I hjemmet til en gartner uten en god motorsag er uunnværligValget av utstyr avhenger av arbeidets art. Hvilke verktøy som skal brukes til såing av tre, håndsager, motorsager Partner eller Huter avhenger av mange faktorer. Enten det er å høste ved eller sanitere hagen – en motorsag med nødvendig kraft vil forenkle arbeidet.

Motorsag Partner – et verdig valg

SidekjedespenningDen svenske produsenten av hage teknologi merkevare Partner kjent i Russland siden slutten av forrige århundre. Den første, entreprenører som dukket opp i landet, utnyttet et lønnsomt tilbud og kjøpte en kjede av motorsag Partner. Et all-weather-pålitelig instrument med en rimelig pris var lett å vedlikeholde. Ved hjelp av de detaljerte vedlikeholdsinstruksjonene ble mindre feilfunksjoner eliminert i feltet.

Uansett formålet med verktøyet for profesjonell eller innenlands bruk, er kvaliteten på motorsagene ikke et problem for partneren.

Egenskaper av motorsag PartnerKarakteriserer produksjonen:

 • Oppstartssystemet tilrettelegges av en pumpe for tilførsel av drivstoffblandingen;
 • stempel sylinder med krom overflate med økt arbeidstid;
 • Briggs motor Stratton er pålitelig og holdbar;
 • gir beskyttelse mot vibrasjon og sikkerhet under en utbrudd av kjeden;
 • Praktisk sidekjedespenning uten verktøy.

Kjøperen vil ikke være ubehagelig å vite at hele linjen med bokstaven S i merkingen er laget i Kina under lisens og under kontroll av Partner

Sagen er en økt farekilde selv når den ikke er i bruk. På arbeidsstedet bør det ikke være fremmede, spesielt barn og dyr. Hvis sagen forblir uovervåket, må en kjede brukes på kjedet.

Omfanget av Partner P340S motorsag

Kjedesag Partner P340SVed pleie av grønne plantinger, trimming av hekken, vil motorsagen bli en uunnværlig hjelper. Men for å jobbe med utstrakte hender uten å stoppe, trenger du et lett, lurt verktøy med en kort sag slik at den ikke blir forvirret i kronen. Verktøyet sagker tre søppel, som gradvis akkumuleres i husholdningen. Enkel kompakt motorsag Partner P340S passer inn i bagasjen til reisende og vil lette oppsamlingen av ved til en nattbrann.

Related  Vi velger for en dacha en faecal pumpe med en shredder

Med en kraft på 1,44 kW er vekten av saga 4,5 kg. Lengden på dekket er 35 cm med et trinn på 3/8 tommer. En lavprofilkjede brukes.

Små dimensjoner leveres av et lite volum av forbrenningskammeret til motoren – 35 cm3. Kjedesag er utstyrt med:

 • Manuell og automatisk kjedebrems;
 • forrensing av luft til filteret;
 • elektronisk tenningssystem.

Hovedkarakteristikkene til motorsag Partner P350S

Kjedesag Partner P350SAv eksterne egenskaper er sagen litt forskjellig fra den forrige modellen. Men med et 40 cm dekk kan du se mer voluminøse myke trunker. Dekomponering av lærke vil være et problem. Motorsag Partner P350S har en litt større effekt – 1, 48 kW. Arbeidsvolumet på sylinderen er mer – 40 cm3. Til tross for den lave vekten, kun 4,7 kg, er sagen klassifisert som et semi-profesjonelt verktøy. Dette betyr at det kan fungere lenger enn 40 minutter om dagen, men innenfor rimelige grenser. Det er for bekvemmeligheten av langvarig arbeid på saga spesiell beskyttelse mot vibrasjon.

Hvilken av de to savner å velge brukeren? Gitt at kostnaden av verktøy varierer med bare tusen rubler, er det mer lønnsomt å jobbe på en personlig gård for å ta et mer kraftig verktøy. Hvis sagen er nødvendig av den mobile eieren eller kvinnen (det skjer), er det bedre å ta P340S-modellen utstyrt med et elektronisk startsystem.

Ethvert verktøy krever omhyggelig håndtering. En ikke-rengjort sag med tette hull kan overbelaste ved oppstart. Skitne kanter av motoren reduserer kjøling og overoppheting er mulig. Oppbevar motorsag på et varmt og tørt sted, fra åpen ild ikke mindre enn 5 meter.

Ofte er merkevaren Partner valgt på grunn av den enkle justeringen og tilgjengeligheten av reparasjon. En annen grunn til den svenske saga er dens holdbarhet og enkel oppstart ved under-null temperaturer.

La oss bli kjent med Huter motorsager

Kjedesag Hunter BS45Verktøyet, opprettet i Tyskland, er alltid verdsatt for sin pålitelighet. Fullt navn på produsenten av Huter Elektrische Technik GmbH. Aktivitetsområde – Hageutstyr og kraftproduksjonsutstyr. Selskapets policy er i samsvar med alle tekniske krav til internasjonale standarder og forbrukerland. Motorsag Huter har blitt levert til Russland siden 2004, og det er verdt å være oppmerksom på.

Related  Strømmende vannvarmer elektrisk og dens påføring

Tekniske indikatorer på modellene i spørsmålet:

BS-40 BS-45 BS-52 funksjoner
Kraft, kW 1.5 1.7 2.2 Anti-vibrasjonssystem i alle typer sag
Lengde på dekk, cm 40 45 50,5 Kjedebrems
Motorkapasitet, cm3 40 45 52 Automatisk kjedesmøring
Drivstofftank, cm3 310 550 550 Manuell begynner å bruke tasten
Total vekt, kg 6.0 7.0 7.5 Ta hensyn til vedlegg og tanking
Pris, gni 7020 6910 7210 Pris fra produsenten

Kjedesag til fans fra Hooter

Motorsag Huser BS40Selskapets policy er å skape et rimelig verktøy som har muligheter for nyheter fra kjente produsenter. Funksjoner utviklet for langvarig saging av fagfolk blir brukt. Teknikken for husholdning og hageverk utmerker seg ved:

 • utmerket balansering, slik at du kan jobbe uten tretthet;
 • Håndtaket har ingen gummifletting, for lett å gripe;
 • Den nedre delen er utvidet for å beskytte mot rive.

Ved hjelp av motorsag Huter BS 40 i husholdningen er ikke bare mulig for sanitær trimning. Verktøyet er designet for mer arbeid, inkludert kutting av små logger.

En gammel, for tidlig brennbar blanding mister sine egenskaper og kan føre til at motoren svikter. Dette gjelder for alle totaktsmotorer som arbeider med tilsetning av olje i bensin. Blandingen som ikke brukes i drivstofftanken etter 12 timer, er uegnet til levering til systemet.

Bruke motorsag HUTER BS 45

I denne modellen legges en praktisk åpning av et spesialhus, åpnet ved å dreie et spesielt lam. På forsiden av dekket er en asterisk montert for jevn å mate kjedet. Sidekjedespenning, nøkkel inkludert. Sagshastigheten reguleres av knappen “gass”. Det er en lås fra utilsiktet start. For å jobbe med en sirkulær profil er det en festetand. Den moderniserte motorsag Huter BS 45 er utstyrt med et håndtak for å gripe en praktisk form, virkningen på forsiden stopper kjedet.

Related  Gjennomgang av motorsager av de beste modellene av merkevaren Makita

Hunter for byggverktøy

Motorsag BS52Hvis kjøperens perspektiv er planlagt bygging eller større reparasjoner av trehuset, bør du kjøpe en kraftigere sag til nesten samme pris som en enkel modell. Motorsag Huter BS 52 vil bli en pålitelig, problemfri assistent. Et komfortabelt grep bidrar til å kontrollere modusen uten å løsne grepet.

For en langvarig bruk av verktøyet har produsentene flere forhold som er obligatoriske:

 1. Bruk bare standardbrensel med anbefalt oktan-vurdering.
 2. Tilsetningsoljen kan kun brukes til totaktsmotorer i nøyaktig forhold.
 3. Forberedt en brennbar blanding som brukes i løpet av arbeidsdagen.
 4. Fortsett drivstoffet etter arbeidets slutt, brenn til tørrhet.

For en mer komplett kjennskap til modellen du liker, kan du lese den med instruksjonene for teknisk drift.

Oversikt over motorsag Partner P350S – video

Presentasjon av motorsag Huter BS-45 – video