bakt grønnsakerBakte grønnsaker i ovnen er en integrert del av en sunn livsstil. En tallerken tilberedt på denne måten er mye mer nyttig. Den kan brukes av både voksne og barn. Grønnsaker fra ovnen – den beste løsningen er alltid å være i form og ha et sunt utseende. Mange lurer på hvordan man skal bake grønnsaker i ovnen i folie, slik at de forblir saftige og velsmakende. Faktisk er alt veldig enkelt. For å gjøre parabolen god, er det nok å følge anbefalingene og reglene.

Rask vegetabilsk oppskrift i folie

deilige grønnsaker raskt og enkeltDette er en av de mest populære måtene som hver elskerinne vet. Grønnsaker, kokt på denne måten, vil ikke brenne og vil ikke forvandle seg, men forbli saftig og appetittvekkende.

ingredienser:

 • eggplant medium størrelse;
 • zucchini;
 • 5 tomater;
 • 2 bulgarske paprika;
 • fem store mushroner;
 • to mellomstore hvitløksklær;
 • sjøsalt;
 • to spiseskjeer solsikkeolje;
 • en liten haug persille;
 • krydder;

Til parabolen var ikke bare velsmakende, men også vakker, alle komponentene burde ikke være små, men skåret i store biter.

Vask og tørk grønnsaker. Courgetter og aubergine kuttes i store stykker. Alle som ikke liker courgette, kan du erstatte den med et annet aubergine.vask grønnsaker

Etter at grønnsakene er knust, kan du begynne å forberede mushrooms. Hver sopp er kuttet i 4 deler. Hvis du ikke klarte å kjøpe store mushrooms, bør du kutte dem i to like halvdeler.hakket sopp

Tomatene er delt inn i 4 deler. For å forhindre at parabolen blir vannet, er det bedre å bruke kremete tomater. De har liten juice og ganske tett kjøtt.kutte tomater

Bulgarske paprika bør kjøpes med tykke vegger og helst rød. I fatet vil det ha en søt smak og vil være veldig mild. Å bake grønnsaker i folieklasse Belozyorka er bedre å ikke bruke.peel pepper

Pepper å rengjøre, vaske og kutte i skiver av middels størrelse.hogg paprika

Sett alle grønnsaker i en dyp skål, krydret med salt og krydder. Topp med en liten mengde vegetabilsk olje og bland godt sammen. Legg dem deretter på et skjema med folie. Underlaget bør legges på en slik måte at den på den ene siden ser minst 5 cm ut, og fra den andre – på lengden av det nedre laget. Dette er nødvendig for å dekke grønnsakene ovenfra.Tilsett smør, salt, krydder og bland

Retter blir bakt i 60 minutter ved en temperatur på 200C. Klar grønnsaker vurderes når de er myke. På slutten av tiden, ta dem ut av ovnen og åpne folien. I denne tilstanden holder du i skapet i ytterligere 20 minutter. Dette er nødvendig for at de skal være brune. Hvis grønnsaker blir kokt i mer enn en time, blir de enda mer ømme. I dette tilfellet er det viktigste å se på at de ikke er brent.

Server grønnsaker til bordetServer dem varm i form av en side rett til kjøtt, fisk. Du kan dekorere dem med finhakkede greener.

Hvis du vil at parabolen skal bli fargerik, anbefales det å bruke pepper i forskjellige nyanser.

Denne oppskriften av grønnsaker, bakt i folie i ovnen, vil ikke ligge likegyldig til enhver gjest.

Delicious bakte grønnsaker med ost

grønnsaker med ostDenne oppskriften er veldig enkel og nyttig. Forbered grønnsaker på denne måten – den beste muligheten til å fôre hele familien med en vitaminfat. Grønnsaker, bakt i ovnen med ost, er veldig delikat, duftende.

For å forberede en slik tallerken, må du ta:

 • to store poteter;
 • 2 gulrøtter;
 • 400 g brokkoli;
 • 100 gram friske grønne erter;
 • 1 løk;
 • 100 g hard ost (det er bedre å bruke parmesan);
 • 3 ss med et lysrør
 • 2 kyllingegg;
 • fint salt;
 • malt allspice pepper;
 • krydder.

Forbered disse grønnsakene i ovnen ved 180C. Før du legger dem i et skap, må du varme det opp godt. Start matlagingsprosedyren med tilberedning av poteter og løk. peel grønnsakerVask grønnsaker og skrelle. Samme prosedyre skal gjøres med gulrøtter.

Brokkoli og erter kan brukes frosset. Hvis de er friske, er det nødvendig å skylle dem godt under rennende vann og tørke dem. Klipp alle komponentene i mellomstore biter av samme størrelse. Ses med pepper og krydder, bland godt.salt og pepper grønnsaker

Ta en bakervare, send den med folie. Hvis ønskelig, kan du smøre med en liten mengde vegetabilsk olje. Forberedte grønnsaker legges i en form, og på toppen av dem legger de ringkuttede løkene.

For å sikre at alle grønnsaker er bakt jevnt, er det nødvendig å bruke en flat panne for matlaging, hvorfra væsken vil fordampe likt.

Bryt egget i en dyp bolle og bland den grundig med rømme. For å gjøre dette kan du bruke både en gaffel og en blender. Det er bedre å bruke en dyse for ensartet konsistens. Med blandingen oppnådd, hell over grønnsakene.å lage mat saus

Dekk lokket med et lokk eller et stykke folie.

Hold tallerkenen i ovnen i en time. Mens det er klart, kan du begynne å gni osten. For å gjøre dette, bruk bare en liten riper.

Til grønnsaker var crunchy og kollapset, det anbefales når du setter dem på stekeplate, etterlot mellom biter av noe ledig plass.

På slutten av dagen, ta skjemaet fra ovnen og dryss det med rikelig med ost.

dryss med ost Sett deretter igjen i skapet i 10 minutter. Denne tiden vil være nok til at osten smelter og jevnt dekker grønnsakene. Du kan servere denne parabolen porsjonsvis, om ønskelig, dekorere med sesamfrø.

Grønnsaker vil ha et attraktivt utseende og en appetittvekkende rødskorpen, hvis de noen ganger blir rørt.

Delikate grønnsaker i ovnen med trinnvise instruksjoner

aromatiske bakte grønnsakerDenne parabolen vil ikke forlate likegyldig både voksne og barn. Du kan bruke forskjellige typer grønnsaker til å lage en oppskrift.

For å forberede denne retten må du ta:

 • 6 stykker poteter (middels størrelse);
 • et lite gresskar;
 • en courgette eller courgette;
 • to store paprika
 • 5 fedd hvitløk;
 • hard ost;
 • salt å smake;
 • fire ss vegetabilsk olje.

Sekvensen med å lage en oppskrift på bakte grønnsaker i ovnen med et bilde:

 1. Alle grønnsaker skal vaskes godt. Gresskar skal skrelles, kuttes i halve og ta ut massen med frø.Rengjør og hakk gresskaret
 2. Vask potetene og rengjør dem. Kucchini og bulgarsk pepper bør stå med en peeling.vask grønnsaker
 3. Alle komponenter kuttes i stykker, tykkelsen vil ikke overstige 2 cm. Unntaket er courgette. De skal kuttes i sirkler.hakk grønnsaker
 4. Kok hvitløksnøkler i små stykker med en skarp kniv. Dette vil ta litt tid, og grønnsaker vil få en rik smak.finhakk hvitløk
 5. Når alle ingrediensene er utarbeidet, kan du fortsette med valg av skjemaet. Det er best å bruke en beholder som måler 30 * 20 cm. Bunnen bør dekkes av folie. Bruk en børste og smør beholderen forsiktig.dekk grønnsakene med folie og bake

Siden alle grønnsaker har sin egen matlagingstid, bør de deles i to deler. Den første til å sende til stekeovnen. Disse inkluderer poteter, gresskar og gulrøtter. Sett dem i en bolle, krydret med salt og krydder. Alt blander godt. Samme prosedyre skal utføres med en andre gruppe grønnsaker, for hvilken ønsket minimumstid.

Poteter, gulrøtter og gresskar bør holdes i ovnen i 10 minutter. Etter dette, ta ut bakeplaten og legg ut den andre delen av grønnsakene. Overfør beholderen tilbake til ovnen og bake i 25 minutter ved samme temperatur.

Ikke mindre smakfulle grønnsaker oppnås, bakt i en hylse i ovnen for samme oppskrift.

parabolen er klar til brukFerdige grønnsaker vurderes når et stykke poteter enkelt kan gjennombores med en gaffel. 5 minutter før beredskapen til å rive osten på en fin riper. Rør den varme retten med sjetonger og legg et annet eller to minutter. Dette vil tillate osten å spre jevnt over overflaten og gi fatet en utrolig behagelig aroma og smak. Server det skal være varmt med grøt eller kjøtt.

Bakte grønnsaker er en utrolig velsmakende og sunn matrett. Daglig bruk av slik mat vil mette kroppen med alle nødvendige komponenter. For at alt skal fungere riktig, bør du følge handlingssekvensen.

Forbereder en grønnsaksblanding i ovnen – video