fantastisk beaded bonsaiMiniatyrbonsai-trær er kreasjonene av de dyktige hendene til gartnere, dedikert til å opprettholde sin ideelle form i flere tiår. Opprettelsen av bonsai fra perler krever like tøft arbeid, men effekten av en slik innredning er ikke mindre!

Å være veldig liten, ekte bonsai kopierer et tre eller en hel del skog i naturen. I dette tilfellet, lønn, ficus, furu eller sakura forbli levende planter, som krever konstant oppmerksomhet og omsorg. Perlenes treverk per dag er uendelig vakkert, slående med lysspillet på små glassperler.

Hva trenger du for en bonsai av perler?

materialer for å lage bonsaiÅ velge et tre for sjelen, å ha nok tålmodighet og alt som er nødvendig for arbeid, kan du veve bonsaien fra perler med egne hender. Selv om denne typen hobby ikke kan kalles enkel, i nærvær av en detaljert skjema og veiledning, selv med en liten opplevelse, kan du takle arbeid og dekorere huset med en original ting.

For jobb må du fylle opp:

 • perler av forskjellige nyanser;
 • tynn ledning for strenger perler;
 • tykk ledning i isolasjon for rammen av store grener og koffert;
 • En sterk tråd eller et spesielt bånd for blomsterarbeid, som skal flettes av en ramme;
 • alabaster eller gipsblanding for støping av en støtte og festing av en bonsai stamme av perler;
 • akryl maling;
 • en passende pott;
 • alle slags dekorelementer som vil gi dekorasjonen et naturalistisk utseende.

Som støttemateriale vil cellofanfilm bli krevd, og øyeblikkelig lim av universell formål vil bidra til å fikse innredningen.

blomstrende bonsaiBlant verktøyene: wire cutters, børste og hansker for å beskytte hendene mens du jobber med gips. En viktig hjelp til mesteren er et system for veving av bonsai fra perler.

Bonsai veving av perler

ømme blomstrer av perlerRammen av menneskeskapte bonsai består av en wire, tett viklet med en tråd eller et selvklebende tape. Træret er festet til en tung gipsstativ.

Related  Vi lager en broder for kyllinger med egne hender i henhold til tegningene

Av glassperlene er bare de tynneste delene vevd – blader, og også blomsterblomster, hvis en blomstrende bonsai av perler skal fremstilles.

Fra valget av typen av tre avhenger av perlpaletten:

 1. For en furu er forskjellige nyanser av grønt påkrevd.
 2. Løvverket av lønner spiller røde, oransje og gule farger.
 3. I kronen av kirsebærblomstrer dominerer rosa toner.
 4. På kastanjetrærne, bortsett fra det frodige grønt, bør hvite-rosa børster blomstre fra perlene.
 5. Birk grener er friske lyse greens og gyldenbrune øredobber.

Hver av bonsaibladene har et skjema av veving av perler, men tilnærmingen til å samle grener og hele treet er vanlig.

For nybegynnere er det enklest å bruke en loopy måte å lage kvistar, som er perfekt egnet for å simulere en frodig krone. Designet av de som først tok samlingen av bonsai fra bead master class vil hjelpe mestre de grunnleggende teknikkene og mestre den generelle teknikken:

 1. På 45-centimeter stykke tynn tråd eller fiske linje streng 8 perler.
 2. Ved å flytte dem til midten blir perlene på begge sider av perlen festet i form av en løkke.veving av løvverk fra perler
 3. Deretter gjentas prosessen flere ganger, og en liten trådsløyfe er laget fra hver streng av perler.en gren er klar
 4. For hver twig gjøres fra 6 til 10 sløyfer, hvorpå de gjenværende delene av ledningen er nivellert og forkortet til 10 centimeter.Den første fasen av arbeidet er fullført
 5. Endene er sammenføyt og forsiktig vridd slik at en frodig hule beaded løkker vises på toppen.forening av sprigs i kofferten

Avhengig av treet valgt for bonsai, er det nødvendig å lage fra 50 til 200 små kvistar. Av disse, vri tråddelene med hverandre, skape større grener, skudd og grener.

Å samle grener, er det nødvendig å huske at hver av dem har en topp. Derfor begynner arbeidet med vridning av tre små emner. Deretter legges andre fragmenter til dem.

Vridd trådramme med perle bjelker på toppene inntil liten likhet med de virkelige grener, slik at de er tett pakket med sterk tråd eller blomster tape, som i tillegg feste utforming og jevner ut terrenget. Parallelt er takene gitt den ønskede formen, bøyene er laget, “beaded leaves” er rettet. Arbeidet gjentas på alle grener.

Related  Er hjemme belysning en luksus eller en nødvendighet?

Montering og installasjon av et bonsai-tre fra perler

design og feste bonsaiHvordan å veve en bonsai av perler er allerede klart. Men hvordan setter du sammen separate grener og gjør dem til et miniatyrtre?

Samlingen starter fra toppen, husker at bagasjerommet til basen utvides, blir sterkere og sterkere. En tykkere ledning legges gradvis til trådkonstruksjonen. Hun vil ikke bare gjøre bonsaien av perler lenger autentisk, men vil også styrke den. Over wire bonsai innpakket med samme floral tape eller en smal maling tape, hvis båndet ikke er tilgjengelig.

Når treet er samlet, er det gitt den tiltenkte form, det er på tide å montere bagasjerommet på et stativ laget av gips eller alabast. På dette stadiet trenger du en gryte valgt for en bonsai av perler. Træret er dekket med en cellofanfilm og sprer trådendene i forskjellige retninger, bonsaien er plassert i bollen.

Sammensetningen forsynes forsiktig med en løsning av gips eller alabaster. Samme sammensetning kan behandles fat. Denne metoden lar deg perfekt simulere barken, skape ujevne overflater og spor av hamp på overflaten.

Fullført sammensetning i omtrent en dag blir igjen til blandingen tørker fullstendig. Skapet for hånd er bonsai laget av perler helt tørr, og det er på tide å gjøre det med maleri og dekorasjon.stå for bonsai fra perler

Når voksende ekte levende bonsai steiner brukes ofte. Simulere et fragment av fjellet med skum eller sekvensielt foldede stykker av gipsplank limet sammen og behandlet med en tykk pasta basert på gips. På en slik lagdelt “stein” er det hensiktsmessig å dekomponere røttene av vridd wire, gjort på samme måte som grenene.

Related  Fra hva og hvordan kan du selvstendig lage et røykøykoker for å gi

arbeid på bonsai har blitt fullførtStammen av perler laget av perler er dekket med akrylmaling, det vil også være nødvendig for å farge gipsbasen i fargen på jord eller gress. Stativet er dekorert med:

 • vevd fra perlerfarger;
 • separate perler og små småstein;
 • glass, perfekt reproduksjon av reservoarets syn;
 • figurer av mennesker, dyr og fugler;
 • dekorative bygninger.

For å bonsai av perler er ikke redd for tid og sollys, er sammensetningen dekket med fargeløs akryllakk. Der treet er farget, utføres denne behandlingen to ganger, etter at det første laget har tørket helt.

bonsai dekket med akryllakk

Bilder av bonsai fra perler: en uuttømmelig kilde til fantasi

Menneskede trær – lyse interiørdekorasjoner, som til og med ved bruk av en skjema av veving av bonsai fra perler alltid viser seg å være unike. Det er enda mer interessant å lage kopier av forskjellige trær. En slik hage vil ikke forlate likegyldig selv en person langt fra hagearbeid og håndarbeid!

mørk kirsebærblomstPresentert i bildet bonsai beaded rosa skyggen ser så rørende og øm som en ekte kirsebærblomst.

Bonsai japansk lønnLyse overløp av høstfarger er et tre som etterligner japansk lønn.

bonsai fjell furuPå en fjell furu, vevet av en grønn perle, selv er det små kjegler. Bonsai reproduserer typen av tre, i motsetning til alle naturens krefter, vokst på kanten av klippen.

bonsai blomstrende kirsebærblomstUtrolig frodig og dekorative ser i interiøret av blomstrende bonsai fra perler i form av blåregn.

Det er ikke vanskelig å ta vare på bonsai fra perler. Det er nok å fjerne støv regelmessig, og hvis det ikke er noen elementer som er redd for vann på komposisjonen, utføres det noen ganger mild fuktighet.

Master Class Making Bonsai fra perler – video