deilig salat med granatepleSalat med granateple er en dekorasjon av festbordet. Fortsatt, elegant, lys, ikke vanlig. Mange mennesker er redd for å lage slike salater, og tror at granateplekornene ikke er veldig i harmoni med andre produkter. Faktisk gjør granatäpplen salatene sure og gjør smaken lysere og mer pikant. La oss vurdere noen oppskrifter av salat med granatäpple med trinnvise bilder, hvor du kan velge selv den mest delikate.

Nesten i alle salater må rosene kokes. Dessverre er dette lang tid. Avhengig av størrelsen på rotgrønnsakene, kan prosedyren ta fra 40 minutter til 3 timer. Betydende, du kan akselerere dette ved å “koke” beets i mikrobølgeovnen, hvis du har en.

Smarte rødbeter

smart rødbeterDette er den enkleste salaten. Den er forberedt veldig raskt. Det viktigste er å lage rødbeter. Resten er et spørsmål om minutter. For å forberede salat av rødbeter og granateple, trenger du en halv granatäpple og 1-2 rødbeter (avhengig av størrelsen). I tillegg bør du lage nøtter (4-5 kjerner), salt og vegetabilsk olje.

betesalat og tilskuddsmulighetCooking:

 1. Først koker beta til kokt. Om ønskelig kan du bake den i ovnen.
 2. Etter at rotbeskjæringen er avkjølt, blir den avskallet og gnidd på et rifle av middels størrelse.
 3. I stekepanne blir vegetabilsk olje oppvarmet, roen er spredt der og stekt. Ikke stek det. Det er bare nødvendig å fordampe overflødig væske.
 4. I mellomtiden vasker og rengjør de granaten.
 5. I en salatskål sprer du rødbeter, granateplefrø og blander grundig.
 6. Prøv det på ganen. Om nødvendig, tilsett smaksprøve med salt og nymalt pepper.
 7. Før servering skal salaten sprinkles med knuste nøtter og grønnsaker om ønskelig.

Salat “Armbånd med granateple”

granateple salatDette er en klassisk versjon av salat. Komme på bordet tar han førsteplassen blant retterne. Og du skjønner, det er ingen ulykke. Ruby ramme ser elegant og høytidelig ut.

For å forberede et mesterverk, ta to røkt kyllingben. Ved dette beløpet bør du ta en granateple, rødbeter og poteter (kokt, to deler av hver ingrediens). Man kan ikke gjøre uten en bue – om en leder av et rødt utvalg. Hvis du elsker ham mye, kan du mer. I tillegg kreves 0,3 kg majones og valnøtter. Mengden av de to siste komponentene varierer avhengig av smaken.

Denne salaten kan gjøres med tilsetning av noe annet kjøtt, det være seg kalkun eller biff. Som de sier, er det et spørsmål om smak. Det er bedre å lage matretten fra kvelden, slik at lagene blir impregnert over natten. Ja, og hvis du ved et uhell skifter lagene – det er ikke noe forferdelig i dette.

Cooking:

 1. Potetknollene skrell og rist på et riv med stor diameter.
 2. Rødbeta er også rengjort og revet.rist poteter og rødbeter
 3. Peel løk og finhakk.
 4. Fra lårene, fjern kjøttet og kutt i terninger.hakk løk og kjøtt
 5. Fra granatäpplen for å frigjøre kornet.
 6. Nå fortsett å montere salaten med granateple og røkt kylling. Siden det kalles et armbånd, vil det også være form Rengjør granat og tilbered en tallerken for salathensiktsmessig. For å gjøre dette plasseres et glass på fatet, rundt hvilket lagene legges.
 7. Legg det første laget – potet og fett med majones.
 8. Fra ovenfor distribuere røkt kutte kylling.legg et lag med poteter og et lag med kylling
 9. Påfør majones, legg løklag.
 10. Valnøtter er malt i en mørtel eller en knuse med en ganske liten brøkdel og blandet med ristede rødbeter.Legg ut et lag løk og bland rødbeter med nøtter
 11. Legg nå mutter-betesmassen og smør med majones.
 12. Det endelige laget er granateple.legg rødbeter med nøtter og garnér med granateple

Klar salat er plassert i kjøleskapet om natten for impregnering. Neste dag kan det serveres til bordet.

“Little Red Riding Hood” fra et eventyr

Rødhette salatEn annen slags granateple retter er en rød bønnesalat med en granateple. I motsetning til armbåndet er kjøttkomponenten svinekjøtt.

Related  Oppskrift på klassisk baklava med valnøtter og honning

Så, for å lage en salat må du ta 0,3 kg svinekjøtt. Denne mengden kjøtt krever 1-2 granater, 2 egg og 0,15 gram hard ost. For impregnering bruk rømme og majones for 1 ss. l. av hver ingrediens. I tillegg vil det ta 0,1 kg peeling valnøtter og en haug med dill. Som smakforbedrer brukes salt og pepper.

I salaten brukes kokt svinekjøtt. Som regel tar det svært lang tid å forberede det. For å fremskynde prosessen må du kutte kjøttet i små biter.

Cooking:

 1. Først og fremst koke svinekjøttet, ikke glem å salt etter koking. Klar kjøtt er avkjølt, og deretter kuttet i små stykker.
 2. Mens du lagrer kjøtt, kok eggene hardt kokt og skar også i terninger.
 3. Oster er gnidd, og mutterene knuses.
 4. I en separat pianoblanding surkrem og majones kan du salt og pepper, for ikke å gjøre det med hvert lag.
 5. Garnet friter kornet.
 6. Salat med granateple og kjøtt er samlet lag for lag: svinekjøtt-ost-egg-valnøtter.
 7. Et granateple lag er plassert på toppen. Og alt, salaten er klar og ber om bordet.

Ruby salat med nøtter

rubin salat med nøtterVi tilbyr en enklere salatrecept med en granateple. Han refererer til aserbajdsjansk mat. I tillegg til sine fargerike funksjoner har den en uvanlig smak.

Det krever 4 potetknoller, en granateplefrukt, en rød bulbousløk og 0,25 kg valnøttkjerner. Du vil også trenge en haug med dill og salt med pepper for smak. Seske salaten med olivenolje og sitronsaft.

Cooking:

 1. Kok poteter. Det er best å koke det i en mikrobølgeovn – mye mindre det tar tid. Klar poteter kjølig, ren og kuttet i små terninger.peel kokte poteter
 2. I mellomtiden rengjør du granaten. Den enkleste måten å gjøre det på denne måten. Skjær huden til slutten, og derved deles frukten i fragmenter. Etter at de er litt skilt og vri granatäpplen. Nå, ved hjelp av en spiseskje, banker de på en granat. Hvis du gjorde alt riktig, vil kornene raskt falle inn i den vedlagte beholderen.ren granat
 3. Peel løk og kutt i halvcirkler.hakk løkene i halve ringer
 4. Grind nøtter. Du kan gjøre dette med en mulberry, blender, kaffekvern eller bare hakke med en kniv.hakk opp nøtter
 5. Dill er vasket og finskåret.finhakk dill
 6. For å lage en dressing fra halvparten av sitronen presser saften inn i en liten beholder. Deretter tilsett olivenoljen og bland godt sammen.klem ut en halv sitronsaft
 7. Nå samle en salat med granateple og valnøtt. I salatskålen plasser du alle ingrediensene, salt, pepper, hell i dressingen og bland godt sammen.bland ingrediensene i salaten

Kjøttsalat med granatäpple

kjøttsalat med granatäppleVi tilbyr en mer oppskrift – en salat med biff og granateple. Hver vertinne forsøker å gi nyhet til hennes retter og eksperimenter.

Høydepunktet på denne salaten er syltet løk og mye vitaminer i form av granateplefrø.

Hovedrediensene er en granateplefrukt, 3-4 potetknollere, to løkroker og roer og 0,3 kg kjøttkjøtt. For marinering bør du lage eddik (1 spiseskje), 2/3 ss. vann og 1 p.s. salt med sukker. Mesajon brukes til å smøre lagene.

Cooking:

 1. Pæren rengjøres og kuttes i ringer og legges i en dyp beholder, hvor eddik helles og sukker og salt helles. I denne marinade og la løk, bukt med kokende vann. Når innholdet er kaldt – er løket klar til bruk.hogge salatrediensene
 2. Poteter, kjøtt og rødbeter skal kokes. Det er best å gjøre dette på forhånd. Grønnsaker skrelles og kuttes: poteter kuber eller strøer. Rødbeten skal revet på et rifle med stor diameter. Fra granatäpplen for å frigjøre kornet.
 3. Nå begynner de å samle salat med biff og granateple. På platen legges et lag med kjøtt og fett med majones.legge ut salatlagene
 4. Neste lag løk og topp majones.
 5. Det neste laget er potet. Ikke glem å smøre den med majones.potet- og rødbete lag
 6. Legg rødbederlaget med majones.
 7. Til slutt, dryss salaten med granateplefrø.Vi pynter en salat med granateplefrø

Related  7 av de enkleste oppskriftene av gresskar syltetøy

Alt du kan gjøre er å spise.

Pecanka med rubiner

kinesisk kål med granateple

Pekingkål er en hyppig gjest på kjøkkenet. Den er perfekt kombinert med ulike produkter. Vi tilbyr å eksperimentere og lage en salat med granateple og Peking kål. En av hovedingrediensene er kylling. Med henne er salaten spesielt velsmakende. Men hvis du har annet kjøtt, så kan du bruke det.

Så, du trenger 0,25 kg kyllingfilet og 0,3 kg peking. I tillegg er 0,15 g søt bulgarsk pepper, så mye mais (hermetisert), 50 gram grønne løk, granateplefrø og dill. For salatdressing med granateple og kylling brukes ca 0,1 kg majones og salt.

Cooking:

 1. Peking vaskes grundig med rennende vann, tørt og fint hakk.finhakk pekinese kål og løk
 2. Vask vårløk og finhakk.
 3. I en salatskål, bland pekinka, mais fra boksen og løk.Tilsett hermetisert mais og hakket pepper
 4. Pepper blir også vasket og kuttet i strimler.
 5. Dill vaskes under rennende vann fra smuss, tørkes med et håndkle, finskåret og sammen med pepper spredes til andre produkter i salatskål.legg til greener og skiver kjøtt
 6. Kyllingfilet skal kokes, og deretter kuttes i terninger.

Det siste trinnet er å legge til salt, majones, bland alt grundig og dryss med granateplefrø.

Salat “Cap of Monomakh” med granateple

salat kaps monomachinEt annet tradisjonelt nyttårsalat. Veldig vakker og spektakulær. I denne salaten må du velge riktig granat. Avhengig av denne smaken vil være utmerket, fordi kornene kan være sur og søte.

For å forberede den første delen av salaten trenger du: halvparten en stor stor kokt gulrøtter, 8 vaktelegg og 1 ss. valnøtter. Valgfritt: majones til smak og 3 hvitløkskrammer.

For den andre delen vil man kreve 0,25 g hard ost, et halvt glass valnøtter så mye rosiner, omtrent tre kokte gulrøtter, en hvitløksklove og en granateplefrukt.

Forbered først den første delen av salat med granateple. For det blir gulrøtter rengjort og kuttet i strimler. Eggene er rengjort og finskåret. Alt dette legges i en dyp plate, legg til knuste nøtter, majones og hvitløk limt inn gjennom pressen. Alt dette er omhyggelig blandet og spredt på en flat tallerken ved et høyt lysbilde. Dette blir selve hetten.

Nå fortsett til den andre delen. For å gjøre dette blir gulrøtter også kuttet med strå, blandet med revet ost, rosiner, hvitløk, jordnøtter og majones helles i den. Bland godt, spred massen rundt “hetten”, og gjør kanten. Alt, salaten er klar, den gjenstår bare å dekorere med granateplefrø og servere til bordet.

“The Royal Hunt”

kongelig salatEn annen majestetisk oppskrift på salat med granatäpple (med detaljert bilde). Likevel, fordi det inkluderer biff tungen. I kombinasjon med syltet sopp dannes en utsøkt og lys smak.

Hvis du ikke har funnet biff tungen, kan du bruke en gris.

For forberedelse vil det være nødvendig: en tunge, 0,2 kg syltet sopp og 0,1 kg kyllingfilet. I tillegg brukes en granateplefrukt og to egg. For tanking av majones, noen grønnsaker og krydder.

Cooking:

 1. I forkant er det nødvendig å forberede (koke, rengjøre og vaske) alle produktene.
 2. Tungen skales og kuttes i terninger.hogk kokt tungen og kyllingfileten
 3. Gjør det samme med kyllingefiletet.
 4. Sopp trekker ut av marinade og kuttes i strimler.vi kutter egg og sopp
 5. Eggene er finhakket.
 6. Samle en salat med tunge og granateple, brett den i en salatskål, hell i krydder, majones, pepper og salt.plukke salat og skiver greener
 7. Grønne riper.
 8. Med en granatäpple blir korn trukket ut.dekorert granat vi dekorere salat

Related  Hvordan beholde du en fersk og deilig vannmelon før nyttår?

Klar salat er dekorert med en granat, og … spiser serveres!

Spicy Prunes

krydret snusSvisker trenger å kunne kombinere med mat. Vi vil lære deg på eksempelet på salat med pommes frites og granateple. Den er forberedt lag for lag og har en uvanlig smak. Som kjøtt ingrediens kan du bruke det du liker, for eksempel svinekjøtt.

For matlaging trenger du en kokt bete, en granateplefrukt, 0,25 kg svinekjøtt, to potetknoller i “uniformer”, 0,1 kg pommes frites og løkroker. Til tanking – majones til smak.

Cooking:

 1. Den første saken er sølt varmt vann i en bolle, og etter noen minutter tar de ut og kuttes med halm.
 2. Rødbete og poteter skille og rist.
 3. Klipp løk finhakket og svinestrimler.
 4. I en dyp salatskål legges lag for lag: prunes-poteter-kjøttløk.
 5. Nå salat fett med majones og distribuere revet rødbeter.
 6. Dekorer med granateplefrø og server til bordet.

Kyllingsalat med granateple

kyllingsalat med granatepleLiker du å lage mat og eksperimentere? På notatet, ta en salat med en granateple og kyllingfilet. I kombinasjon med nøtter får du en fantastisk rett.

Salat kan gjøres med eller uten tanking. Og du kan lage mat uten det, bare legge til en liten granatäpple juice. I andre tilfelle vil salaten være lett og veldig nyttig.

For matlaging trenger du 0,8 kg kyllingfilet, to eller tre hvitløksklutter, 0,15 g av noen nøtter og en granateplefrukt. En pære av røde varianter er også nødvendig. Som en dressing, ta vegetabilsk olje, og smaken er balansert med krydder. Sistnevnte kan tas for eksempel koriander, paprika, bitter pepper, fenegreek.

Cooking:

 1. Kyllingfilet vaskes grundig, tørk med et håndkle og dryss med salt blandet med paprika. Varm stekepannen, legg til olje og stek kjøttet på den, skru på brannen for en liten. Tilberedningstiden er 30 minutter. Ikke glem å skru dem rundt.lag kyllingfileter og stekemuttere
 2. Forvarm en ren og tørr stekepanne og stek nøtter på den i 2-3 minutter (helst en hassel). Etter peeling av skallet og knuse.
 3. Kyllingfilet tåre i fibre, legg i salatskål, hell i krydder.Kyllingefilet sprinkle med krydder og legg til granateple juice og korn
 4. Der legges også nøtter, løk, granateplefrø og hvitløk inn i pressen.

Hvis du legger til en skje med granateplejuice, trenger ikke salat dressing det.

Salat med reker og granateple

reker salat og granatepleLiker du sjømat? Du bør prøve å forberede en slik eksotisk salat. Bare granat prøver å velge søtt, slik at det nyanser ømme reker.

Hovedrediensene i parabolen er reker (allerede skilt) i mengden 0,15 kg, en halvkrem av rødkål, en sjalott, en fresesalat (mengden er etter eget skjønn) og en granat. For stekning ta 20 g smør, og for påfylling 2 ss. vineddik og olivenolje, salt og 1 ts. rosa pepper.

Forbered salaten på forhånd, fordi grønnsakene raskt mister syn og smak. Send derfor den til bordet rett etter etableringen.

Cooking:

 1. I oppvarmet stekepanne smelter smøret og stek reker på det i 5-7 minutter. Når de er klare – de blir skiftet til en tallerken og sendt til kjøleskapet.steke reker
 2. Ryd frøene av granateple.vi rydder granat
 3. Peel løk og kutt i stykker.Rengjør og skjær løk
 4. Salat og kål vaskes grundig under rennende varmt vann, tørkes på et håndkle og rives i stykker.plukker grønn på biter
 5. Alle de tilberedte produktene legges i en salatskål. Bland ingrediensene separat for tanking og hell salaten. bland ingrediensene i salatenRør innholdet i beholderen og server til bordet.

Vel, hvordan liker du et utvalg av nyttårssallater med granateple? Har du latt etter noe interessant? Til tross for at granatäpplen er en frukt med en unik smak, er den perfekt kombinert med andre produkter.

Videooppskrift på indisk mat