ingefær limonadeFor mange sitronader – denne drinken kommer fra barndommen. Over tid er hans oppskrift forbedret, og forbereder nå ofte ingefær limonade. De nyttige egenskapene til denne drikke er en størrelsesorden høyere, fordi den kombinerer to ingredienser, som hver er rik på vitaminer og aminosyrer.

Ginger og sitron ble brukt under forkjølelse lenge siden, men nå er de et utmerket alternativ til tabletter og pulver. I tillegg har denne lemonade en positiv effekt på fordøyelsessystemet, etablering av sitt arbeid, og også nyttig for hjertesykdom. Det styrker blodkarene og forteller blod, reduserer høyt blodtrykk, eliminerer betennelse i leddene.

Inkludert i essensielle oljer akselererer metabolismen, og gjør ingefærslemonade kjent som en drikke for vekttap. Regelmessig bruk av limonade bidrar til å fjerne overflødig væske fra kroppen, så det anbefales å drikke mens slanking av vekttap.

Lemonade (med eller uten ingefær) anbefales ikke til å ta med gastritt, sår eller hyperaciditet i magen.

Forbered ingefær lemonade hjemme er veldig enkelt, og tiden vil ikke være mye nødvendig. For å diversifisere smaken, tilsett du krydret urter og krydder (mynte, nelliker, safran, kanel, gurkemeie) til hovedingrediensene.

I stedet for sukker brukes honning, noe som gjør lemonade enda mer nyttig. Dette er grunnen til at drikkevaren ikke er høstet for fremtidig bruk av konserveringsmetoden, men forbrukes bare av nyberedte. For det første vil det sterkt redusere sine nyttige egenskaper, og for det andre er ingefær og sitron tilgjengelig hele året – de kan alltid kjøpes på markedet eller i butikken.

Å rengjøre ingefær bør være veldig forsiktig, fordi roten har en ganske tett struktur, og den buede formen gjør prosessen litt ubehagelig.

Du kan bruke mineralsk karbonert vann for å ta en drink. Dette vil få det til å se ut som et butikkprodukt. Ikke erstatt soda med drikkevann, men det er ønskelig å legge dem i forholdet 1: 1, eller bare hell litt mineralvann inn i glasset like før bruk.

Related  Og vet du hvordan du skal saltet konditorer til vinteren?

Et annet interessant alternativ er å lage en drink basert på te. I stedet for vann blir ingefær og sitron satt i brygget te, helst svart. Så du kan få en interessant farge og en bestemt smak.

Hjemmelaget limonade med ingefær

hjemmelaget ingefær limonadeIngenting komplisert i hvordan å lage ingefær limonade, nei. For 3 liter drikke trenger du:

 • 200 g ingefærrot;
 • 2 sitroner;
 • 2 ss. l. sukker;
 • 4 ss. l. honning.

Tilsynelatende, i denne oppskriften brukes både honning og sukker. Dette gjør drikken mer søt og ikke så cloying. Hvis du vil, kan du sette noe en.

Steg-for-steg matlaging:

 1. Med en kniv, kutt av det mørke øvre laget av huden med en kniv og rist den på en fin riper.Rengjør og gni roten til ingefær
 2. Hell en liter vann i en stor gryte og legg gnidrotten der.koke en smuldret ingefærrot
 3. Sett en tekanne med 2 liter vann på neste brenner. Frosset vann å avkjøles.koker vann
 4. Mens vannet koke, vasker du sitronene og bruker et rifler til å skrelle av zest.grind sitronskall
 5. Fra den resterende massen av sitrusjuice klemmer.klem ut sitronsaft
 6. Legg lemonzest til ingefæret og la vannet koka.
 7. Hell sukker og omrør, la det oppløse seg.
 8. Frosset billett fjerne fra varme og belastning.
 9. La drikken avkjøles til nær romtemperatur og introduser sitronsaft og kjølt vann. Sett honningen. Lemonade er klar.Hell lemon juice i ingefærbuljongen

Til ingefær lemonade kjøpte en vakker farge, med brygging av hovedingrediensene, sett litt gurkemeie.

Tonic drikke med mynte

tonic drikke med mynteFor å lage en forfriskende lemonade, blir et lite stykke ingefær (ca. 4-5 cm i lengden) skåret og finhakket.finhakket skrelt ingefær

For limonade er det nødvendig å velge fersk ingefær med en saftig masse. Hvis roten ligger lenge, kan det gi for mye bitterhet til drikken.

Skjær ryggraden i en gryte, legg til mynte (smake) og hell 1 ss. vann. Kok, kok i 2 minutter og la avkjøles til 40 grader. Strain.tømme ingefær

Related  Hemmeligheter for matlaging av potet tapas med sopp

Fra en sitron klemme saften og hell den i en separat beholder, kan du – i en høy kande som blander limonade med ingefær og sitron. Legg til det:

 • ingefær-mynte kjøttkraft;
 • klemmet ut av sitronsaft;
 • honning å smake.

Vitamin drikke uten matlaging

Vitamin drikke uten matlagingFor å lagre alle de nyttige elementene i ingrediensene, bruker mange husmødre oppskriften på ingefærmelmonade, tilberedt ved å hælde.

Et lite stykke rot ingefærlengde på 4 cm, rent og tynt kuttet i strimler.ingefær skåret i strimler

Ett middels sitron skal kokes og avskalles.skrell en sitron

I en separat bolle klemse juice fra sitronen.fra sitronpress juice

I glassbeholderen legger du hakket ingefær og sitronskall og hell dem med varmt kokt vann (ikke mer enn 1,5 liter). La avkjøle, hell deretter i infusjonspresset juice og legg et par skjeer med honning.i en anstrengt drikke legg til honning

Legg lemonadeen over natten i kjøleskapet for å brygge. Du kan sette restene av sitronmasse i krukken.

Hjem ingefær limonade med glede vil drikke og voksne og barn. Om sommeren vil han helt tørke tørsten, og på varme vinterkvelder vil en varm drikke varme og heie.

https://www.youtube.com/watch?v=0GdtcEIsV0U