strudel med kirsebærStrudel med kirsebær er en av de enkleste og smakfulle desserter. Dessert vil være et pryd av en familiefest eller en støyende fest. Dens forberedelse krever ikke spesielle ferdigheter og tar ikke mye tid. Det viktigste er å huske noen få hemmeligheter på denne parabolen.

Flere hemmeligheter med å lage en slik dessert

Stududel er en lett å tilberede tallerken som ikke skader figuren. Den inneholder litt sukker, og derfor er det små mengder av det, selv for de som ser på vekten. Når du forbereder dessert, husk noen anbefalinger:

 1. Hvis du bestemmer deg for å lage deigen på egenhånd, vil brødmakeren hjelpe prosessen. Rør bedre i “Pizza” -modus i ca 10 minutter.
 2. Hvis du ikke har noen friske eller frosne kirsebær på hånden, kan du bruke syltetøy. Men det må først dreneres. Ellers vil det strømme ut når du baker.
 3. Hvis deigen blir revet under rullingsprosessen, legg en liten lapp på dette stedet.
 4. Du kan servere strudel med en iskule og et mynteblad. Drikk det helst kaffe eller svart te.

Etter disse anbefalingene vil du forberede en utsøkt dessert for deg selv og din familie. Hvis ønskelig, kan du legge til nøtter til kirsebær. Så vil strudel få en uvanlig interessant smak.

Klassisk metode for forberedelse

klassisk kirsebærstrudelUtarbeidelsen av strudel med kirsebær i henhold til tradisjonell østerriksk oppskrift krever ikke store utgifter. Alle ingrediensene er tilgjengelige for alle. Og for ham trenger du ikke engang å lage deigen selv. Helt passende produkt fra butikken. Det kan kjøpes på forhånd og lagres i fryseren. For tilberedning av dessert er følgende komponenter nødvendig:

 • 700 gram ferske kirsebær uten groper eller samme antall frosne bær;
 • 450 gram forberedt puffdeig;
 • ett kyllingegg;
 • 30 gram smør;
 • 150 gram sukker;
 • to skjeer av bakken kjeks;
 • en liten stivelse;
 • pulverisert sukker til sprinkling ferdig strudel med kirsebær.

Hele prosessen med å tilberede dessert kan deles inn i flere grunnleggende stadier:

 1. Skyll bærene uten groper med sukker og husk litt.vask med kirsebær vasket kirsebær
 2. Tine den tidligere opptete deigen med et tynt lag. Vent litt til den stiger litt. På denne tiden smelter smøret i et vannbad. Smør den tilberedte deigen med olje og dryss med brødsmuler.spre deigen med smør
 3. Legg kirsebæret i det tilberedte sukker i sukkeret. Pudder stivelsen lett slik at fyllingen ikke sprer seg ut. På dekkens kanter bør det være lette områder ca 1 cm brede. De skal smøres med et slått egg.
 4. Brett kirsebærstrudel med ruller. Topp med smør og server i en ovn.å begrense strudel

Deigplaten skal ha en tykkelse på ikke mer enn 0,5 cm. Dette er den optimale løsningen for en deilig, myk dessert.

Bake en slik strudel med en kirsebær fra puffdekket er nødvendig ved en temperatur på 180 grader. Tilberedningstiden er ca. 25 minutter. Etter det vil det bare lett pulver den ferdige desserten med pulverisert sukker og kan serveres til bordet.

Kirsebærstrudel med cottage cheese

Kirsebærstrudel fra hytteostdeigHvis strudelens oppskrift med et bløtebrød synes å være for enkelt, vær oppmerksom på desserten med hytteost. Dette meieriproduktet gir parabolen en spesiell ømhet og mykhet. Deig for ham å forberede seg på noen få minutter. Forbered de nødvendige komponentene:

 • et halvt kilo kirsebær friske eller frosne pitted;
 • 150 ml varmt kokt vann;
 • 2 ss vegetabilsk olje;
 • 60 gram sukker;
 • litt salt;
 • 180 gram hytteost;
 • 230 gram mel;
 • 2 ss breadcrumbs.

Å lage en ostemasse strudel med en kirsebær vil hjelpe en enkel oppskrift med et bilde:

 1. Først av alt, knead deigen. For å gjøre dette, hell varmt vann og vegetabilsk olje inn i en dyp skål, tilsett halvparten av salt og sukker. Gradvis legge til mel, knead deigen. Det må rulles inn i en liten ball, innpakket med matfilm og forlatt i en halv time på et varmt sted.Osterdeigdeksel med en film
 2. Høstost gni gjennom en sigte. Dette vil bidra til å kvitte seg med klumper og gi det en delikat tekstur. Kirsebær husker litt, og fyll med sukker.
 3. Rull deigen til et lag. Dessuten vil jo tynnere det blir, jo bedre. Smør den tilberedte kaken med vegetabilsk olje og pulver med croutoner.Rull ut deigen og olj den
 4. Vi legger kyllingost på det tilberedte lag deigen, og på toppen med kirsebær med sukker. Rull produktet med ruller og la det ligge på et bakeplate foret med pergament.legg rullen på et bakeplate

Bake en strudel med en kirsebær, som på bildet er det nødvendig omtrent en halv time ved en temperatur på 180 grader. Hvis det er mindre, kan tilberedningstiden forkortes.

Slike enkle oppskrifter vil hjelpe vertinne å skjemme bort sine kjære med en deilig dessert. Det blir en ekte dekorasjon av et bord.

Videooppskrift på strudel fra kirsebær og lavash