drue juice for vinterenDruesaft er så nyttig og velsmakende at det trygt kan kalles et livgivende eliksir for kroppen. Derfor bør hver vertinne lage druesaft til vinter hjemme. Denne drikken oppfordrer til en appetitt før du spiser og er oppkvikkende gjennom dagen. Juice fra druer er nyttig for friske mennesker for å opprettholde immunitet og anbefales til pasienter. Siden antikken har healere blitt rådet til å drikke det med de plagede sykdommene i nyrene, leveren, lungene og halsen. Dolma i druebladene er en utmerket oppskrift fra våre lesere!

De viktigste måtene å skaffe juice fra drue bær

hvit druesaftSmaken av drue drikker i stor grad av dens variasjon, modenhet og matlaging. For å forstå hvordan du lager druejuice, må du se ett av følgende alternativer:

 1. Manual. Denne metoden innebærer kvittering av juice ved hender eller ved en press, hvis innsats blir gitt igjen av hendene. Etter manuelt presset juice blir den filtrert gjennom ostekloth eller sil. For raskt å presse væsken, kan du bruke kjøttkvern eller blender, men følgende filtreringstrinn vil være det samme.
 2. Juicer er den vanligste måten å trekke ut drue juice. Den resulterende væsken krever ikke ytterligere filtrering, og tiden går gjennom hele prosessen litt.
 3. Sokovarka. Spesialister, engasjert i forberedelse av vin eller juice hvert år, har lenge hatt juice. Det beste alternativet, der bare du trenger å høste avlingen og vaske den under vann, så er det opp til et spesielt elektrisk apparat. Bær i bunter plasseres inne i maskinen og blandes iblant under tilberedningen.

Oppskrifter av druesaft i henhold til karakterene

For å få druesaft hjemme til vinteren, trenger du verktøy som en sil, kolander, gryte, juicer, håndpress, gassbind.

Stadiene for å bevare juice av forskjellige varianter er nesten det samme, men alle må følges nøye.

Hovedforskjellen i forberedelsen er instrumentene som brukes i forberedelsen av arbeidsstykket.

Related  Detaljert oppskrifter for å forberede potet zrazes

Druesaft “Cabernet”

druesort CabernetDenne druesorten er mest populær for å lage juice og vin. Det er motstandsdyktig mot temperaturfall, gir mye høst, og krever heller ikke ekstra gjødsel. Den saftige typen gir mye væske og liten oljekake, noe som er nødvendig for å få juice fra druer hjemme.

Steg-for-trinn beskrivelse:

 1. Vask druene under rennende vann.mine druer
 2. Klem saften med en trekrem.klem juice
 3. Trykk massen for å sette på brannen i en kasserolle og koke.koke druesaften
 4. Etter 5 minutter, slå av brannen og filtrer saften gjennom gasbind eller en sik med fine hull.vi filtrerer saften
 5. Spred saften i flasker eller krukker, steriliser i en gryte i 15 minutter og stopp.vitamin druesaft
 6. Druesaft er klar til bruk.

Den gjennomsnittlige vekten av cabernet er 70 gram.

Juice laget av druer “Lydia”

druesort LydiaJuicy utvalg Lydia upretensiøs i omsorgen, vakker i utseende og behagelig for smaken. Med slike druer oppnås uovertruffen søt juice. I tillegg til sine forbruksegenskaper, komprimerer druer perfekt og dekorere hagen, personlige tomter, en hage nær huset. Druesaft, en oppskrift fra Lydia-sorten, viser seg å være mettet med en terte-søt ettersmak.

Steg-for-trinn beskrivelse:

 1. Riv av druer av druer i rennende vann, skille dem fra greens og legg dem i en juicer. Hvis det er mange bær, bør juiceren av og til stoppes og rengjøres fra kaken, da det kan bli bortskjemt av slik søppelmat.crusher
 2. Den resulterende flytende blanding blir filtrert gjennom en gasbind eller en fin sil.
 3. Hvis den anstrengt juice er konsentrert nok, kan den fortynnes med vann – 1: 2.
 4. Bland druevæsken i en gryte og tilsett sukker med en hastighet på: 1 liter juice krever 50 gram sukker.tilsett sukker
 5. Kok i 15 minutter.
 6. Hell kokende juice over glassene og umiddelbart kork. Hvis det har gått noe tid, hell deretter saften til krukker uten å dekke dem med lokk og steriliser i 10 minutter, og koble dem deretter.
 7. Elixir av druer er klar!juice for vinteren

CSteriliseringen av flasker med juice er obligatorisk, da innholdet kan gjæres.

Oppskrift av juice fra druer “Bianca”

druesort BiancaGrønne druesorter er ikke mindre deilig og saftig enn blå. For å motta en lysdiode, er det mulig i slutten av august. Juicen er så konsentrert at det krever obligatorisk fortynning med vann til den saftig smaken blir til et ømt, krydret og raffinert.

Related  Oppskrifter for kapers fra nasturtiumfrø

Steg-for-trinn beskrivelse:

 1. Modne bunter med kvalitetsbær for å rive av buskene og skyll. Fra grenene kan ikke frigjøres, vil de videre gi en uvanlig tartness til saften.vask bær
 2. De vasket druene skal plasseres i akseptkammeret til juicemaskinen, uten å nå de øvre kantene.
 3. Hvis ønskelig, legg til den nødvendige mengden sukker.
 4. Kok bærene i omtrent en time.drue juice fra juice
 5. Den resulterende varme saften skal flaske eller flaske. Samme time til kork. Hyggelig forbruk!

Juice fra druer “Delight”

druer av DelightTabellklasse medium tetthet er rikelig distribuert i vårt territorium. Velsmakende friske bær blir perfekt til langvarig sur-søt juice.

Steg-for-trinn beskrivelse:

 1. Brutte klaser av druer må skilles fra grenene. Senere kan denne grønne mørkere lyse tonen i saften, og gir også en ubehagelig ettersmak.vi skiller bærene
 2. Klem de vasket bærene i juiceren. Eller klem saften manuelt, og pass gjennom en sil.gnidd gjennom en sikt
 3. Pasteurize i 15 minutter, kok saften i en gryte.
 4. For å oppnå en lysegrønn fargetone, blir den pasteuriserte væsken igjen i et par dager, slik at utfellingen settes opp. Deretter helles i en gryte og kokes igjen i 15 minutter, helles i flasker, straks strammet med lokk.
 5. Saften er klar!aromatisk juice

Noen tips for å få kvalitetsjuice

I ferd med å lage juice fra druer, er det nødvendig å utføre detratrering – rensing av saften fra vinsteinen.

Vinstein er kaliumtartrat, som er inneholdt i druer i mengden 0,7%. Denne fremgangsmåten utføres på grunn av væskens turbiditet under langvarig lagring av billetten. Derfor, etter tre måneder, når tartaren faller ut, er flaskerne ukorket og pasteurisert, saften helles tilbake i samme beholdere og rulles opp.

Druesaft til vinter hjemme kan brukes som grunnlag for vin, og den skjermede kaken under matlaging brukes ofte til chacha. For å få en virkelig verdig druesaft, bør du alltid følge alle stadier av forberedelsen. Hvis, av en eller annen grunn, saften er gjæret, ikke bli motløs, men umiddelbart begynn å behandle den i vin.

Related  Varianter av forberedelse av hviterussisk potet dranis

Tilberedning av naturlig druesaft – video

Varim juice – video