Gressklipper Makita pålitelig assistentVedlikehold av en plen tjener som en indikator på riktig omsorg for et hageområde. Gressklipperen Makita – en anerkjent hage og parkverktøy for kutting av gress. Høy pålitelighet, enkelt verktøy vedlikehold og rimelig pris utvide sonen av hans berømmelse. Med tilkomsten av nettbutikker kan du kjøpe førsteklasses utstyr i små bosetninger.

Velge en gressklipper

Velge en modell av gressklipper MakitaFør du kjøper en gressklipper, må du vite at det er effektivt på flate plener uten tette busker. Den er ferdig på 4 hjul, derfor er den mindre mobil enn en motocross eller trimmer. Men på den flate gressklipperen Makita gjør underverker, og etterlater en pen “pinnsvin” jevnt tonsurert plener.

Enheten til instrumentet er ikke vanskelig. På bæreplattformen er montert kuttemekanismen med en stasjon og en pose for oppsamling av klippet gress eller mulch gresstrå og diffusor. Det er et håndtak der klipperen skyves eller styres. Noen ganger er Makita selvgående gressklipperen utstyrt med et sete.

Når du velger et verktøy, må du vite at slåmaskiner er:

 • elektriske;
 • bensin;
 • hånd;
 • selvgående.

I sin klasse er verktøyet preget av sin kraft- og grepbredde, skjæringsmekanismen, hjulets størrelse og gressfangeren. Men jo bedre utstyrt klipperen, desto høyere koster den. Prisklassen for Makita-aggregater er 5-35 tusen rubler. Elektriske modeller er billigere enn bensin. Den dyreste vil være bensin selvdrevne maskiner med stort grep.

Elektriske gressklippere

Elektrisk gressklipper MakitaGressklippere Makita elektrisk er etterspurt blant eiere av plener med et område på 4-5 dekar. Dette kan være radius av verktøyet festet til punktet for energiutvinning. Imidlertid kan elskere av miljøteknologi utføre nettverksledninger, noe som vil tillate behandling av store områder.

Jo større gripebredden på skjæremekanismen er, desto mer energi trenger den. For gressklippere med fangst av 30 cm er nødvendig for skjærebredde på 40 cm Effekt 1,1 kW og mer trenger en separat linje, som nettverket er usannsynlig å tåle belastningen.

Elektrisk gräsklipperen Makita eller en hvilken som helst annen kan bare fungere i tørt vær, sikkerhets forholdsregler fremfor alt. Når du behandler plener, bør du nøye kontrollere tilstedeværelsen av ledningen, slik at du ikke kutter ledningen når du klipper.

Når du velger en elektrisk pleneklipper, er prosessbåndets kraft og bredde viktige indikatorer. Alle maskiner har en høydejustering. Enkel oppstart og støyende drift gir kraftuttak til verktøyet på elektrisk trekkraft.

Lett elektrisk gressklipper

Enkel modell av elektrisk gressklipperI vurderinger og mange anmeldelser av brukere, er Makita ELM3311 gressklipperen foretrukket blant lette modeller. En slik miniatyr toiler er egnet for å holde i rekkefølgen av lokalt territorium og små plener. Samtidig blir arbeidet utført nesten stille og om morgenen sover husholdningens medlemmer ikke forstyrr.

Enheten er lett, veier ikke mer enn 12 kg. Lett vekt oppnås ved hjelp av polypropylenhus, men dette gjør også modellen mindre holdbar i unøyaktig håndtering. Hjulene er laget av slitesterk plast, ikke skade jorda når du beveger deg.

spesifikasjoner:

 • motorkraft – 1,1 kW;
 • Bredden på skråstripen er 33 cm;
 • klippehøyde – 3 stillinger 20-55 mm;
 • travosbornik – myk, 27 l;
 • ejection av gress tilbake, inn i travosbornik.

Prisen på modellen på produsentens offisielle hjemmeside er 6 tusen rubler.

Elektrisk slåmaskin med gjennomsnittlig produktivitet

Makita elektrisk gjennomsnittlig ytelseVi legger oppmerksomheten til gräsklipperen Makita ELM3711, en forbedret og mer produktiv enhet. Det har alle de samme fordelene med å bruke elektrisk trekkraft – lav støy i drift og enkel økonomisk drift. Fravær av skadelige utslipp under motoroperasjon skaper behagelige forhold for operatøren og innbyggerne i et landsted. En litt økt motorkraft gjør at enheten kan brukes i områder med ugress, gamle nett. Et litt større grep øker produktiviteten til klipperen. Praktiske hjul vinner ikke gress. Et lavt tyngdepunkt gjør modellen motstandsdyktig mot et kupp.

Ved å jobbe på gressklipperen må det huskes at dette er et traumatisk instrument. Eventuelt reparasjons- og vedlikeholdsarbeid må kun utføres når enheten er koblet fra nettverket. Rengjør knivene bare i skinnhansker som beskytter mot kutt.

En stor gressfanger er laget som en kurv og tar en større mengde søppel. Forresten er enheten utstyrt med en nivåindikator og et alarmsystem for å fylle posen. Motoren er beskyttet mot søppel av et ventilert foringsrør. Motorkjøling tvunget, impeller propeller. Dette er en ekstra beskyttelse mot overoppheting og lengre levetid.

Hjulene er forsynt inn i huset, noe som gjør det mulig å rengjøre plenen nær gjerdet. Under lagring brettes håndtaket og enheten tar opp lite plass. Hvert hjul har en separat høydejustering.

Tegn på slåmaskinens data:

 • Strømforbruk – 1,3 kW / time;
 • regulering av klippehøyde – tre-trinns, 20-55 mm;
 • Bredden på den klippte stripen er 37 cm;
 • volum travosbornika – 35 liter;
 • Rammenes materiale er polypropylen;
 • vekten av enheten er 14 kg.

Prisen på gressklipper Makita 8 tusen rubler.

Makita ELM 3800 enhet

Makita ELM 3800 enhetHovedforskjellen mellom den representerte elektriske gressklipperen Makita ELM 3800 er bruken av en kollektormotor i stedet for en asynkronmotor. Penselmotorer er lettere, gir større dreiemoment og bedre tolererer kortvarig overbelastning.

For å redusere rotasjonshastigheten til roterende kniver i konstruksjonen, brukes en beltestasjon. For å sikre sikkerheten av en plutselig stopp, hindringer, er å kutte mekanisme utstyrt med en brems, som aktiveres umiddelbart etter starten av senke parentes.

Polypropylenhus er konstruert for å lette konstruksjonen. Høydenes høyde har 6 nivåer av justering. Gressbunkeren har en indikator på overbelastning.

Tekniske parametere for instrumentet:

 • Strømforbruk – 1,4 kW;
 • bredden på skåret er 38 cm;
 • travopriememnik volum – 40 liter;
 • hjulets størrelse – 127,178 mm;
 • vekt – 13 kg.

Pris plenklipperkapasitet på 1,4 kW 10 tusen 560 rubler.

Makita Bensin gressklippere

Bensinmaskine MakitaMobil, ikke bundet til rutenett, bensinklipper Makita brukes i store felt som et profesjonelt verktøy. Den brukes av de ansatte i bolig- og kommunale tjenester når man tar vare på torgene og plenen i byklyngen.

Fordelen med modeller i en spesiell firetaktsmotor, i stand til å kjøre på bensin AI92 og AI95. Ofte er bensinmodeller selvdrevne, det vil si at de ikke krever bruk av fysisk styrke til operatøren. Medarbeiderens funksjoner reduseres til å sette bevegelsesretningen og justere klippehøyden.

Et eksempel er Makita PLM4617 bensinklipper. Modellen er utstyrt med en fire-takts amerikansk motor kapasitet på 3,75 liter. a. Enheten kan utføre funksjonene til mulching, lateral utladning av gress eller lagre skråningen i en spesiell pose på 60 liter. Bredden på kantlinjen er 46 cm per pass. Tyngdepunktet er forskjøvet slik at enheten enkelt behandler bakker og plasserer nær vertikale strukturer. Ved transport av travosbornik kan fjernes, og håndtaket brettes.

På en dag prosesserer en slik maskin omtrent en og en halv hektar område. Den totale vekten av enheten uten drivstoff er 29,2 kg. Utstyret koster 18280 rubler.

I tillegg til de presenterte prøvene av gressklippere Makita er det installasjoner med andre funksjoner for ekstra plenpleie. Alle av dem har garanti gratis service i tjenestesentrene.

Makita gressklipper video gjennomgang