bading en nyfødt i en hengekøyeFor å hjelpe den nye mamma, tilbyr produsentene en spesiell hengekøye for å bade nyfødte. Det lar deg gjøre denne prosessen så trygg og komfortabel for begge. Sannsynligheten for ulykker reduseres til et minimum, fordi kroppen av krummer er festet på en spesiell vevstøtte. Barnet legger stille på en slik tilpasning, og mottar mye glede fra milde kjærester av vann og mor. Til denne tingen var virkelig etterspurt, bør du vurdere nyansene etter eget valg.

Tilstedeværelsen av en slik støtteanordning garanterer ikke absolutt sikkerhet. Derfor kan du ikke la babyer være uten tilsyn i badet. I tillegg trenger du fortsatt å støtte hodet og ryggen.

Varianter av modeller

hengekøye lysbildeHengekøyer for nyfødte varierer både i form og tekstur av lerretet. Ofte er de laget av allergivenlige og miljøvennlige produkter. Veldig imponerende utseende modeller av lyse, rike farger. Spesiell oppmerksomhet er betalt av produsentene til valg av materialer:

 1. Som grunnlag velger du et veldig sterkt stoff, men fortsatt ganske mykt og ømt. Da vil det ikke gni når det kommer i kontakt med fuktig hud.
 2. Spesielle innsatser for å feste hodet og barnets rumpe er laget av elastiske, men luftige materialer. Polyuretan støtteelementer uten problemer behold den hjelpeløse babyen på vannet.
 3. Festekrok eller brede gummibånd kan være fra 3 til 6 stk. Bildet viser prøver av en hengekøye for å bade nyfødte, som er festet over badekarets side på ulike måter. Samtidig er det verdt å merke seg at i enkelte modeller er størrelsen på vevsdykkingen justerbar. Det er nok bare å vind eller løsne nødvendig lager av materiale.

bading hengekøye med tre festerEksperter anbefaler å kjøpe hengekøyer med en nettbasen. Det porøse arket passerer væsken og gir et fullt bad til babyen. Under slike vannprosedyrer er det mulig å løsne eller til og med fjerne undersiden av produktet. Dette gjøres når barnet vokser litt for å utvikle beina og leddene for ham.

hengekøye for å bade på 4 inventarVeldig populær modell i form av en hengekøye-hengekøye for å bade nyfødte, som er laget av metall- eller plastramme. Den er dekket med et tett stoff med et tynt skumlag. I området på hodet og bekkenet er det spesielle pads for ballast. Denne designen er installert på bunnen, og fungerer som babystøtte. Dessuten har den en viss hellingsvinkel som simulerer en nedstigning.badehengekøye med 6 armaturer

Vevsprodukter har egenskapen til å strekke med konstant kontakt med vann. Før bruk er det viktig å kontrollere spenningen i det våte materialet. Som et resultat dør krummen ikke veldig dypt under vannet.

Tips for å velge

I et slikt ansvarlig tilfelle må det tas særlig hensyn til detaljer. Når du kjøper produkter, bør du sjekke påliteligheten av festene, så vel som stoffets styrke. Fra lerretet bør ikke avgis en skarp og ubehagelig lukt. Kontroller også kvaliteten på leddene. Sticking tråder indikerer en lav kvalitet på varer. Når du velger det, er det viktig å vurdere:

 1. Spenningsgrad. Materialet setter lett og uten dannelse av store hull i sidene. Med riktig installasjon av hengekøye i badekaret, kommer det ikke til bunnen, fordi det er ekstremt farlig for nyfødte.sjekk graden av sagging
 2. Dimensjoner på støtteanordningen. Du trenger ikke å kjøpe slike ting for vekst. Som et resultat vil det skape ubehag for både mor og baby. Lager bør være fra 5 til 10 cm.
 3. Klut. Grove sømmer, puffer og store gjenstander vil gni babyens delikate hud. Teksturens struktur bør være myk, men fast. Barn med liten vekt, egnede modeller med nettbasen. Sann bogatyrer bør kjøpe sterkere prøver fra tett stoff, fordi det elastiske nettverket under vekten av kroppen sterkt faller.god kvalitet stoff
 4. Behandling av festemidler. Denne delen av hengekøya for å bade det nyfødte skal utføres meget kvalitativt. For dette bruker produsentene flere innsatser i nærheten av stifter og tykke tråder. Kantene er sydd i flere linjer.

Etter bruk må saken vaskes. Før de neste vannprosedyrene må det tørke grundig, slik at de ikke blir et muggseng.

hengekøye modell med justerbar saggingSiden nå er badekarene av ikke-standardstørrelser, må du kjøpe modeller med mulighet for å justere spenningen. Dette vil tillate moren å fikse produktet under hensyn til vekten av krummene og dimensjonene på fonten.

Hengekøye med egne hender

hjemmelaget hengekøye for bading barnMillioner mødre foretrekker hjemmelagde hengekøyer til badekaret, fordi de anser dem for et mer økonomisk alternativ for å bade sine nyfødte. Du kan gjøre slik skjønnhet i flere faser:

 1. Velg et tett og høy kvalitet stoff, samt metallklammer. Finn sterkt flerlags garn.
 2. Sketch skissen av det fremtidige produktet. Du kan betegne innlegg fra andre materialer.
 3. Beregn dimensjonene. Det avhenger av badekarets dimensjoner. Legg 1,5-2 cm til hver søm.
 4. Lag 2 mønstre hvis dette er et kombinert alternativ. Man vil gå til innleggene, og den andre vil gå direkte til produktet.skisse av hengekøye og ferdig produkt
 5. Tilskudd for festekroker økes til 5 cm. Ved bearbeiding bør denne kanten bøyes og syes. Fest deretter bøylene, bøy tilbake, og gjør deretter ca. 6 linjer. Dette er for pålitelighet.
 6. På ferdig produkt, sy forsiktig opp vstovochki. I området av hodet kan et lag av skumgummi eller en sintong brukes.kombinert badehengekøye modell

Kanten på sømmen bør behandles med en overlock. Skjul disse stygge delene anbefales ved hjelp av en skrå bakke laget av vanntett stoff.

Sleight of hand kombinert med feminin intuisjon og hengekøye for å bade nyfødte er klar. Ved fremstilling og utvelgelse av slike ting er scrupulousness og en ansvarlig tilnærming viktig.