hjemmelaget eplecider eddikEn enkel oppskrift på eple cider eddik hjemme gjør det mulig å lage et virkelig nyttig og velsmakende produkt. En væske med en behagelig sur smak er bare brukt som en nyttig substans, og brukes også som ingrediens i konservering eller krydder for mat. Appelsineddin har en gunstig effekt på hele organismen: det normaliserer tarmfunksjonen, syrebasebalansen, stabiliserer helbred, svekker absorpsjon av fett, forbedrer velvære og så videre.

Fordeler med eple cider eddik, tilberedes hjemme, er: et billig produkt, tilgjengelig for enhver familie, hypoallergene, uten bivirkninger på leveren og magen.

Standard oppskrift på eplecider eddik uten sukker

eplejuice eddikFor en enkel oppskrift på eple cider eddik hjemme, må du velge modne og søte epler.

forberedelse:

 1. Vask eplene og kutt i store innsatser. La det stå i friluft.finhakk eplene
 2. Etter en liten stund, klem juice fra de mørkede stykkene.klem juice fra knuste epler
 3. Den resulterende væsken er plassert i en glassbeholder og på toppen av nakken satt på en medisinsk hanske med en punktering i en finger. På et varmt, mørkt sted i denne tilstanden, bør det være opptil 6 dager.gjæring av eplejuice
 4. Når hansken er tungt oppblåst, er det på tide å tappe den fermenterende eplecidereddiken fra juice til en bred bolle, hvoretter fermenteringshastigheten øker. Denne retten skal dekkes med et løs håndkle og sendes til et mørkt sted med en temperatur på +27 grader, i 2 måneder.Hell ut væske i en bred bolle
 5. Når et tykt bunnfall vises, blir eplemassen filtrert gjennom osteklange og pakket på flasker. Hold det på et kjølig sted etterpå.

Ved gjæring på overflaten av eplemassen dannes en film av eddiksyrebakterier, hvorfra det ikke er nødvendig å avhende. Det er hun som skaper et slikt produkt.

Apple cider eddik hjemme fra kake

eple cider eddik og gjærIfølge den oppgitte oppskriften for å få ca 1 liter eddik, må du lagre 1,5 kg overripe epler. Denne beskrivelsen tilveiebringer bruk av gjær i en mengde på 10 gram per 100 gram av blandingen.

forberedelse:

 1. Vask frukt, fjern råtne områder. Grind bitene av epler på en kjøttkvern eller rivekniv.knuse epler
 2. Hell over eplene med samme mengde varmt vann. Der å sende gjær på resept. Dekk oppvasken med en løs klut. Halvfabrikatet skal flyttes til et varmt, mørkt rom i 10 dager. Rør hele blandingen hver dag.Tilsett vann og sukker
 3. Etter disse dagene blander du applepuré og spenning gjennom gassbind. I den mottatte væsken er det mulig å bringe en viss behagelig og myk ettersmak. Apple eddik, en oppskrift med honning som gir nøyaktig den ønskede delikate smaken. For å gjøre dette, for 1 liter eplemasse, må du legge til 50 gram honning.belastning og legg til honning
 4. Etter å ha dekket igjen med gasbind, send til et mørkt sted for gjæring i 1,5 måneder. Hell den gjennomsiktige eplevæsken over flasker og lukk den etter den innstilte perioden.

Video oppskrift på eple cider eddik med rugbrød og honning

Apple cider eddik uten gjær

eple eddik uten gjærI lys av fraværet av gjær hjemme eller bare uvillighet til å bruke dem, er det en oppskrift forberedt på å lage eplecider eddik hjemme uten gjær. For å oppnå ønsket produkt, må epler knuses grundig, og mye sukker skal tilsettes.

forberedelse:

 1. Vri eplene i små stykker og send dem til en panne eller servant. Topp med hellet kokt kaldt vann slik at det dekket helt fruktskiver.knuste epler med vann
 2. Der å sende sukker. Beregning av mengden er basert på volumet av vann: en kvart kopp sukker per 1 liter vann. Bland, dekk med et håndkle og send til et varmt sted for gjæring.i en beholder for å hælde sukker
 3. Etter en uke, bland blandingen med gasbind.gjæret eddik
 4. Den filtrerte væsken skal helles i en bolle eller bekken, dekket med et håndkle og vente ytterligere 1,5 måneder. Spre på glassflasker og lukk. Oppbevares på et kjølig sted.

Fermentering av eplecidereddik er en prosess der sporstoffer og sukker omdannes til etanol og karbondioksid. Denne prosessen kalles også gjæring.

En enkel oppskrift på eple cider eddik hjemme gir enkle trinn, slik at du kan lage eddik, ikke bare for intern bruk, men også for utendørs bruk. Tradisjonell medisin med tillit til oppskrifter viser i økende grad at eplecidereddik gunstig påvirker kroppen. Dens bruk bidrar til å kvitte seg med lav, sopp, calluses, corns, scabies, små åreknuter. Også væsken i spørsmålet er et utmerket antiseptisk middel. For å behandle slike metoder må du vite hvordan du lager eple cider eddik, oppskrifter som vil hjelpe deg i dette.