живописна слика природеСваког дана, излазећи, људи примећују пуно генијалних слика природе. Шармантан пејзаж величанствених стабала у градском парку, живахне слике цвијећа под ногама, зелена панорама шумске баште. Све ово ствара Створитељ и вековима служи свим људима.

жива слика у кућиМноги људи, који имитирају великог умјетника, опремају своје куће и локације на јединствен начин. Недавно су коришћене свеже идеје вртларства. Креативни вртларци стварају зелени декор како би их покривали непривлачним зидовима економских зграда или ограде. Штавише, украшавају станове са композицијама од зелених биљака. унутрашња декорацијаЈединствене слике уживо су направљене од затворених биљака, које су смештене у посебним оквирима. Они се ефикасно уклапају у било који ентеријер куће или стана.

Уз помоћ фито-слика, можете егзотично украсити стан, дати јој посебну умиреност и оживјети зеленилом.

Оригинална жива панорама на зиду

жива панорама на зидуКреативни дизајнери, стварајући слике уживо, покушали су да их претворе у оригиналан елемент уметничког објекта. У овом случају, уместо боја и платна, користите унутрашње цвијеће и тло. Као што је показала пракса, зелени мини пејзаж, за разлику од сликане слике, константно мења свој изглед. Повећава се у величини, игра у сенкама, чисти ваздух и олакшава стрес.

Да бисте направили живу слику на зиду, неопходни су материјали:

  • дрвени оквир;
  • шперплоча;
  • метална мрежа.

фазе стварања живих сликаОви елементи су причвршћени заједно у једном оквиру, који ће одржавати живе биљке. Прво, узмите дебели дрвени оквир са решеткама (дно мора бити најмање 4 цм) и покупити исту величину шперплоче. Припремите филм за изолацију и мрежу са малим ћелијама. Затим се филм наноси на шперплочу, тако да земљиште не оштети зид.

За хидроизолацију, чак и филм за храну је погодан, ако га обмотате у неколико слојева шперплоче.

Између рамова са рамовима прикачите нокте или спајалице на мрежу. На задњој страни оквирне шперплоче. Главна ствар је да је изоловани део унутар структуре. Након тога, потребно је направити најмање 2 уређаја, за поуздану инсталацију слике на зиду. Спремни за бојење и лакирање.

Related  Расти, цветная капуста, большущая-пребольшущая

спремна слика сукуленатаОсушена структура је напуњена земљиштем кроз мрежне ћелије. Можете олакшати оловом или дрвеним штапићем. Када земљиште достигне ниво мреже, треба га посипати водом и покрити малим слојем сувог земљишта. Да се ​​не излије из структуре, можете користити маховину. Затим наставите са биљкама у затвореним просторима.

модул за животиње из затворених биљакаВажно је знати основна правила како направити живу слику, како би се стварно уметничко дело испоставило. Дакле, цвеће засадених соба би требало да буде у том редоследу, да бисте добили жељени цртеж. Да би се уштедело време, систем за наводњавање капања је постављен испод оквира.

слика из контејнера са цветовимаНеки дизајнери уместо мреже користе контејнере за вјешање које се чврсто фиксирају на зиду. У сваком од њих је постављена одговарајућа биљка за конципирану композицију.

Користећи контејнере различитих облика и боје, можете слободно променити образац, а периодично ажурирајте дизајн собе.

одлична егзотична сликаСтварање егзотичне слике стварног цвијећа је сасвим реално и без кориштења оквира. Пејзаж се поставља на дио зида, пре него што га покрије водонепропусним материјалом. Он ће заштитити структуру од деструктивног ефекта влаге из живог цвијећа.

Погодно цвеће за живе ремек-делове

суццулентс за стварање жива сликаЧесто се зелено сочно цвеће користи као одговарајући материјал за слике. Они се одликују на било ком тлу. Обично реагују на различиту влажност и непредвидјену сушу ако је заливање неправилно.

Да бисте добили лепу живу слику биља, направите је у хоризонталном положају. Цвеће се засади према планираном саставу, почевши од великих потеза.

Док сукуленти расту врло споро, они су доста чврсто упаковани у оквир.

После постављања завршене слике остаје у топлој соби од сунчеве светлости у трајању од 1 месеца. Током овог времена, цвјетови ће се укоренити и расти. Сада се могу обесити на сталном месту у кући или у стану.

Related  Могучий и великий дуб

Оригиналне композиције из живота креиране су из различитих боја. Посебно спектакуларан:

  1. Драцаена. Цвет је погодан за стварање егзотичног пејзажа. Његови листови подсјећају на величанствене тропске прљавштине и пуне су свежине и шарма.драцаена
  2. Делосперма. Ако слика приказује зимски узорак, онда цвет даје утисак снега.делус сперм
  3. Хавортиус. Његови меснати тамно зелени листови са белим линијама личи на пустињу пејзажа дивљег Запада.хавротии
  4. Рипсалис. За представљање девишких шума Амазона, биљка је најбоља. Његова сочна зелена хармонично се уклапају у такву слику.рипсалисе
  5. Еупхорбиа. Приликом стварања јужног пејзажа, шприц се користи као мала палма или стабло за ширење.спурге

У неким фито-сликама, дизајнери додају обојени шљунак, шкољке или шљунак. Због тога добијају шири изглед.

Предности живих слика у унутрашњости

триптих са живих сликаЗа разлику од обичних слика, композиције уживо испуњавају простор свежином и јединственост. оригинални дизајн собеКако зеленило расте, панорама се мења, што доводи до емотивног задовољства домаћинства.слика мења унутрашњост Поред тога, периодично можете променити сет биљака да бисте створили нове пејзаје.свеж ваздух

Жива слика представљена на слици складно се уклапа са једноставним ентеријером стана. жива слика у дневној собиМоже се јасно видети да такво ремек-дело увек изгледа обимно и богато у стану.невероватна лепота Дакле, можете га посматрати из било ког угла и видети неописиву лепоту.слика из суспендованих лонаца И коначно, жива слика је плод рада, који можете уживати много година свог живота.

Идеје живих слика – видео