hjemmelaget drue vinVin fra druer hjemme, oppskrifter som du finner nedenfor, lage mat ganske enkelt. Det er nok å velge riktig metode og tydelig følge alle anbefalingene. Hjemmelaget drikke fra saftige modne druer vil vise seg ekstremt velsmakende. Det vil ta et sentralt sted på et festlig bord.

Hva slags druer passer for å lage vin?

Alle druesorter kan deles inn i to store grupper: spisestue og teknisk. Den tidligere er mer egnet for fersk forbruk eller for å lage desserter. En deilig drikke kan bare hentes fra tekniske varianter. Klyngene deres er store nok, og bærene er små, nært til hverandre.

Duftende og raffinerte vin er hentet fra druene Isabella, Merlot, Chardonnay, Riesling, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir. Den resulterende drikkevaren vil ha en litt tart smak med diskret sødme. Hvis du vil få en veldig søt intens vin, trenger du muskatnøtt. De vokser bare i de sørlige områdene i vårt land.

 En enkel oppskrift

Forbered vin fra druesaft hjemme er ikke vanskelig. Først av alt må du fylle opp den nødvendige mengden druer. For en drink er bare modne bær egnet. De burde ikke ha tegn på rot.

Druer bestemt for vin kan ikke vaskes. På huden inneholder stoffer som bidrar til gjæringsprosessen.

Hele matlagingsprosessen kan deles inn i flere hovedfaser:

 1. Beredede bær husker med hendene. Den resulterende juice blandet med restene av bær, som kalles masse, helles i en stor emaljert beholder. Det skal være 2/3 fullt. Dekk med ren gasbind og legg inn et varmt rom i tre dager.å male druene
 2. To dager etter begynnelsen av matlagingen, bør du merke tegn på en gjæringsprosess. Et lett skum begynner å vises på overflaten av druemossen. To ganger om dagen bør det resulterende skumet senkes inn i væsken. Hvis oppskriften på drue til vin ikke respekteres, vil du etter hvert få eddik.røre massen
 3. Etter at massen får en lys nyanse og begynner å lage en pipende lyd, kan du starte prosessen med å klemme juiceen. For å gjøre dette må alt innholdet i gryten plasseres i stykker i kuttet gasbind og klemmes.klem ut druesaften
 4. Vin fra druer hjemme, oppskriften som er gitt, vil vise seg å være vakker og velsmakende hvis du forsiktig filtrerer ut hele juiceen flere ganger. Den resulterende væsken må dreneres i en glassflaske, slik at den fylles med 2/3.Hell den gjærede juice inn i flasken
 5. Den neste regelen om hvordan man lager vin fra druer er virkelig velsmakende, for å hindre at oksygen kommer inn i flasken. Men du kan ikke bare dekke det med et lokk, siden mye karbondioksid vil bli dannet under gjæring.vin på utholdenhet Sørg for at en fullverdig gass kan fjernes med en hydraulisk tetning. Det kan kjøpes i butikken eller produseres uavhengig. Vinen skal gjæres ved en temperatur på ca. 25 grader.vann gate krets
 6. Etter noen dager, ta av prøven. Hvis smaken av drikken er for sur, tilsett litt sukker. Mengden bør ikke overstige 50 gram per liter. Ikke hell sukker direkte inn i flasken. Tørk om en liter væske, oppløs den nødvendige mengden sukker i den og tøm den tilbake i beholderen. Rist flasken godt.
 7. Sukker vil gjøre drikken sterkere. For å øke styrken er det nødvendig å ta med et glass sukker for hver liter juice. Det må bringes litt inn i den første måneden av gjæring. I så fall må du alltid følge smaken av drikken.
 8. Under gjæringsperioden vil et sediment bli avsatt på bunnen av flasken. Derfor må væsken fra tid til annen helles i en ren beholder. I så fall prøv å ikke forstyrre sedimentet.alderen vin
 9. Etter at gjæringsprosessen er over, er drikken klar. Men vin fra druer hjemme under denne oppskriften må oppbevares i ytterligere tre måneder før forbruk.

Hvis druene samlet seg i regnvær, kan han vandre for svakt. I dette tilfellet må du legge til litt høy kvalitet rosiner.

Klar-laget vin helles over små flasker som må tettes tett. Hold det på et kjølig sted.

Videooppskrift av vin fra druer Moldova

Videooppskrift på vin fra Isabella druer

Drue Alkohol Oppskrift

drue likørHjemme kan du tilberede og dessert drue vin er en slags likør. Denne drikken viser seg å være rik og sterk. En slik drink kan tilberedes ikke bare fra friske, men også fra frosne bær. For å forberede den trenger du følgende komponenter:

 • en halv liter vodka;
 • et halvt kilo druer av mørke druer;
 • liter vann;
 • 400 gram sukker.

Den enkleste måten å lage hjemmelaget drue vin er som en likør:

 1. Skal bærene fra kvistene. Hell dem i en glassbeholder og hell den med vodka. Alkohol bør dekke bær med tre centimeter.
 2. Lukk beholderen tett og la den stå i to uker i et rom der lufttemperaturen holdes ved 25 grader.
 3. Legg sukker i en pott med vann. Vent til blandingen kokes. Kok på en liten flamme i omtrent fem minutter. Ikke glem å fjerne det dannede skumet permanent. La sirupen være avkjølt.
 4. Fullfør drueekstraktet og bland med den avkjølte sukker sirupen.

Den resulterende likøren pour over små flasker og cap dem. Før bruk, suge noen dager i kjøleskapet.

Vin fra druer hjemme, oppskrifter som blir undersøkt, vil tilfredsstille deg med sin raffinerte smak og aroma.

Semi-søt vin hjemme – video