Palm Island i förortsområdetSommarinvånare som tillbringar sommaren på sina hushålls tomter står inför problemet med att återvinna plastbehållare från olika läskedrycker till hösten. En flaska plastflaskor kan vara ett oväntat sätt att göra skräp till en prydnad i trädgården.

Hur är detta möjligt? Det är väldigt enkelt om du noggrant studerar berättelsen om tillverkning av handflaskan från flaskans instruktioner, förbered alla nödvändiga verktyg, förnödenheter och var noga med att lagra gott humör.

Läs också: hantverk från plastflaskor för trädgård och trädgård gjord av egna händer!

Palma från flaskor: möjliga fördelar och användningar

Plastpalmer längs staketetPlast som används för framställning av livsmedelsförpackningar när det kommer in i jorden sönderdelas inte i hundratals år. Centraliserad borttagning av denna typ av sopor är inte etablerad överallt, och ingen vill kasta närliggande områden med plastavfall. Vad ska en dacha göra i den här situationen? Behöver du verkligen bära de gamla plastflaskorna i staden?

Skynda inte! Om du försiktigt samlar in flaskor med brun och grön plast, under lågsäsong kan hela familjen på kvällen göra denna behållare till ett ovanligt vintergröna träd.

En flaska flaska kommer perfekt att dekorera:

 • hus territorium;
 • ett ljuvt hörn av trädgården;
 • tomt nära uthusen;
 • lekplats;
 • Kanten av landet nära utomhuspoolen.

Lekplats med palmerEn handflaska av plastflaskor enligt instruktionerna nedan kan vara en effektiv dekoration på någon fest, bröllop, temafest eller barnparty.

Att göra en originalinredning kommer inte att orsaka svårigheter även för människor långt ifrån denna typ av kreativitet. Det viktigaste är att innan du gör en palm ut ur plastflaskor, förbereda allt du behöver.

Vad kommer att krävas för en palm från plastflaskor?

Original utförande av palm från plastflaskorVad ska jag lagra innan jag börjar jobba? Först och främst behöver hemmamästaren plastflaskor med grön och brun färg. Gröna är blanks för lövverk av ett träd, och bruna är framtida strumpor av en ständigt grön skönhet. I detta fall beror höjden på växten och kronans prakt direkt på den samlade behållarens mängd.

Related  Vi dekorerar julgran med egna handgjorda mjukgjorda leksaker

Förteckningen över nödvändiga material och verktyg för att skapa palmer från flaskor inkluderar:

 • plastbehållare;
 • skarp kniv och sax;
 • stark tejp
 • metallstav eller plaströr för stammen;
 • Ett tjockt rep eller tråd i en fläta för bladets botten.

Vid val av plastflaskor för palmer behöver du ta hänsyn till att stammarna och bladen av behållare med samma diameter ser bättre ut. Om det finns gröna flaskor av mindre storlek kan de användas för löv i mitten av kronan, men bruna små kärl måste användas för trädstammar av olika slag eller storlek. Olika nyanser av plast – inte ett hinder. De kommer bara att ge den konstgjorda växten livlighet och ljusstyrka.

Palma från flaskor: instruktionen om tillverkning

Växa på platsen och små och stora palmerEn steg-för-steg beskrivning av alla subtiliteter av skapandet av ett plastträd hjälper snabbt, bokstavligen på kvällen att samla för hand, steg för steg handflaskans plastflaskor på den uppskattade höjden.

Processen består av tre operationer:

 • montering av löv
 • skapa en stam av en plastplanta;
 • sammanfoga alla delar och montera det färdiga träet.

Innan du gör en handflaska från plastflaskor, måste förpackningen tvättas och tas bort med all papper och film etiketter.

Även om det finns många alternativ för att skapa ett plastträd, erhålls de mest frodiga långa löven för valfri metod från stora, till exempel två-litersflaskor.

Skapa en palmkrona från flaskor

Vi skär flaskan i två delarFörberedda gröna flaskor med en brevpapper eller sax skära botten. Det behövs inte längre, och den övre halvan kommer att vara ett ämne för arket.

Gör snygga snitt och dela flaskan i remsorHennes i halsens riktning skärs försiktigt i tunna längsgående remsor. Ju större diametern på plastflaskan, de tjockare och frodiga palmens gröna blad.

Related  Användbar dekoration av stugan och huset – krukor för blommor

Detta sätt att skära flaskan kommer att göra en pinnate palmDet här är inte det enda sättet att skapa löv. Om den övre delen av plastflaskan skärs i fyra “kronblad” som i bilden, och sedan var och en av dem upprepas av varandra, kommer ett vackert fjäderliknande blad att visa sig.

Bladämnen är gjorda på en kabel eller trådDe resulterande fragmenten av blad sträcker sig konsekvent på ett starkt rep eller en stark elektrisk kabel. Omslaget måste skruvas på det första arbetsstycket för att fixa “petiole” på arket på toppen. På samma sätt vrids den sista delen av flaskan.

Klar palmbladEtt palmer av plastflaskor kan ha toppen av någon volym, men träden ser bättre ut, vars krona består av minst 5-7 blad.

Blanks av lakan av en palmVid basen av palmens färdiga löv ska vara en lång skaft för att senare kunna montera och säkert fixa hela strukturen.

Montering av en handfat från en flaska

Förbereder flaskor för att skapa en stam av en palmFör att få ett trädliknande träd behöver du nästan hela flaskan, förutom själva botten.

Klipp flaskan från botten nästan till nacken till samma kronbladFrån botten nästan till nacken på bruna flaskor görs longitudinella snitt och delar upp kapaciteten i lika stora kronblad.

Vid tillverkning av ett fat används bottnen av flaskorna inteI avfallet finns det bara ett litet fragment av Don

Detaljerna i den framtida stammen av en palm är klarDetta är den färdiga delen av den framtida stammen av ett palme från flaskor.

Trunkar av palmer i sammansatt tillståndSammansättningen utförs på samma sätt som trädets gröna blad uppsamlades. För att fästa handflatan i upprätt läge, kommer bagageutrustningen att kräva en stabil hård kärna. Den kan tillverkas av en metallstav med lämplig längd och diameter eller rör.

Montering av palm från plastflaskor

Fastgör palmens löv till bagageutrymmetFärdiga palmblad är fästa med lim eller band till toppen av trädet så att de bildar en likformig, avvikande på alla sidor av kronan.

Related  Teknik för skapande med steg-för-steg instruktioner av en tyg och vävda hängmatta med egna händer

Trädets övre del är redoDetta är den färdiga toppen av trädet.

För att installera handflatan behöver du en solid tung basPalmen är klar och installerad på platsenDesignen visar sig vara ganska tung. Därför är det önskvärt att fixa det med en sådan tung bas. Om den svetsade plattformen inte är möjlig eller ett lämpligt material är den styva plast- eller metallbasen av stammen begravd minst en halv meter. Denna typ av “rot” i gropen förstärks med tegelcrumb och, efter fyllning med jord, komprimeras. Stora träd är bättre för betong.

En video om hur man gör ett palmer för ett infield från plastflaskor, klargör alla nyanser av den kreativa processen, hjälp med egna händer att förvandla gården eller ett hörn av trädgården till en riktig oas.

Ett av alternativen för att göra palmer från flaskor är video