plomme vinPlomme vin med en rik aroma og uvanlig smak er likte de fleste kjennere av denne drikken. Det er mest populært i semi-sweet og semi-dry. Den gitte alkoholholdige drikken tilnærmer seg perfekt til kjøtt og søtsaker. Imidlertid er sammensetningen på hyllene av butikkene ikke alltid laget av naturlige ingredienser. Nedenfor finner du flere alternativer for hvordan du kan lage plomme vin selv hjemme.

Vin kan tilberedes helt fra alle slags plommer. Enten det er gul, blå eller grønn plomme, blir sluttresultatet oppnådd med en bestemt smak og aroma. Likevel er preferanse gitt til mørke varianter, det er fra dem at vin vanligvis gjøres. Juice fra disse fruktene er vanskelig å presse, slik at tilberedningen av vin krever flere stadier av belastning før fullstendig beredskap. Før du begynner, skal de revet fruktene bli stekt i noen timer i solen. Bare for skitne frukter må vaskes, men relativt rent bør ikke røres.

Les også: hvordan å åpne en flaske vin uten en korketrekker?

Den klassiske oppskriften på plomme vin

vin fra blommer etter den klassiske oppskriftenPlomme vin hjemme er tilberedt enkelt og uten betydelige økonomiske kostnader. Det er nok å samle 1 kg moden frukt, kjøpe sukker, kombinere alt, og resten er et spørsmål om tid.

Utførelsesstadier:

 1. Ripened plums bli kvitt pits og bli til en grøtaktig sammensetning ved hjelp av cricket. Hell så mye vann som puree (1: 1). Dekker med gasbind eller en lett bomullsklut, la være alene i 3 dager.modne plommer fri fra bein og gni
 2. Gjennom den tildelte tiden skal plommepuréen bli til to komponenter: juice og mos. Sistnevnte må kasseres, men saften, filtrering, sendes til en separat beholder for gjæring.å skille mos fra juice
 3. For å få tørrvin i en flaske med en plommevæske, legg til 200 gram (1 glass) sukker. Hvis du vil smake på smaken av dessertvin, bør du øke mengden sukker og legge til 300-360 gram. Etter tilsetning av sukker, skal beholderen ristes godt for å oppløse seg helt.Tilsett sukker i beholderen
 4. På halsen på beholderen må du sette på en gummihanskeklær, på fingeren som du trenger for å lage en liten punktering med en nål. Sett til side i et skyggefullt sted i 1,5 måneder. I løpet av denne tiden bør det være romtemperatur uten åpenbare forskjeller – 20-25 grader varme.la flasken til gjæring
 5. Hell den gjærede vinen inn i en annen flaske og tett den tett. Seks måneder senere, må den skyte sammensetningen filtreres ut. For å få en gjennomsiktig vin uten suspensjon, bør aldringen være minst 3 år.

Vinberedskap bestemmes av hanskens tilstand på nakken. Den vertikale posisjonen og luften på innsiden indikerer en ufullstendig gjæring. En blåst hanske betyr at prosessen er over.

En enkel oppskrift på hjemmelaget vin fra en plomme kan lages litt ved å legge til rosiner til den. For å gjøre dette, blir russinene strømmet med varmt vann, dekket med sukker og igjen i 4 dager.

Related  Praktiske tips for spiring av hvete

rosiner for å legge til vinI fremtiden trenger vin ikke rosinene selv, men væsken hentet fra den. Etter de angitte dagene filtreres blandingen og får en viss væske som forstyrrer plommesaften. Deretter foregår prosessen med forberedelse i vanlige stadier.

Oppskrift på japansk plommevin

japansk plomme vinJapansk plommevin er laget av japansk plomme (aprikos). For en drink må du samle 1 kg umodne plomme. Smaken av vin vil være tart og søt. Opprett alkohol på en japansk oppskrift vil hjelpe fruktalkohol (shochu) i mengden 1 liter, samt rocksukker – et pund.

Utførelsesstadier:

 1. Vask den grønne frukten og fjern den forsiktig med en tannpirke eller lignende enhet.fra den japanske plommen fjern steinen
 2. Vask flasken med stort volum, behandle det med alkohol og legg plommer i den. Hell dem sukker og hell Shochu.plommer helles sukker og hell fruktalkohol
 3. Beholderen skal lukkes og flyttes til et kjølig rom med en temperatur på 16-20 grader. Hver tredje dag skal tinkturen ristes i en måned. Skyll deretter en gang hver annen uke, de resterende 5 månedene. Hele kokingstiden er seks måneder.

Økningen i perioden for tilberedning av vin gjør det hver dag lysere i farge og mer mettet til smak.

Oppskrift på kinesisk blommevin

Kinesisk plomme vinKinesisk blommevin er tilberedt med samme frukt av Ume-treet, men litt annerledes teknologi. Kineser liker å mette det med andre smaker, for å få det fjerneste resultatet av en vanlig drink.

Utførelsesstadier:

 1. Vask vasken, lett tørr.plommer vask og tørk
 2. Fjern benet med en tannpirk.tannpirkk fjern steinen
 3. Å sovne med sukker og å fordype alt i fruktalkohol.fyll frukten med sukker og hell av alkohol
 4. Etter en kort insistering på blommevin kan du legge til følgende kosttilskudd til din smak: honning, grønn teblad, perleblader. Kork ingrediensene i et år. I løpet av denne tiden, rør regelmessig framtidens vin. Et år senere, tørk drikken, gjør en porsjon for å smake på plommejuice og kork i ytterligere 5 år allerede i flasker.drenering og tilsetningsstoffer
 5. Vinen er klar!

Related  Vare for vinteren: kirsebær i sin egen juice

Enhver plommevin, uavhengig av aldringsperioden, har noe sediment på bunnen. Dette er en funksjon av drikke fra plommen, på grunn av hvilken du ikke bør være opprørt. Klar vin er ikke verre enn standard drue og kompletterer kjøttretter og et søtt bord.