bakt i ovnen karpe med grønnsakerVed festbordet skal være minst en fiskerett. Karpe, bakt i ovnen – det er vakkert, raskt og guddommelig deilig. Sitronskiver, satt i hakkene, vil minne gjestene på de majestetiske fjellkjeden i Kaukasus. Kriset skorpe med ømme og saftige fileter blir toppet av lykke til gourmeter, men beinene vil returnere dem tilbake til virkeligheten. Etter et slikt måltid vil alle bli fornøyd. Til slutt gjenkjenner mange at det ikke er mer deilig oppvaskbakke i stekeovnen. For å få et fullt hus, bør du gjøre mye arbeid. Først er det nødvendig å bestemme hvilken sidefarge og saus / marinade som passer, og bare deretter fortsette til oppgaven. Så vertinnen trenger å tilbringe en halv eller to timer for å forberede den.

vi ren karpeFinner, gjerninger og øyne skal fjernes forsiktig. Hvis fisken holdes i kokende vann i 30 sekunder og deretter skylles under rennende vann, kan skalene enkelt fjernes ved hjelp av en skje eller en kniv.

Gamle skulptur

karpe i ovnenJo større parabolen, jo mer presentabel ser det ut på bordet. Det serveres på lange ovale plater, dekorere med persillepinner, tomater eller gulrøtter. Teknologien om å bake karpe i ovnen helt, bør hver kvinne vite. Menn elsker villig å fiske, men enda mer elsker de koner som vet hvordan de skal skape sitt bytte riktig. Uten trinnvise instruksjoner i denne saken kan det ikke gjøres. ingredienserEktefellen trenger:

 • varm opp ovnen til 200 grader;
 • ta to pærer, greener, en kadaver for 1,5 kg, smør, hvitløk, tomatpuré, et glass vann og krydder;
 • ren fisk, gni salt innvendig og utvendig, la det stå i en halv time;å rense fisken
 • smør det med vegetabilsk olje, gjør dype innsnitt, og legg det på et bakervare dekket av folie;
 • legg løk kutt løk sammen med hakkede hvitløk;sett ingrediensene i folie
 • Forberede en tomatsaus: 30 g pasta til oppløsning med vann (2-3 elementer av en skje);å lage mat saus
 • Den resulterende marinade legges ut på grønnsakene, legger til pepperterter med laurbærblad og sendes bakte;Hell marinaden på fisk
 • i en time for å vanne parabolen med juice, som vil bli samlet inn i oppvasken;hell fiskesaus
 • hakkede / ragged persilleblader for å dekorere karpe, bakt i ovnen.hakket persille

Før presentasjonen skal du fjerne laurbærbladet, så vel som hvitløkstykker. I den tilberedte formen er de ikke velsmakende, fordi de ga alt juice til resten av produktene. Lukten av gjørme fjernes med urter, som er fylt med magen. Hvit pepper i kombinasjon med slike produkter gir behandlingen en unik smak og aroma.serverer med sprinkler av greener

Til slike tsar retter er det nødvendig å servere kokte grønnsaker, samt skiver av hvitt, men ikke svart brød. Den har en utmerket smak, så det vil dominere “konge” av middagen. En deilig parabolen har alltid vært ansett som sprø ris, kokt med revet gulrøtter. En slik lettelse “pute” av frokostblandinger vil være en fantastisk bakgrunn for parabolen.

karpe stuffing med sitronI en annen oppskrift bakt i ovn karpe eieren er tilbudt å sette inn snittene lobber av sitron. I et surt miljø blir noe kjøtt mykere og saftigere. Andre kokker liker å bruke en ermet i stedet for en folie. For å danne en gyllen skorpe, bør den ruptures 20 minutter før den er klar.

Gassovner har en annen design, slik at produktene ofte brenner. Hvis en bolle med vann er plassert under bakkebrettet, kan dette unngås.

Sengetøys rommespredning

bakt i rømme sausMeieriprodukter brukes som marinade for å skape en hyggelig smakbakgrunn. Selv om hovedoppgaven er å fylle opp fatet med en mild saus, skal mange være spesielt oppmerksom på å fylle karpene bakte i rømme. Friske sopp vil i første omgang utfylle denne smaksammensetningen, og solid smeltet ost vil ikke forlate likegyldige til og med raske gourmeter. Noen pre-steke slaktkroppen for å danne en gyllen skorpe. Og i denne tiden må utleieren ha tid:

 • fortynn 2 ts soyasaus i to spiseskjeer. l. rømme;å lage mat saus
 • krydret pastaen med salt, malt pepper og en klype coriander;legg til krydder
 • rik fett sausen med fisk, gjør et 0,5 cm lag innvendig;fett karpe med saus
 • store ringer kuttes i en pære, paprika, tomater (kirsebær), rist roten av selleri, og dryss ingrediensene med krydder som er nevnt ovenfor;hakk grønnsaker
 • tøm magen med grønnsaker, legg til noen laurbærblade;Fyll fisken med grønnsaker
 • lag 3-5 sitroner, legg en sitron i dem, dekk bunnen med folie og hell de resterende produktene ut;i kuttene sett inn en sitron
 • dekorere med persille, lett dekke parabolen;pakk inn folie
 • send i 30-40 minutter. i ovnen, og i 5-10 minutter til klar for å skru på grillen.

Krydder gir smak i tilfelle at de er litt gnidd med hendene. Laurelbladene bryter ganske enkelt inn i små biter.

Den optimale temperaturen for slike fisk er fra 190 til 200 ° C. Sekvensen av teknologiske prosesser for forberedelse er ikke en jernregel. Derfor koker noen kokker først fisken, og smør den deretter, andre gjør omvendt. bakt hele karpeResultatet er det samme. Karpe, bakt i ovnen og i folie, vil gi et uutslettelig inntrykk på gjestene. I dette tilfellet er rødvin eller konjakk utsøkt full av en slik godbit.

Legene anbefaler ikke å spise hodet, finner, og også halen av en elvfisk. De samler mye bakterier og bakterier, og i strålene, til og med stråling.

Antoshka, lag en skje til middag

karpe med poteter i ovnenDen ruddy og golden-haired gutten ville ikke hjelpe å velge poteter. Men nå er det tid til lunsj. For en delt sekund tok han sin store skje ut av lommen. En slik reaksjon bør forventes fra gjestene når de ser en gyllen karpe, bakt i ovnen med poteter. For å forberede fatet kan du bruke hele røttene. Noen liker å skjære dem med skiver eller skiver (rustikk). Og prosessen innebærer enkle trinn:

 • vasket og tørket fisk er saltet;Rengjør og kutt
 • pæren er malt på en slik måte at det produseres semirings eller fjær;hogge løk
 • bland skiver med krydder (koriander, oregano) og krydder;
 • poteter er kuttet i halvdeler / kvartaler;
 • slaktkroppen er fylt med krydret løk, og rundt det sprer rotkornene og tilsettes salt;legg fisken med grønnsaker på et bakeplate
 • Bake alt ved t = 200 ° i 45-55 minutter.bakeprosess

Hver oppskrift på bakt karpe i ovnen kommer med et bilde. Det viser en fisk med en gylden skorpe. For å oppnå dette resultatet tillater en spesiell saus, som du trenger å smøre overflaten på alle produkter. I ett tilfelle brukes surkrem med høy prosentandel av fettinnhold, og i den andre, majones. Grønnsaker anbefales å vanne med vegetabilsk olje blandet med basilikum.baker grønnsaker Når du serverer på bordet, er det viktig å servere fløtesaus. Massen er blandet med fjærene av løk og dill. Med slik pasta blir smaken av poteter mer uttalt.

Et alternativ til løk er en sitron, som brukes som fylling. Garnish er best variert med tomater, paprika og aubergine.

Søt fylling

karpe med fruktKombinasjonen av to forskjellige smaker fører alltid til et positivt resultat. Det ville virke rart for mange mennesker hvis du lagker i en karpeovn bakt og fylt med epler. Uventet hendelsesendring? Etter å ha fjernet den første prøven, vil overraskelsen bli enda større. Juicy, myk og med en delikat smak av søthet på leppene, blir denne fileten forelsket ved første øyekast. Forvent dette resultatet bare hvis:

 • med stekt hvitløk (2-3 tenner) gni hver del av fisken;hvitløk for å gni fisk
 • Å lage på en tverrgående tverrskår på saltet og krydret kadaver;Forbered fiskekroppen
 • sett inn i hullene biter av sitron;ting med sitronplater
 • Skal av eplene (4-5 stykker) og skåret i tynne skiver;Forbered epler
 • På smurt folie legger seg ut på diagonalfrukten;sett epler på bakervarer
 • sett fisken på en “aromatisk” basissett epler på epler
 • Tett på innsiden med de resterende brikkene;sett eplene inne i fisken
 • fett med vegetabilsk olje alle ingrediensene;
 • bake ved 180 ° til skarp.

Epler er best å velge med surhet. Denne oppskriften bruker Antonovka-sorten, andre foretrekker Highlander.

Retten er dekorert med grøntområder. Rundt fisken vekselvis fortynne dill og persille. På perimeteret er platen dekorert med cornelian frukt. Nå er kontrasten opprettholdt, ikke bare i smak, men også i fargepaletten. Fjærene av løk og varme paprika sprer denne uvanlige presentasjonen. Mange er motet av det stygge utseendet på tomme øyekontakter. I disse hullene kan du sette tranebær eller tranebær.

dekorere ferdige fiskEtter slike oppskrifter vil hver mor ønske å tilfredsstille sin elskede karpe, bakt i ovnen. En enkel og rask prosess for å forberede en tallerken vil glede seg over mange elskerinner og smak til alle familiemedlemmer.

Video oppskrift karpe i Szechwan