og lag sirup

Hell kokende sirup bær og rulle.

Sterilisert bringebærkompot med pulverisert sukker

sterilisert bringebærskompotDenne drinken vil ta litt mer tid og er veldig konsentrert. Dette er imidlertid “plusser” – åpner om vinteren en 1 liters krukke konsentrert, du kan lage minst 3 liter herlig kompositt. Denne bevaringsmetoden er spesielt relevant for beboere som ikke har egen kjeller.

dryss bær med pulverisert sukkerSå legger 3 kg håndplukkede og vasket bær i et skållag for lag, strømmer pulver fra sukker. Totalt er det nødvendig med 800 gram pulver. Spilled bringebær blir over natten å isolere juice.

Sukkerpulver kan fremstilles uavhengig, sukker sukker i en blender med spesielle dyser.

Om morgenen, velg bær med en støy, spred ut i krukker likt og hell over bringebærsirupen som er igjen i bollen.å sterilisere krukker med kompott

Banker med utarbeidelse av kompes av bringebær til vinter satt i et stort basseng, sengetøy tidligere på bunnen av et gammelt håndkle. Steriliser ikke mer enn 10 minutter, rull opp og pakk inn.

Raspberry-apple compote

compote av bringebær og eplerFor å diversifisere smaken, samtidig som du beholder drikken, kan du legge til andre bær og frukt til det. Så i kompositt av bringebær og epler fyller frukt med sur smak perfekt smaken og gir den individualitet, og modne bær vil skape en vakker nyanse.

En spesiell egenskap ved denne drikken er at den er kokt i en gryte og deretter rullet opp. For å holde lokket ubrudt under lagring, legg til sitron.

Meget originalt resultat er en drink med tilsetning av rød tørrvin (100 g for den totale mengden væske). Men i tilfelle bruk av hans barn, er det bedre å savne dette øyeblikket.

Related  Oppskrifter av avokado-retter med svingbaserte bilder

Steg for matlaging 3 liter kompositt:

 1. Skalede eplefrø i en mengde på 200 g finhakket. Legg dem i en liten gryte og legg til 1 ss. vann. Etter vannet koker, stuv frukten før mykning (10 minutter).koke epler
 2. Bland i en separat bolle 200 g bringebær og 1 ss. sukker. Litt å la det inntil juice er annerledes.bland hindre med sukker
 3. Med en halv sitron kutte du zest og klemme saften.grill citronen og klem citronsaften
 4. Kombiner bringebær, epler, juice og zest. Hell vann (2,5 liter), la det koke.kombinere alle ingrediensene og lag komposten
 5. Hell kompotet i en flaske og kast det opp.

Kompott av currant og bringebær

compote av bringebær og currantVeldig rik på farge og spesiell smak gir en drink av to typer bær – bringebær og currants.

For å gjøre compote viste seg å være mer søt, bruk rødbær. For en vakker farge blir det tatt svart bær.

For å rulle 3 liter kompot av bringebær og currants:

 • 300 g bringebær setter i en colander og dukkert flere ganger i en bolle med vann;vask og tørk bringebær bær
 • 250 gram vinrank vasket under rennende vann, pre-cut haler;Å vaske og vaske bønner
 • Hell de rene bærene i en krukke og tilsett 150 g sukker;legg bær i krukker og tilsett sukker
 • Hell inn i krukken 2,5 liter kokende vann og kast straks opp;Hell kokende vann i bokser og rulle
 • pakk kompotet og la det kjøle seg helt.

Ved bruk av rødbønner bør mengden sukker økes til 200 g, ellers vil drikken være litt sur.

Raspberry-oransje drikke

compote av bringebær og oransjeEn ganske uvanlig kombinasjon av tradisjonelle compote bær og eksotisk frukt vil gjøre det mulig å få en velsmakende forfriskende drink med sitrus notater.

For 4 liter kompot av bringebær og oransje til vinteren trenger:

 • 600 g bær;
 • 600 g granulert sukker;
 • 1 stor søt oransje.

Skyll bringebær og lett tørr.Skyll og skyll bringebær

Spred appelsinen med kokende vann og del i 4 deler, hver valgfritt kuttet.kutte en oransje i 4 stk

Related  De beste oppskrifter for deilig vin fra druer hjemme

Anbefaling! For 1 liter væske skal settes ¼ oransje.

Banker steriliserer og legger i dem bringebær med oransje.

Hell ingrediensene med kokende vann og deksel med deksler. Vent til bankene er avkjølt, så du kan ta dem med dine bare hender.

Når glasset er avkjølt, tørk den infuserte væsken i en kasserolle og lag en sirup med sukker på den.

Hell varm sirup og rulle.

Komposisjon av bringebær til vinteren vil ikke bare slukke tørsten din, men vil også bidra til å bekjempe avitaminose. Når du forbereder deg, kan du koble til fantasi og kombinere bringebær ikke bare med currants, epler og appelsin, men også med andre frukter. Det vil ikke ødelegge smaken av drikken, men tvert imot – vil gi den en individualitet. Det viktigste er å bevare med en reserve, fordi deilige kompotter har egenskapen til å slutte raskt. Bon appetitt!

Kompot av bringebær og brombær – video