tomatjuice til senere brukOppskrifter av tomatjuice til vinteren gjennom kjøttkvern, hjelper deg med å forberede en skikkelig godbit for deg selv og dine kjære. Denne drikken vil bidra til å lade batteriene i hardeste kulde. Den inneholder et stort antall vitaminer og sporstoffer som er nødvendige for helse. Forbered juice er veldig enkel, lager viktigst opp på friske tomater og velg en passende oppskrift.

Klassisk oppskrift

utmerket juice for vinterenForbered en drink med vanlig smak lett. Oppskriften på tomatsaft for vinteren gjennom en kjøttkvern foreslår at du bruker følgende ingredienser:

 1. Tomater – 10 kg.
 2. Sukker – 100 gr.
 3. Salt til smak.

Friske tomater er forberedt for behandling. For å gjøre dette, skyll dem grundig i rennende vann. Kutt ut alle de ødelagte stedene og stilkene.Vask tomater Klipp tomater i små terninger.kutte tomater Pass gjennom kjøttkvernet. kjøttdeigDet er best å bruke en spesiell juicer-juicer. Hvis det ikke er det, må du filtrere den resulterende vasselen med en sigte. Så du kan frigjøre saften fra frø og peeling.å gratulere

Hell juice i en stor beholder og legg på en flamme. Tilsett salt og sukker. Rør hele tiden, vent på at væsken skal koke.brygge juice

Tomatjuice gjennom kjøttkvern er lagret hele vinteren i ukuporennyh glassglass. Før du heller juicen i dem, bør de nøye steriliseres. Behandlingstiden for to-liters boksen er ca. 20 minutter. Ikke glem å sterilisere og dekke.

Å spyle juice er best i en eller to liter krukker.

Etter at saften begynner å koke, fjern skummet fra den. Kok i ytterligere to minutter. Hell over de forberedte bankene. Tetning med lokk. Legg dekslene på lokkene, sett dem i et varmt teppe og la det avkjøles i denne tilstanden.kan fylle banker

Etter at bankene er helt avkjølt, fjern dem for lagring. Det er best å lagre tomatjuice gjennom en kjøttkvern hjemme i en kjeller eller et kjølig skap.

Oppskrift med krydder og eddik

tomatjuice med krydderEn drink med en rik krydret smak kan gjøres ved hjelp av en annen oppskrift. Følgende komponenter kreves for forberedelse:

 1. Tomater – 11 kg.
 2. Sukker – 500 gr.
 3. Salt – 180 gr.
 4. Søt pepper – 32 erter.
 5. Kanelpulver – 3 ts.
 6. Carnation – 8 knopper.
 7. Muskat – en klype.
 8. Hvitløk – 3 fedd.
 9. Rød bakketopp – 0,5 ts.

Vask tomat i rennende vann. Fjern alle stammer og steder der spor av ødeleggelse er synlige. Klipp tomater i små skiver.hogge tomater Rull gjennom kjøttkvernet. Stamme med en sigte.

Tilberedt juice hell i en gryte og kok i 30 minutter på en liten flamme. Skriv inn salt og sukker. Kok i ytterligere 10 minutter. Skriv deretter inn alle andre komponenter. Kok i ytterligere 10 minutter.kanistersterilisering i mikrobølgeovnHell den tilberedte saften over de tidligere steriliserte krukkene. Tett lokket på dekslene. Vri med et varmt håndkle eller teppe og la det avkjøles.juice er klar

For å forbedre denne oppskriften av tomatjuice til vinteren gjennom kjøttkvern er det mulig å ha lagt den hakkede bulgarske pepper i den. Fra dette vil smaken av drikken bli mykere og mer intens.

Oppbevar boksene med en drink på et kjølig sted.

Oppskrift med basilikum

deilig tomatjuiceHvis du liker den klassiske italienske kombinasjonen av basilikum og tomater, så vil en saft sikkert ha det du vil. Forbered det, forbered komponentene:

 1. Tomater – 5 kg.
 2. Grønn eller lilla basilikum – 1 stor gjeng.
 3. Salt ca 100 gr.
 4. Sukker – 100 gr.

Skyll alle tomater godt. Fjern alle ødelagte deler og stengler. Kutt i kuber. Rull gjennom kjøttkvern og slip gjennom en sik.

Hell den tilberedte saften i en gryte og kok i 20 minutter. Deretter går salt, sukker og bakken i basilikum.

For denne oppskriften kan du også bruke tørket basilikum, men det er bedre å gi preferanse til friske grønnsaker.

Hell i bokserHell den tilberedte juice over forsiktig steriliserte krukker og stram lokkene tett. Plasser bokser med dekslene nedover. Fest det i et teppe. Vent på fullstendig kjøling.

Tomatjuice med løk og pepper

god drink for vinterenDe som vil vite hvordan å lage tomatjuice gjennom en kjøttkvern, mer pikant, er det verdt å være oppmerksom på denne oppskriften. Det krever følgende komponenter:

 1. Tomater – 9 kg.
 2. Bulgarsk pepper – 3 stk.
 3. Hvitløk – 5 tenner.
 4. Løk – 1 hode.

Grønnsaker vasker og fjerner alle ødelagte deler. Ta frøene ut av paprika. Skal tomater fra skinnene og knus dem i terninger. Grind løk og paprika.

For å raskt skrelle tomater fra skallet, senk dem i et par sekunder i kokende vann, og kjøl deretter straks i isvann.

Alle grønnsaker er vridd gjennom en kjøttkvern. Den resulterende vasselen gnides gjennom en metallsikt. Hell saften i en gryte. På en liten flamme, vent på kjelen.

tomatjuice uten steriliseringFullfør juice på steriliserte krukker og lakk dem med lokk. Wrap teppet og vent til det er helt nedkjølt. Etter det kan du fjerne juice til oppbevaring i et kjølig rom.

Velg en passende oppskrift for deg selv og lag en god og sunn juice for hele familien.