liten skur for inventarLåven kan utføre helt forskjellige funksjoner. Hvis huset ikke er bygget, vil låven bli en pålitelig beskyttelse mot regn og sol, og vil også gi deg mulighet til å bruke tid på å betrakte prosjektet til det fremtidige hjemmet komfortabelt. Når huset er reist, blir låven et lager for et instrument, et verksted, et lagerrom eller et hus for husdyr. I denne artikkelen snakker vi om hvordan man lager en bygning med egne hender og gir eksempler på interessante ideer for å oppnå maksimal funksjonalitet og skjønnhet.

Hvor å plassere en låve

kaste plass på nettstedetI utgangspunktet må du utarbeide en nøyaktig plan for plasseringen av alle fremtidige bygninger på nettstedet. Det er nødvendig å forstå klart hvor badestue, bolig, rekreasjonsområde, lysthus og lekeplass vil være. Deretter kan du organisk passe strukturen inn i det overordnede landskapet på nettstedet. Noen liker å sette skuret i selve dybden, slik at det ikke kan sees. Noen ganger er det installert nær huset som en forlengelse. Det kan være mange alternativer, og de er avhengige av hovedfunksjonen til dette designet.

låve i nærheten av husetDu kan lage en bygning med egne hender fra et flerfarget tre, dekorere det med blomster og originale tegninger. Så er det ikke en synd å sette den på offentlig visning, selv om det er unødvendige ting eller brensel inni.

Design eksempler

blomsterbed i nærheten av låvenEtter å ha bestemt plasseringen, kan du fortsette med valg av design. Fra de mest enkle og budsjettalternativene til dyre og dristige – her kan du gi utslag til fantasi.

Slab fra croaker

barn av croakerDen mest enkle og rimelige låven finnes på nesten hver dacha. Dette er en vanlig struktur fra platen, som har et sadeltak dekket med takmateriale. Det skiller seg ikke i skjønnhet eller i rom, men det er billig, og hver amatør kan bokstavelig talt gjøre det bokstavelig talt på en dag. Hvis du dekorere det med planter og tegninger, får du en helt anstendig design.

Related  Ett hörn av lycka för ett barn är en kreativ lekplats

Shed Orangery

kaste drivhusEt interessant alternativ er et drivhus. Den har et taktak, som er glasert på den ene siden. Der kan du plante lyse blomster eller grønnsaker, og dermed gi bygningen en originalitet. Et slikt skur kan være laget av skumblokker, tømmer eller murstein. Av åpenbare årsaker vil kostnaden være høyere enn bordets analoge, men ekstern attraktivitet og pålitelighet vil mer enn betale for kostnadene.

Steinskjul

steinskjulEn murstein eller stein låve er et godt alternativ i årene som kommer. Den er ideell for avlsfjærfe og andre behov. Tenk på at for en slik bygning trenger du et godt fundament, noe som gjør at det koster ekstra kostnader. De viktigste fordelene ved konstruksjonen er holdbarhet, brannsikkerhet, samt evnen til å skape konstruksjon av enhver form og størrelse. Praktisk kombinere en låve med dusj, lysthus eller garasje.

Kombinasjonen av økonomiske bygninger kan spare mye plass ved å skape en enkelt struktur som utfører funksjonen til et lager, et dusjrom eller et toalett.

Ferdige husholdningsenheter

ferdig husholdningsenhetDette vanlige alternativet er veldig billig og enkelt. Det er en ferdig skur, som raskt kan monteres og demonteres. Hozblok har en hardmetallramme, foret med metallplater og ligner sterkt på en beholder. Etter ferdigstillelse av arbeidet kan det lett bli solgt eller, om ønskelig, tatt ut av nettstedet.

Skur av skumbetong

et skur av skumblokkerSkumblokkene er billige, og de har god slitestyrke. I tillegg er de preget av høy varmeisolasjon og er lette å dekorere med siding eller dekorative gips.

Plast- og metallskur

liten plastskurPlastversjonen er enkel å montere og demontere. Han veier litt, og selv et barn kan finne ut det. Konstruksjon krever ingen spesiell forsiktighet, det ruster ikke og roter ikke, og utfører sine funksjoner på riktig måte. De viktigste ulempene med plast er skjøthet ved lave temperaturer og dårlig motstand mot støt.

Related  Och växer växten av skrämda insekter växer i ditt hus?

metallskjul på hyttaMetall, behandlet med korrosjonsbestandige forbindelser, kan vare mye lenger enn plast. Samtidig samles det også bare om noen få timer.

Vi lager et brett av brett med egne hender

treskur med egne henderByggearbeid foregår i flere etapper:

  1. Først av alt, nivåer området og sovner med grus.
  2. Vi graver i 4 støtter, 3 m i høyden til en dybde på omtrent en halv meter. Vi anbefaler å pakke dem med tjære for å bremse treet i treet. De bakre stolpene i høyden er 20 cm under fronten – så vi vil gi en rampe for taket.
  3. På nivået legger vi nedre stroppen (horisontale blokker blir slått i en høyde på 10 cm).
  4. Gjenta det samme fra oven.
  5. På samme avstand fra de øvre og nedre stengene slo vi 4 flere.
  6. Vi bygger vegger, spiker vertikale brett langs omkretsen.
  7. For å lage et tak, legger vi 3 tverrbjelker, hvilke brett er spikret og ruberoid er deponert. Ikke glem å installere en regnavløp.
  8. Vi fikser gulvet og lager hyller innvendig.
  9. Vi dekorerer byggingen av blomster og klatring planter.

utendørs dekorasjon av en låveLadaen er en uunnværlig struktur for enhver dacha. Vurder budsjettet for byggingen av bygningen og velg det beste alternativet, basert på formålet med konstruksjon og klimatiske forhold i ditt område.

Bygging av en låve i villaområdet – video