Borestativet vil lette behandlingen av delenStativet til bore-, skrutrekkere og perforatorer er en stasjonær enhet som borverktøyene er festet til. De fleste produserte innehavere har en begrensning på borehalsens størrelse og overstiger ikke 43-45 mm. Takket være bruken av slike enheter, er det mulig å helt og nøyaktig bore treslag, metall, plastprodukter og så videre. I tillegg absorberer holderen vibrasjon, noe som gjør arbeidet enklere og behageligere. Du kan stå på bore med egne hender.

Hva er innehaveren?

Hvis det borede materialet er veldig hardt, er det ekstremt vanskelig å lage et rett hull. Det er spesielt vanskelig å bore i en vinkel, for eksempel 45 °. Boren kan glide eller knekke hullet, noe som gjør den større. Det er for disse formål at boresteder brukes. Holderen sammen med verktøyet blir til en liten maskin. Kvaliteten på arbeidet som utføres av ham, er helt avhengig av hyllen.

Før du kjøper holderen, bør du nøye inspisere alle bevegelige deler for tilstedeværelse av lek. Det er også nødvendig å være oppmerksom på diameteren av nakken og streken, siden den mulige dybden av boringen avhenger av sistnevnte.

Ved hjelp av et stativ blir boringen mer nøyaktigJo mer massiv holderen til boret er, jo mer pålitelig vil det være. En vinkel kan leveres for å holde materialet behandlet, eller de kan kjøpes separat. Denne enheten løser ikke bare arbeidsstykket, men gjør jobben sikrere. Når du velger et stativ, må du sørge for at det er hull (festemidler) i sokkelen for montering av skruen. De fleste innehavere er kompakte, så de er praktiske å bruke selv i et lite rom, for eksempel i en leilighet. Rammens størrelse på boret kan være 15×20 cm, og høyden er ca 50 cm. Vekten varierer fra 2 til 6 kg. Boredybde fra 6,5 ​​til 7 cm.

Related  Oversikt over bensin trimmer-børste cutters

Rackene er laget hovedsakelig sammenleggbare, og samlingen og analysen tar bare noen få minutter. Noen modeller av holdere er laget på en slik måte at det er mulig å forfine dem for de nødvendige kravene (øke boredybden).

Hvis stativet har en tilbakeslag av noe detalj, stram deretter tilspenningsskruene eller sett gummipadsene i problemområdene. Dette vil umiddelbart forbedre kvaliteten på borehull selv i skjøre deler.

Hva skal du se etter når du velger en holder til en drill

Når du velger et rack, er det nødvendig å ta hensyn til en rekke viktige detaljerFør du kjøper et stativ, er det nødvendig å inspisere boret dersom det har en landingskrage. For noen modeller av ubelastede verktøy kan det være fraværende, og uten det er det ikke mulig å feste i holderen. Nakken er en sylinder, noen få cm lang. Den ligger i nærheten av patronen. De fleste modeller av øvelser har en standard diameter på nakken – 4,3 cm. Stativet til boret er utstyrt med en spesiell ring, hvor verktøyet er festet med skruer.

Den neste viktige detalj er grunnplaten. Av hvilket materiale er det laget, hvilke dimensjoner og vekt det avhenger av, hvor godt det vil absorbere vibrasjon. Stativ med en base av støpejern er bedre i stand til å takle oppgaven enn aluminiumlegering. Platen skal ha hull eller fester for montering på skrivebordet, samt et sted for fastspenning.

Jo større avstanden mellom den sentrale søylen og boreaksen er, desto større er størrelsen på materialet.

For å holde boret jevnt senket, er holderen utstyrt med en fjær. Det er bare nødvendig å løsne trykket på håndtaket, da det automatisk løfter verktøyet. Mange rackmodeller har en funksjon som lar deg justere boredybden. Dette hjelper ikke bare med å ikke overskride den nødvendige dybden av nedsenking, men gjør arbeidet enklere, spesielt når det er nødvendig å lage mange identiske hull. På saken av stativet til boret må det være en skala for å bestemme nivået på nedsenking.

Related  Slik bruker du hydroponics riktig for å dyrke grønnsaker og blomster?

Oversikt over holderen Sparky SP-43

Stå Sparky SP-43Sparky SP-43 er designet for øvelser med en nakkestørrelse på 4,3 cm. Basisplaten helles fra støpejernet, noe som gjør arbeidet mer praktisk og trygt, og øker også holdets levetid. I tillegg reduserer en stor vekt sannsynligheten for rackskift under bruk. Platenes ben er dekket av gummi, slik at holderen kan monteres på en jevn overflate. Det er hull for klemkjeftene. Alle deler av holderen er perfekt justert, slik at utseendet på backlashes er helt eliminert.

Spesifikasjoner for Sparky SP-43:

 • høyde – 55 cm;
 • arbeidsslag – 7 cm;
 • dimensjoner – 16×16 cm;
 • Maksimal vekt av det brukte verktøyet er 3 kg;
 • Avstanden fra stativet til boreaksen – 12,5 cm;
 • vekten på holderen – 6 kg;
 • Opprinnelseslandet er Kina.

Senkingstasjonen er laget i form av et stort gummihåndtak, noe som gjør arbeidet mer nøyaktig. Sparky SP-43 borestativ kan brukes til bearbeiding av metall, tre, keramikk og så videre.

Holderen til en hvilken som helst modell er best sikret til en fast overflate, dette vil ikke bare gjøre boringen nøyaktig, men også trygt.

Oversikt over rack Encore 50429

Rack Enkor 50429Modellen Enkor 50429 fungerer på samme prinsipp. Det er en metallbase med et rør og en mekanisme festet til den. Takket være sistnevnte beveger enheten seg. Borestativ for Encore-versjonen 50429 lar deg flytte verktøyet jevnt og bare på en rett linje. Du kan bruke denne holderen både hjemme og på jobb. I et sett med det er det en sekskantet nøkkel og instruksjonen for drift.

Spesifikasjoner av holderen Encore 50429:

 • Størrelsen på nakken for å sette boret er 4,3 cm;
 • arbeidsslag – 6,5 cm;
 • høyde – 50 cm;
 • dimensjoner – 21×21 cm;
 • vekt – 4,7 kg;
 • Opprinnelseslandet er Kina.

Related  Hvordan å selvstendig lage en dreiebenk fra en bore

Stativet kan også omdannes til en boremaskin. For dette er en separat elektrisk motor festet til holderen og suppleres med de nødvendige detaljer. Et håndbygget stativ har mange fordeler i forhold til kjøpet. For montering kan du bruke improviserte materialer, og har også muligheten til å lage en justerbar festemekanisme for øvelser med forskjellige størrelser i nakken.

Video om stativet til boret Sparky SP-43