Foto på toalettetDen første bygningen som vises på hytta er ikke et hus eller en skur for inventar, men et gatetoalett. Uten denne ukompliserte bygningen kan du ikke komme sammen bare noen få timer etter ankomst til dacha. Men før du spør: “Hvordan toalettet i landet med sine egne hender” og begynne å bygge om enn midlertidig, men ikke en veldig enkel struktur, må du bli kjent med sitt eget land, og for å forstå hvor bedre å bygge et toalett, og noen modeller vil det bli.

Og så kan du se etter tegninger, forberede byggematerialer og ta opp verktøy.

Hvilket toalett er bedre for en dacha?

Selv i et fullt utstyrt område hvor det er et hus, foretrekker mange sommeren beboere å ha både en gate og et hjem bad.

 • Toalettet i huset er uerstattelig om natten og i dårlig vær. Vi kan ikke klare det hvis dacha brukes hele året.
 • En gate toalett for en dacha er veldig praktisk midt i hagen arbeid, slik at du raskt dispensere behovet og ikke å sette skitt i huset.

Typer av utendørs toaletter

 1. Toalett med en enkel cesspool. Når gruven er fylt, flyttes huset til et annet sted, eller rengjøringen kan utføres ved hjelp av kloakk.
 2. Loftet har også en cesspool, men her er det hermetisk og kan bare rengjøres med en spesiell maskin.
 3. Et torvetoalett er aktuelt der vannfugler er nært. Her, i stedet for gropen, er det en beholder for innsamling av avføring under toalettsetet. Fra lukten lagres fylling med tørr torv eller sagflis etter hver bruk.
 4. Dachatoiletter, som virker på biologiske tilsetningsstoffer eller kjemikalier, kan ordnes både på gaten og i huset.

Lag et toalett i landet med egne hender er enkelt. Det viktigste når du velger enheten, ta hensyn til nivået på grunnvannet under området. Hvis vannlagene her er dypere enn to og en halv meter, kan du trygt bygge et toalett av noe design. Ellers kan et toalett med noen cesspool være en farlig struktur.

Reglene for å plassere et toalett i landet

Før konstruksjonen av toalettet på dacha er det viktig å bestemme beliggenheten, med tanke på de eksisterende restriksjonene, som fremfor alt gjelder strukturer med cesspools.

Related  Vi lager en broder for kyllinger med egne hender i henhold til tegningene

Avstander fra toalettet til bygningene

Og her, i tillegg til grunnvannstabellen, bør du være oppmerksom på:

 • til vannlegemer, brønner eller andre kilder til vann var ikke mindre enn 25 m;
 • til badekar eller dusj, arrangert på stedet, ikke mindre enn 8 m;
 • Toalettet var plassert under vanninntaket;
 • Til huset, kjelleren eller kjelleren var ikke mindre enn 12 m;
 • opp til trær – 4 m, og opp til fruktbusker og gjerder ikke mindre enn en meter;
 • En bil kan komme til cesspoolen, slangen for evakuering som vanligvis har en lengde på 7 m.

Når du velger et område er tatt hensyn til vind og plasseringen av toalett døren, for ikke å irritere ubehagelig lukt og andre vanskelige stunder verken naboer heller slektninger.

Med egne hender

Å utstyre toalettet er ikke vanskelig, hvis sommerboeren har selv de første ferdighetene til å jobbe med ulike byggematerialer og verktøy. For å begynne å bygge et toalett på en sommerbolig er det nødvendig med tegningsvalg eller egen håndverksutvikling. Den enkleste måten å beregne og bygge et toalett uten et cesspool. Det vil ikke være nødvendig å opprette et fundament, eller uunngåelige utgravninger.

Toaletter foto

Dimensjonene på toalettet er valgt på en slik måte at bygningen er enkel å bruke.

Den vanligste varianten av et landtoalett har:

 • bredde fra en og en halv meter,
 • dybde ikke mindre enn en meter,
 • Høyde på høyeste punkt er ikke mindre enn 2,2 meter.

Om ønskelig kan dimensjonene økes.

Toalett Tegninger

Du kan bruke en av sine ferdige tegninger, for tiden tilgjengelig på internett, så lenge på toalettet for å vitne i bildet ble bare funnet ut, passer i størrelse og passer inn i det valgte området. Hvis det er nødvendig forberedelse, kan beregningen utføres uavhengig.

Tegning av et hytte toalett bilde

Hva er den beste måten å lage et toalett på?

Tegne toalett med en gropSelv om de mest populære er toaletter til hytter, brukes andre materialer sammen med planker for innredning av hytteboliger. Denne metallsiden og skifer, flerlags kryssfiner og andre materialer, oppretter toaletter og er laget av murstein.

Spurt av spørsmålet: “Hva er bedre å lage et toalett i landet?”, Mange sommerboere velger arkmaterialer, noe som gjør det mulig å redusere tiden for kappbelegg. Men i et tømmerhus er det mye mer behagelig, ettersom treet puster, utfører luftutveksling og fjerning av overflødig fuktighet. Det skal imidlertid huskes at alle tredeler, og spesielt de som er i kontakt med fuktighet, må behandles med en spesiell impregnering.

Related  Hvordan lage et mini-drivhus for frøplanter?

Stiftelse for toalett

fundamentEt dacha-skap krever vanligvis ikke bygging av et stort fundament, siden bygningen selv er laget av ganske lette bygningsmaterialer. Fyll grunnlaget for toalettet er det bare når det er bygget av murstein eller blokker, samt bygging av en betongkasse.

For støtter brukt og trebjelker og betongkonstruksjoner, som er mer holdbare på grunn av fuktighet, temperatur og andre miljøpåvirkninger.

 • Først merk byggeplassen, bestemmer hjørnene på toalettet.
 • Så, til disse dypene fra 50 cm, blir asbestsementrør av egnet diameter, smurt med bituminøs mastikk, gravd inn. Dybde i dette tilfellet avhenger av utformingen av toalettet for dacha og egenskapene til bakken.
 • Deretter helles rørene med betong for en tredjedel, som er nøye komprimert.
 • Nå er rørene satt inn i poler laget av tre, betong eller hjørne, og igjen blir løsningen tilsatt for å gi strukturstyrken. Disse stolpene kan tjene som vertikale guider for rammen, og derfor bør du sjekke plasseringen ved hjelp av nivå eller plumb.

Dersom pilarene som vil være den ramme, fremstilt av blokker eller klosser, så før installasjonen man trenger å fjerne 30 cm lag av jord og tamp den basis. I tillegg kan bunnen forsegles med en sandfylling, på hvilken betongblokker er installert, eller et murstein fundament er laget.

Toalettramme

Rammen for toalettet i dacha med egne hender er lett å lage fra en bar som ikke er tynnere enn 50×50 mm eller metallhjørner.

Rammen på hyttetoilet

Med tradisjonell toalettkonstruksjon består rammen av:

 • fire vertikale støtter som utfører støttefunksjonen;
 • takbinding og på det nivået der det skal skape toalettsete;
 • rammeverk for døråpningen;
 • diagonale bånd på bakveggen og på toalettens sider.

Allerede på scenen av rammens konstruksjon er det viktig å beregne høyden på toalettsetet. For å gjøre dette må du angi nivået på fremtidig gulv, og deretter telle oppover 40 cm, med tanke på tykkelsen på stroppen.

Tak for toalett

Taktekking er laget av alle tilgjengelige materialer, for eksempel metalltak eller bølgepapp. Taket er laget av et takmateriale eller annet materiale som gir pålitelig beskyttelse mot fuktighet. Taket kan være gavl eller en-tonehøyde, det viktigste er at den er pålitelig og ikke beholder fuktighet. Ikke glem hullet til ventilasjonsrøret, for å unngå at lekkasjen er forseglet.

Related  Fra hva og hvordan kan du selvstendig lage et røykøykoker for å gi

På toalettet for dacha fra under gulvet, fra gropen eller tanken til oppsamling av avføring, tas et ventilasjonsrør ut. Og det skal være høyere enn taket på toalettet.

Kappe av toalettvegger

Den neste fasen av konstruksjonen av toalettet i dacha er kledningen på den reiste rammen. På dette stadiet kan du velge noe av deres favorittmaterialer. Oftere kan du se tre toaletter for dachas – slike strukturer er praktiske, praktiske og holdbare nok. Når det brukes til treskjæring, er det bedre å ta brett fra 15 til 25 mm i tykkelse, som er tett montert og festet til rammen. For å hindre fuktighet i å strømme, bør platene plasseres vertikalt.

Krakk og gulv

kommodeVed beregning av toalettsetet er det viktig ikke bare å gjøre feil med høyden, men også å lage et hull i en behagelig avstand fra kanten. Rammen på toalettsetet er forsiktig foret med brett og behandlet med sandpapir og malt. Det er praktisk å lage lokket på et toalettsete på hengslene.

Døren på toalettet

Døren i tre toalett for dacha er laget av samme materiale som veggene. Konstruksjonen er hengt på løkker, hvorav antallet avhenger av vekt og størrelse på konstruksjonen. Og fra utsiden og fra innsiden, monter en lukkemekanisme, enten det er en krok, en lås, en lås eller en annen enhet.

En annen dør er laget på bakveggen. Det kan tjene til å trekke ut avfallsbeholderen eller for å senke symaskinens arm.

For å gi minst et lite, men naturlig lys, skjæres et vindu over døren.

Når konstruksjonen er fullført, bør drenering utføres rundt huset, spesielt hvis toalettet for dacha ligger over cesspoolen.

Video: Bygging av sommerhus med egne hender