lobio fra røde bønnerGeorgisk mat fanger stadig våre bord med sine deilige kulinariske oppfinnelser. Lobio av røde bønner, hvis klassiske oppskrift sørger for alle stadier av matlaging med detaljerte beskrivelser og bilder. I hjertet av denne parabolen er røde bønner, men master kjøkkenkaker kan lage lobio ved hjelp av grønngrønne aspargesbønner. Tiden for forberedelse av bønne mesterverk tar omtrent en dag, alt fordi bønner krever soaking en halv dag i vann. Så sveising, som varer fra 2,5 til 4 timer. Alt avhenger av karakter og grad av modenhet. Lobio i varm form serveres som hovedretten, i kaldt, betraktes det som en forrett. Vanligvis serveres røde belgfrukter i en dyp tallerken med en flat kake eller lavash. En ekstra tallerken for lobio er ost og pickles.

Du kan ikke blande forskjellige typer bønner, hver krever sin egen matlagingstid.

Lobio fra røde bønner: en vanlig oppskrift

Lobio fra bønner i henhold til en vanlig oppskriftFor å lage en lobio fra røde bønner i henhold til en klassisk oppskrift trenger du 700 gram røde bønner, 4 løk og 4 hvitløksklær. Som krydder vil være 1 teskje med en bakkehopp-suneli og 1 ts koriander. Lager opp på en haug med friske greener, det kan være persille og koriander. Fortrinnsvis ta salt og malt pepper.

Utførelsesstadier:

 1. Gå gjennom bønnene, lagre det fra rusk og skyll.skrellede bønner
 2. Skjær løkene i store biter.stor chop løk for lobio
 3. Samle vann i pannen slik at den opptar ¼ volum. Hell bønnene og kast løkene. Begynn å lage mat i 2,5 timer, rør om gangen.kok bønner til kokt
 4. Etter den innstilte tiden kan bønner omdannes til grøt med gaffel eller tolkushki.klare bønner å male
 5. Tilsett krydder og urter. Ferdig!

Hvis under sjøing av røde bønner i en panne, har alt vannet fordampet, og deretter tilsettes mer kokt. Den tilberedte parabolen skal ligne en vassel.

Lobio fra røde bønner på georgisk

Lobio fra røde bønner på georgiskOppskriften på lobio fra røde bønner på georgisk gir ca 2 timers matlaging. På det vil gå 1 glass røde bønner, volumet av et glass er 150 gram. Andre komponenter vil være: tomatjuice (150 g), valnøtter, avskallede nøtter (halvt glass), en pære (1 x) og hvitløk (3 fedd). For å mette vil lobio trenge en skje full av eple cider eddik, 2 ss. skjeer med magert olje, en haug med friske greener, en preferanse for pepper og salt.

Related  Flere interessante oppskrifter for å lage linsesuppe

Utførelsesstadier:

 1. Haricot bønner, bli kvitt uegnet korn. Vask i rennende vann og suge i bekkenet med vann for natten.gjennomvåt bønner gjennomvåt i vann over natten
 2. Neste dag, kok bønnene, vil sveiseprosessen vare ca. 50 minutter.bønner for lobbio til kokt
 3. Grind valnøtter.Hakke valnøtter
 4. Grind hvitløk på en hvilken som helst praktisk måte.hogge hvitløk til lobio
 5. Kryd løk og stek det i en panne til det er gyldent.løkringer yngel
 6. Til løkstekt, legg hvitløk, valnøtter og nyrebønner. Salt, pepper, hell tomatsaft, bland ingrediensene og stuing i 10 minutter.kombinere alle ingrediensene og stuing
 7. På slutten av slukke tilsett hakket urter, dekk gryten med lokk og la stå i en halv time å mette fatet smaker av urter og krydder. Bon appetitt!

I stedet for tomatjuice kan du bruke adzhika, potetmos fra friske tomater eller tomater i din egen juice.

Lobio fra røde bønner med tomat

lobio med bønner og tomatHvis du er ute etter en måte å forberede lobio fra røde bønner med tomat, vil en enkel oppskrift hjelpe deg med dette søket. Den tilberedte parabolen har en mild smak med minimal skarphet. For et mesterverk, vil bare 250 gram røde bønner, 1 medium pære, 1 søt bulgarsk pepper, 1 gulrot bli nødvendig. For fylling må du lage et halvt glass tomat, krydder etter smak. Til steking trenger du hvitløk, løvløv og magert olje.

Utførelsesstadier:

 1. Bønner vaskes og fuktes over natten i vann.Bønner å sortere, vaske og suge
 2. Neste dag legg de kokte bønnene til du er klar. På slutten av matlaging, salt.kok røde bønner til de er kokt
 3. Klipp fint løk og pepper. Rist gulrot på et stort rist.kutte grønnsaker til lobio
 4. I en stekepanne knuses de hakkede grønnsakene lett.stew forberedt mat
 5. På denne tiden dreneres vannet med de kokte bønnene. Rør bønner med tomat og send til en panne med løk og gulrøtter. Å sovne med krydder. Igjen blandes grundig. Topp med løvblad og unpeeled hvitløksklær. For å simre på en liten brann i 15 minutter.legg til bønner og fortsett å stuge
 6. På slutten bli kvitt laurbærbladene og hvitløk. Lobio fra røde bønner arkivert. Å bruke varmt.

Før matlaging skal bønner bli gjennomvåt i vann i flere timer. Bønner absorberer vann, slik at de blir raskere tilberedt og bli kvitt unødvendige stoffer som forårsaker oppblåsthet.

Den klassiske oppskriften på lobio fra rød bønn i georgisk har i dag kjøpt mange andre grener basert på den. Ofte er det en lobio med kjøtt, selv om parabolen først er vegetabilsk og anbefales til mottak under fasting. I stedet for de vanlige røde bønnene, ta strengs asparges eller hvitt. Alt avhenger av reserver og smakpreferanser. I hvert fall blir den ferdige parabolen uforlignelig.

Related  Hvordan lage en deilig og nyttig sitron syltetøy hjemme