hängmatta för benenEn unik hängmatta för arbetarna i cyberspace är en vanlig hängmatta för fötterna. Detta är en fantastisk gåva som kan göras till sysadminer, studenter, frilansare, lärare, kontorsanställda och spelare. Sedentärt arbete har många biverkningar, följt av svåra sjukdomar. Eftersom dessa upptagna människor inte alltid har tid att besöka gymmet, kommer den här enheten att bli en riktig gudstjänst för dem.

fördelar

hängmatta för arbetsposition och vilaAtt uppskatta hängmatta för fötter under skrivbordet kommer att kunna leda till alla familjemedlemmar. Den kan installeras i två olika lägen: för vila och arbete. Justera höjden hjälper speciella elastiska rep. Tack vare dem kan du justera uppfinningen så att foten är i en vinkel på nästan 180 ° (pressas mot bordsskivan) eller drygt 90 ° (sittande får fötterna på golvet). Således är denna design:

 • fungerar som ett förebyggande medel av åderbråck;
 • lindrar smärta i lederna;
 • tar bort puffiness
 • lindrar trötthet och trötthet.

I sådant fall installeras en sådan enhet helt enkelt. För tabeller av öppen typ behöver befälhavaren bara en halv minut. Men med slutna möbler måste du tinka lite, men bara 5 minuter.

En sådan bärbar hängmatta för ben är lätt att vikas och kompakt packad. Därför kan du på ett säkert sätt ta med dig till jobbet, vackert packat i en handväska. benstorlekMed hjälp av denna uppfinning ger en person möjlighet att vila inte bara sina fötter, utan också deras hjärnor. Denna typ av avslappning hjälper till att återställa styrka, och främjar också produktivt mentalt arbete.

Hemmagjord hängmatta

uppsättning material för att göra en hängmattaDu kan göra det själv, men du behöver bara leta efter reservdelar. Det första steget är att förbereda materialen. De måste vara starka för att klara maxbelastningen. I detta sammanhang är det nödvändigt att hitta:

 • ett tätt stycke tyg, nät eller annan trasa;
 • två träplattor med fyrkantig form;
 • rep;
 • fästanordningar.

Related  Om du inte har kastat ut det gamla kylskåpet, gör du ett rökhus med egna händer

hängmatta för fötterna i färdig formGör detta tillbehör mycket enklare för ett öppet bord. Det har trots allt minst två stöd för att installera strukturen. Därför är vanliga krokar lämpliga som fästelement.

Om höjden på bordet är 70 cm, så är den på ena sidan av hängmatta cirka 80-120 cm ledning. Naturligtvis är dessa dimensioner ungefärliga, eftersom mycket beror på personens individuella egenskaper.

möjlighet att justera fästets höjdNu är det viktigt att bestämma parametrarna. Om bredden av sektionen inom 130 -150 cm, bör längden av hängmattan under fötterna vara från 60 cm. Måste Bredden på tillbehöret väljas för storleken på deras fötter, cirka 25-30 cm. Längden av repet justeras beroende på höjden av sektionen. I det här fallet ska det skäras i två lika stora segment. Efter att ha definierat materialet kan du starta kreativprocessen:

 1. Förbered en bit tyg, längd – 70-80 cm och bredd – 26-31 cm, detta är redan med tillägget till sömmarna. Böj längs 1 cm och sy. På sidorna böjer 2,5-6 cm, beroende på barens tvärsnitt, och flera linjer justeras.fäst tyget på stången
 2. På kanterna av trälisterna (var 65 cm) gör hål för snören. Därefter mala av staplarna.
 3. I det formade tyget “tunnel” behöver du glida slatsarna.fixeringsremmar och tyg
 4. Å ena sidan är det nödvändigt att binda sladden i en knut. Lägg sedan på en speciell glider – en tallrik med två hål.fastsättning av en sladd för en hängmatta suspension
 5. I det andra hålet är det nödvändigt att passera kabeln så att den blir dubbel. Det är viktigt att fixa det här änden på repet och trycka det i löparens tomma hål. En sådan mekanism kommer att tjäna som en fixator av höjd.dubbelkabel för hängmatta montering
 6. På sidoväggarna på det stängda bordet (högst upp) är det nödvändigt att fästa krokarna med hjälp av två skruvar.sätt att fästa en hängmatta under bordet
 7. En hängmatta för ben under det öppna bordet kan sättas fast på speciella krokar. De är gjorda i form av bokstaven “P”, där underkanten är något längre och i sin ände finns en krok.fastsättning under det öppna bordet

Till fästena glider inte på bordsskivan, de kan limas på gummipackningar. De borde vara endast 30-40% av det område som kommer i kontakt med bordets yta.

För dem som inte gillar att göra sådana hantverk, erbjuder tillverkarna en färdig version av hängmatta för fötterna. Designen är klar för driftDen är tillverkad av slitstarkt barrträ som tålar upp till 800 kg. Även fästanordningar av högkvalitativt stål. Tyget är elastiskt och markerar inte, även om det är helt rengjort. Ett brett utbud av dessa tillbehör förvånar kunder med sin mångfald.

Related  Hur man gör kanalisering i landet

Processen att montera en hängmatta för benen – video