Idag, ofta bredvid insamlingsboxarna, kan du se en stapel pallar. Ekonomen har ett hjärta som bryter när han ser sådan misshantering! Det finns trots allt många sätt att sätta sådana byggmaterial i aktion. Det är särskilt viktigt att ge.

Paviljong från pallar

Ram för spegeln

Frukostbord i högteknologisk stil

Soffbord från pallar

Lampa från pallar

Vad är en pall?

Vi bör omedelbart diskutera vilket byggmaterial som ska diskuteras i publikationen. En pall eller pall är ett sätt att packa för att transportera en tillräckligt stor lastenhet, på vilken föremålet är monterat, ofta fastsatt med specialdesignade bälten eller band. Träpallar anses vanligen vara disponibla, så de återvinns efter sändningen.

Hinder på platsen

Små staket, som är lätta att göra från pallar, kommer att tjäna till sommarboende, som bestämde sig för att hålla fåglar, getter och får ut ur staden. Med deras hjälp bygger de ett hinder för att gå på levande varelser.

Pallskydd

Om sådana stängsel bestäms för att användas för att tilldela en vila på en plats, kan potter med växter stärkas på dem. Särskilt lyxigt kommer att se i detta fall, loaches, blommande bönor, murgröna. Inramning av korsbommarna, den gröna kommer att ge staketet en charm och originalitet.

Staket från pallar

Pallhus

Idag bygger några hantverkare ut av dessa återvinningsbyggnader, gazebos, sommarkyllingskoblar.

Hus av pallar

Och några lyckas även bygga hus från dem. För att hålla strukturen väl värm upp pallen med en värmare. För att ge ett estetiskt utseende ovanifrån kan väggarna gipsas eller placeras med sidospår. En sådan byggnad, gjord av gjutna råmaterial, kommer att vara svår att särskilja från det konstruerade av inköpt material.

Sommarhus från pallar

Väggmaterial för väggar

För att ge rummet ett antiktskryn, för att skapa en viss landsbygd kan färg användas med plankorna från de använda pallarna.

Related  Mosaic med egne hender på dacha – ganske gjennomførbar oppgave!

Från pallens huvud på sängen

För att arbeta med detta material ska du försiktigt demontera pallarna, dra ut alla naglar, välja de som har utmärkt kvalitet, matcha dem i storlek och fyll dem med en vägg. Då kan du polera ytan, täcka den med fläck eller färglack för trä.

Pallbearbetning

Väggbeklädnad

På samma sätt är paneler och hängare konstruerade av plankor. Och i dessa fall är de defekta delarna i kursen – de förstärker bara landsbygdsfärgen i inredningen.

Panelvägg

panel"Дерево" из паллеты

Panel med hyllor

Panel med en hylla grön

Hängare från pallar

Kökhylla

Bord från pallar

Den enklaste produkten från pallar är bordet. För deras tillverkning krävs nästan ingenting. Du kan enkelt installera paletten på golvet – och bordet är klart!

Bord från pallen

Bord av träpallar

Vissa pallar kräver emellertid tillämpning av mänskligt arbete. Särskilt om brickan är bruten brädor. De måste tas bort och ersättas av andra. Ja, och sand ytan – det är inte det sista. Extra splinter har inte medför någon glädje.

Soffbord

Du kan till och med täcka den färdiga produkten med lack eller färg, helt eller delvis.

bord

Bord för kortspel st6

Vitt bord

Förhöj bordets funktionalitet enkelt genom att utrusta hyllorna under bänkskivan, där det är bekväm att lagra olika bagage eller för att göra små lådor för den.

Bord med hyllor

skrivbord

Högteknologiska möbler

Och det är möjligt och överhuvudtaget att göra en sak till ett extravagant föremål för ett interiör, där man har anpassat en glasplattform på den.

Bord med glasplatta

Bord med pallar med glasplatta

För att underlätta förflyttning av möbler underifrån kan du fästa hjulen. Idag är det inte ett problem att köpa dem i butiker.

Bord på hjul

Stå för TV

Soffor och sängar från pallar

På liknande sätt är andra möbler utformade, till exempel soffor och sängar. De kan också helt enkelt lackas eller färgas i vilken färg som helst.

Sovrum i stil med minimalism

Soffa från pallar

Chef på sängen från pallar

soffa

Soffa från pallen

Liknande inredningsdetaljer används i stilar:

  • land;
  • minimalism;
  • loft;
  • industriell popkonst;
  • hi-tech.

Related  Vi använder äppelavfall i matlagning

Sovrumsmöbler från pallar

Letar efter saker skapade med egen hand från materialet, som ofta används som ved, ursprungligen lockar gästerna uppmärksamhet med sin excentricitet och ovanliga.

gunga

Ofta använder herrarna träpallar för att ordna lekplatser i landet. Gör ett miniatyrhus för barn eller bygg en sväng om några timmar, och glädjen av resultatet blir enormt.

gunga

Det är värt att komma ihåg barns säkerhet! Därför rekommenderas att endast de pallar används, alla delar är starka, inga sprickor och är orörda av förfall.

Var noga med att polera alla ytor, gör en färg och lackbeläggning. Det blir inte överflödigt att ta hand om fästning av delar av produkterna – förvänta dig inte att pallarna byggdes en gång, det är bättre att skruva in skruvarna igen eller kör i en extra nagel.

Swing från pallar

Trädgårdsmöbler

Inte alla människor gillar kreativa lösningar när man skapar en inredning i en bostad. Därför kommer långt ifrån alla att ta råd om att omge sovrummet eller köket med möbler från pallar med glädje. Men användningen av detta byggmaterial för att skapa ett hörnhörn i landet eller i trädgården kommer säkert att gilla många.

Möbler för stugor

Trädgårdsmöbler

Rekreationsområde

Bord och stolar

Stå för grill

Faktum är att pall kan producera mycket mer än vad som presenteras i denna artikel. Och det blir bra om läsarna i kommentarerna delar sina erfarenheter och fantasier om detta ämne.

29 idéer för att använda pallar – video