Данас, често поред кутија за сакупљање отпада, можете видети гомилу палета. Економиста има срце које пуца када види такво лоше управљање! На крају крајева, постоји много начина да се такви грађевински материјали учине у акцију. То је посебно важно за давање.

Павиљон са палета

Оквир за огледало

Доручак у високотехнолошком стилу

Кафе сто из палета

Лампа из палета

Шта је палета?

Требали би одмах да расправљамо о чему ће се градивни материјали разматрати у публикацији. Палета или палета је средство за паковање за транспорт довољно великог утоварног уређаја, на који је објекат монтиран, често причвршћен специјално дизајнираним ременима или тракама. Дрвене палете се обично сматрају за једнократну употребу, тако да се након пошиљке рециклирају.

Препреке на сајту

Мале ограде, које се лако могу направити од палета, служеће за љетног становника, који је одлучио да птице, козе и овце задрже ван града. Уз њихову помоћ створили су препреку за ходање живих бића.

Заштита палета

Ако се одлучи да се такве ограде користе за додјелу мјеста за одмор на локацији, онда се лонци са биљкама могу ојачати. Посебно луксузни ће изгледати у овом случају, крушке, цвјетни пасуљ, бршљан. Уоквиривање пречника, зелени ће ограду дати шарм и оригиналност.

Ограда од палета

Палете

Данас неки од занатлија изграђују из ове рециклажне зграде, газебос, летње пилеће колаче.

Кућа палета

А неки чак успију да изграде куће од њих. Да би се структура добро одржала, уградити палете помоћу гријача. Да би се одозго дало естетски изглед, зидови се могу малтерисати или поставити са стране. Таква зграда, направљена од сипаних сировина, тешко је разликовати од изграђеног од набављеног материјала.

Летња кућа из палета

Зидни материјал за зидове

Да би се простору оставио вијуг старих година, да се створи одређена боја боје се може користити са даскама из употребљених палета.

Related  Особенности и ценность дерева осины

Од палета глава кревета

Да бисте радили с овим материјалом, пажљиво раставите палете, извлачите све нокте, изаберите оне који имају одличан квалитет, одговарају их величинама и попуните зидом. Затим можете полирати површину, покривати га бојом или лаком за дрво.

Обрада палета

Зидне облоге

На исти начин, панели и вешалице су изграђени од дасака. А у овим случајевима, у току су неисправни дијелови – само ојачавају сеоски укус унутрашњости.

Панелни зид

Панел"Дерево" из паллеты

Панел са полицама

Панел са зеленим полицама

Вјешалица из палета

Кухињска полица

Столови из палета

Најједноставнији производ из палета је сто. За њихову производњу скоро ништа није потребно. Једноставно можете инсталирати палету на поду – а сто је спремно!

Табела са палете

Стол је израђен од дрвених палета

Међутим, неке палете захтевају примену људског рада. Нарочито ако је лежиште сломљене плоче. Морају их уклонити и заменити другим. Да, и песак на површини – то није последња ствар. Додатни разбацивачи никога нису радили.

Кафе сто

Чак и делимично можете покрити готове производе лаком или бојом.

Табела

Табела за игре са картама ст6

Бели сто

Једноставно повећајте функционалност табле тако што ћете опремити полице испод металне табле, у којој је погодно за складиштење различитих ситница или за израду малих кутија за то.

Стол са полицама

Писање стол

Високотехнолошки намештај

И могуће је и да се ствар претвори у екстравагантни објекат унутрашњости, прилагођавајући се на стакленом столу.

Стол са стакленим врхом

Стол са палетама са стакленим врхом

За лакше кретање намештаја одоздо, можете причврстити точкове. Данас их није проблем купити у продавницама.

Стол на точковима

Стојите за ТВ

Дивови и кревети од палета

Слично томе, други намјештај је дизајниран, на пример, софе и кревети. Могу се једноставно лакирати или обојити у било којој боји.

Спаваћа соба у стилу минимализма

Софа са палета

Глава кревета од палета

Софа

Софа са палете

Сличне унутрашње ставке се користе у стиловима:

  • земља;
  • минимализам;
  • поткровље;
  • индустријска поп арт;
  • хи-тецх.

Намештај за спаваћу собу од палета

Траже ствари направљене сопственом руком из материјала, који се често користи као дрва за огрев, изворно, привлачећи пажњу гостију својим ексцентрицитетом и неуобичајеним.

Related  Занимљиво је знати – очекивани животни век стабала

Свинг

Често мајстори користе дрвене палете за уређење игралишта у земљи. Направите миниатурну кућу за децу или направите замах за само неколико сати, а радост резултата ће бити огромна.

Свинг

Вриједно је запамтити сигурност дјеце! Због тога се препоручује коришћење само оних палета, чији су сви дијелови јаки, немају пукотине и нетакнути од пропадања.

Обавезно темељито полирати све површине, направити боју и лакове. Неће бити сувишно да се побрините за причвршћивање делова производа – немојте очекивати да ће палете некада бити изграђене, боље је поново завртати вијке или возити у додатном ноктију.

Свинг фром паллетс

Баштенски намештај

Не сви људи воле креативно решење када стварају унутрашњост у стану. Дакле, далеко од сваке ће савјетовати да окружују спаваћу собу или кухињу са намјештајем од палета са задовољством. Али коришћење овог грађевинског материјала за стварање угла одмора у земљи или у врту сигурно ће бити по вољи многих.

Намештај за викендице

Баштенски намештај

Рецреатион Ареа

Стол и столице

Стој за роштиљ

Заправо, палета може произвести много више ствари него што је представљено у овом чланку. И биће у реду ако читатељи у коментарима деле своја искуства и фантазије о овој теми.

29 идеја за коришћење палета – видео