sitron syltetøySitron syltetøy er en delikatesse som er laget med en renset sitron, noen ganger er den ikke rengjort. Hvis minst en gang noen dager å spise en skje med syltetøy, da kroppen vil bedre absorbere kalsium og jern, er fordøyelsessystemet normalisert.

Nyttige kvaliteter av sitron syltetøy skyldes sammensetningen. Den inneholder mye vitamin C, som er en naturlig antiseptisk og antioksidant. For å forebygge ARVI og etter behandling med antibiotika anbefales det også å spise syltetøy. Delikatesse er vist for personer med lav surhet i magen (det øker det effektivt).

Jam fra sitroner fjerner giftstoffer og giftstoffer fra menneskekroppen. Også dette produktet brukes i dietetics, da det øker prosessen med metabolisme og inneholder ikke fett. Energiverdien av syltetøy (i 100 gram) er 200 kilokalorier.

Selv om delikatessen er veldig nyttig, bør den spises innenfor rimelige grenser. Folk som lider av hyppige allergiske utslett, er ikke tilrådelig å spise dessert i store mengder.

I sitron syltetøy er det sitronsyre, som påvirker tannemaljen negativt, så hvis en person har sensitive tenner, bør han ikke inkludere denne maten i kostholdet. Det er nødvendig å forlate syltetøyet for sykdommer: pankreatitt, magesår, gastritt og angina.

Oppskriften av syltetøy fra sitroner med en peeling

syltetøy fra en sitron med en peelingJam fra sitroner og zedra er en uvanlig oppskrift som er populær og er utarbeidet av mange eiere. Kokeprosessen tar omtrent tre timer. Resultatet er 3 liter rik syltetøy.

For matlaging trenger du:

  • 2 liter rent vann;
  • 2 kg granulert sukker;
  • 1,5 kilo modne sitroner.

fjern kant og finhakkDet første du må gjøre er å vaske sitroner og tørk med et håndkle. Deretter fjernes sitronskallet og kuttes i strimler eller gnides på en stor rivekniv.

klem ut sitronsaft og bland ingredienseneNeste, kut sitronene i halve og klem saften i en bolle, der delikatessen blir tilberedt. Til saften helles vann, sukker og legg knust peeling.

Related  Det riktige valget av avokado er garantien for en deilig matrett

Hvit sitronskall og -ben skal legges i en veske, bundet og legges i en panne, der desserten skal tilberedes (men dette er valgfritt). Deretter må du slå på mediet brann og bringe bryggen til koking. Varighet av matlaging – 1-3 timer.

Ikke dekk oppvaskene med lokket. Under kokingen reduseres innholdet av beholderen med en faktor på 2.

Beredskapen til syltetøy kontrolleres som følger: Noen dråper godbiter må dryppe på tallerkenen, når de vender i forskjellige retninger av parabolen, bør desserten beholde sin struktur. Denne oppskriften på sitron syltetøy er veldig enkel, til tross for den enkle forberedelsen, får du en meget velsmakende sitronmassemasse.

Sitron syltetøy med peeling

En sitron syltetøy med peeling er forberedt for en og en halv time. Ingredienser du trenger under matlaging: 4 store sitroner, 1 liter vann, et halvt kilo granulert sukker. Først må du vaske sitron og tørke tørk. Dette kan gjøres med et papirhåndkle.

sitroner for syltetøyVi gni kantet av 3 sitroner i bollen. Med den resterende sitronen, fjern avskallingen, hakk den og legg til kanten.rist peelen og kut peelen

I en gryte til en peeling og en hud er det nødvendig å tilsette 250 ml vann og å telle en gass (gjennomsnittlig brann). Innholdet i kokekaret skal kokes etter 10 minutter.

lage syltetøy fra sitronDet neste trinnet er å forberede sitronene for segmenter, for å få en deilig og smakfull sitron syltetøy hjemme, trenger du bare kjøttet av frukten. Kjøtt med ett glass sukker bør plasseres i en matprosessor og slå godt. pisk den kokte sitronenEtter denne prosedyren, bør du drenne vannet fra peeling og chips og igjen pisk innholdet i kombinasjonen i 10 minutter.

Gjentatt pisking er nødvendig for at syltetøyet ikke er bitt.

Det neste trinnet er tilsetning av sitron-sukker blanding fra matprosessoren til zest og chips. Resterende sukker og vann legges også til pannen. Ingrediensene er blandet med en treskje, gryten er satt på brannen. Varigheten av matlagingen er 45-60 minutter. Klar-laget delikatesse bør være tykk, lys og ærverdig.nyttig solrik syltetøy fra sitron

Related  Aroma av sommer eller kompott av gul plomme

Dessert kan helles i vakre beholdere eller krukker og spise med toast. Jem masse vil ideelt sett dekorere frokosten, fordi brødet, smurt med slik søthet, kan ikke forlate likegyldig hvilken som helst person.

Sitron-oransje syltetøy

Jam fra sitron og oransje er søthet, hvorfra det er umulig å komme av. Det kalles også rav på grunn av sin vakre mettede nyanse. Ved beregning av en person for tilberedning av syltetøy trenger du:

  • 3 mellomstore appelsiner
  • 3 store sitroner;
  • 1-1,5 kilo sukker;
  • 1 teskje vanillin;
  • 1 kanelpinne (du kan bare ta knust krydder).

Det første trinnet. Med appelsiner må du fjerne zest, men ikke kaste bort, fordi det fortsatt er nødvendig.Skal av appelsiner

Det andre trinnet. Appelsiner skal kuttes i 6-8 deler og fjernet bein. Duftende frukter er dekket med sukker og forlatt i 1,5-2 timer. Dette er nødvendig for å appelsiner å tildele så mye juice som mulig.skiver oransje dryss med sukker

Det tredje trinnet med matlaging begynner etter 2 timer. Fra sitronene må du klemme saften og fjerne beinene. Ferskpresset juice overløper til hakkede appelsiner.til appelsiner legg til sitronsaft

Deretter må du kutte sitronene med sugerør og legge dem i en gryte, hell dem med vann og kok opp. Etter å ha kokt i 3-5 minutter må du tømme alt vannet og helle ferskt (1 liter).

Tørk og hell nytt vann for å sikre at sødmen ikke er bitter.

Matlaging vil ta fra 1 til 1,5 timer, til skorpene av sitroner blir myke.å bake sitronskall

Det neste trinnet er å filtrere sitrondekoket til appelsiner. Kanel og vanillin er tilsatt. Bare nå er det nødvendig å begynne å koke appelsiner innen en halv til to timer. Søt vekt bør være mindre enn to ganger.koke appelsiner

Related  Vet du hvordan du åpner vin uten spinn?

Den siste fasen av matlaging: Du må få en kanelpinne (i tilfelle krydderplassen kaster en pinne) og slip appelsiner i en matprosessor. Sesen av appelsiner skal kuttes i strimler og legges til syltetøymassen.legg i syltetøy en peeling av appelsiner

La siste gang koka de ferdige godbiter og slå av gassen. Det ferdige produktet kan plasseres i glassglass og oppbevares i kjøleskap. Forberedelse med kjærlighet syltetøy fra en sitron, vil oppskriften fra et bilde hjelpe ikke å forveksle i forberedelsesstadier og for å gjøre alt riktig.

Med hva kan du spise sitron syltetøy?

Jam fra sitroner og andre frukter eller tørket frukt kan legges til forskjellige retter, komplementere dem og gi dem en smak av raffinement. Sitron syltetøy er perfekt kombinert med pannekaker og hjemmelagde kaker av eget hjemmelaget matlaging. Perle kan bli en fylling for piknik.

Jam sitron med ingefær er ikke bare nyttig i den kalde årstiden, men også krydret. Det kan tjene som en dressing for fruktsalat og gjøre den mer mettet. Varianter som du kan spise en godbit på: med vafler, diettbrød, croutoner, boller uten fylling, bagels, rusks fra rugbrød.

Syltetøy fra saftige sitroner blir en perfekt fylling av bakeri gjærprodukter. Boller og paier med hjemmelagde godbiter er nærende, frodige og med en fantastisk aroma.

For slanking bør naturlige produkter, der minst fett, være en del av dietten. Den ferske syltetøy passer perfekt til kosttilskudd og vil gi en solid fordel.