Lätt bensin på jobbet på gårdenEfter att ha fått högkvalitativ bensin, kommer en sommarboende att kunna klippa vegetationen i ett stort område om några minuter och spendera minst tid och ansträngning. Användare som behöver en bensinpump, betygsättningen av de bästa modellerna kommer att hjälpa till att välja den som blir ett värdefullt förvärv för dem. Idag i butiker kan du se dussintals modeller från olika tillverkare. Att välja en kvalitet, lättanvänd och billig modell är en ganska svår uppgift. När allt kommer omkring har varje bensinpump vissa fördelar och nackdelar. För att klara uppgiften bör flera modeller övervägas och dela dem i lämpliga kategorier. För att bekanta sig med de viktigaste egenskaperna, gör betyg av de bästa bensinstationerna: pris, vikt, kapacitet. Detta gör det möjligt för varje potentiell köpare att välja den kategori som beaktar prioriterade parametrar för den.

Bästa Budget Petrols

Att göra en bedömning av de bästa bensinstationerna, uppmärksamma först och främst budgetmodeller som kostar upp till 7 tusen rubel. Många sommarboende föredrar dem – verktygen är kompakta, lätta att använda och, viktigast av allt, behöver inte ge bort stora pengar när de köper. Med hjälp kan gräset i trädgården enkelt klippas, på små gräsmattor, runt blomsterbäddar, längs häckar och trädgårdar.

För det första förtjänar i denna nominering en bensinmätare Caliber 1200.

Benzocos Caliber 1200Denna modell har utmärkta egenskaper:

 • vikt – endast 6,9 kg;
 • kraft – 1,62 hk;
 • kapaciteten hos gastanken – 1,25 liter;
 • skärbredd – 44 centimeter.

Sammantaget kommer allt detta att göra det möjligt för användaren att enkelt hantera en betydande mängd arbete, spendera på att klippa gräs eller jämföra gräsmattan i minst tid och ansträngning. En signifikant skärbredd är en av de främsta fördelarna med modellen – även ett stort område kan bearbetas på några minuter. Det är viktigt att bensinbehållaren med sådana imponerande egenskaper har låg kostnad – cirka 6 tusen rubel.

Bredden på klippningen beror på storleken på bensinpumpens däck. Ju större den här parametern är, desto mindre måste skalaren göra pass för att slutföra jobbet.

Den andra platsen togs av bensin Chas T 336, först och främst på grund av inte alltför hög kostnad från 6000 till 6500 rubel.

Benzokosa Champion T336Tyvärr för ett antal parametrar är det sämre än tidigare modell:

 • vikt – 7,2 kg;
 • kapacitet – 1,23 l. s .;
 • Kapaciteten hos gastanken är 0,85 liter.

Trots det faktum att modellens skärbredd är ganska anständig – 40 centimeter – var det inte möjligt att komma till första plats vid nominering av budget bensinmodeller. Först av allt på grund av den stora vikten och ganska låg effekt.

En annan framgångsrik modell – CARVER PROMO PBC-43.CARVO PROMO PBC-43

Benzokosa Carver kommer att kosta köparen ännu billigare än de tidigare – 5500-6000 rubelarna. Hennes egenskaper kommer att imponera även en bortskämd användare:

 • vikt – 8 kg;
 • kraft – 1,7 liter. s .;
 • Kapaciteten hos gastanken är 0,95 liter.

Related  Nära bekantskap med Echo motorsågar

Hög effekt är naturligtvis den främsta fördelen med modellen. Tyvärr förkrossar allt mycket tyngd. Ja, och bredden på klippningen lämnar mycket att önska – bara 25 centimeter.

Stänger toppen av budget bensinmodellen Huter GGT-800T.Bensinslang GGT-800T

Detta är ett bra verktyg som du kan köpa för 6000 rubel, men tyvärr har han samma nackdelar som modellen från Carver. Så har Hushers bensinmotor följande egenskaper:

 • vikt – 7,1 kg;
 • kraft – 1,09 liter. s .;
 • skärbredd på gräs – 25 centimeter.

Även om massförstärkningen är uppenbar, minskar effekten och en liten skärbredd på gräset den här bensindrivna maskinen.

De bästa lätt bensinpumparna

Erfaren användare av bensin vet att vikt är den viktigaste parametern för dessa verktyg. När allt kommer omkring, när du arbetar, måste instrumentet ständigt hållas i vikt, och varje extra gram gram känns perfekt här. Därför bör ljusmodeller anges i en separat kategori, även om de har anständigt värde och inte har hög effekt. Vid sammanställningen av detta betyg var de bästa bensinbilarna uppskattade modeller som väger högst 5 kg – även långvarigt arbete med dem ger bara nöje och lämnar ingen trötthet. Och det är precis vad dachaägarna och arbetarna som arbetar med i trädgården behöver.

Vanligtvis beror bränslepumpens vikt på motorens storlek och effekt. Men användningen av moderna, lätta material kan avsevärt minska instrumentets massa, vilket gör det bekvämare.

För det första kom PARTNER XS bensinpumpen säkert fram.

PETROL XSOch det här är ingen olycka – det har utmärkta egenskaper:

 • kraft – 0,95 l. s .;
 • bearbetningsbredd – 41 centimeter;
 • vikt – 3,5 kg.

Kraften är ganska stor, eftersom partnerens bensinpump är så lätt. Dessutom, tack vare denna bearbetningsbredd, kan användaren enkelt klippa en gräsmatta eller gräs på ett stort område utan att känna sig trött. Det enda negativa – en bensintank på endast 0,34 liter. På grund av detta måste du ofta ta raster för att fylla på bränslet. Allt kompenseras helt av ett överkomligt pris – 6500-7500 rubel.

Bara lite sämre än ledaren för kategorin bensintank HITACHI CG22EJ.Bensocos HITACHI CG22EJ

Lite mer tyngd och lite mindre kraft tillät henne inte att leda TOPEN av ljusmodeller.

 • kraft – 0,85 liter. s .;
 • bearbetningsbredd – 38 centimeter;
 • vikt – 4,3 kg.

Tyvärr är Hitachi bensin underlägsna i alla avseenden mot modellen diskuterad ovan. För att förvärva denna avkomma från den japanska industrin måste du dessutom ta bort minst 12 tusen rubel – dubbelt så mycket som för ledaren. Naturligtvis minskar detta betydligt attraktiviteten i många köpare, trots de utmärkta egenskaperna.

Slutligen stänger han de tre bästa ljusmodellerna i Interskol MB-43/26 bensintanken.Benzokosa Interskol MB-43

Dess parametrar är:

 • kraft – 1 liter. s .;
 • bearbetningsbredd – 43 centimeter;
 • vikt – 5 kg.

Som du kan se överstiger den ovanstående modellerna både vad gäller kraft och bredd på gräsmattan. Dess enda nackdel är den stora vikten – det gick knappast in i värdet på lätt bensintank. Så, trots de magnifika egenskaperna som någon specialist kommer att uppskatta, klarar hon att ta bara tredjeplatsen. Men tack vare ett mycket överkomligt pris – inte mer än 7 tusen rubel – är köpare på det och sannolikt kommer det att vara i framtiden. Många användare är villiga att lägga upp ett extra kilo vikt för att spara några tusen rubel eller anständigt vinna på makten.

Related  Vilka vattenvärmare är bäst för en dacha?

De bästa kraftfulla bensinpumparna

Om du letar efter en bensinpump som inte bara trimmer gräsmattan, utan också klarar av ett stort område som odlas med aggressiva och bestående ogräs, bör du föredra högkvalitetsmodeller.

Den första positionen i denna kategori är upptagen av Cedar BH-4500 bensinpumpen.Petrozos Cedar BH-4500

Det har utmärkta egenskaper:

 • kraft – 6,1 liter. s .;
 • bearbetningsbredd – 42 centimeter;
 • vikt – 8 kg;
 • Kapaciteten hos gastanken är 1,2 liter.

Naturligtvis är vikten ganska stor – länge att arbeta med bensinpumpen kommer inte att fungera. Men tack vare kraften går det lätt och ungt gräs, och torkade fleråriga ogräs, och till och med stora buskar. Med ett verktyg kan du trimma en häck. Dessutom överstiger priset på modellen vanligtvis inte över 10 tusen rubel. Därför öppnar modellen rätt toppen av den bästa kraftfulla bensinen.

Bara lite sämre i kapacitet, men det vinner betydligt av Tatra Garden BCU-55 bensintanken.Tatra Garden BCU-55

Dess egenskaper:

 • kraft – 5 liter. s .;
 • vikt – 6 kg;
 • Kapaciteten hos gastanken är 1,2 liter;
 • bredd på bearbetningen – 41 centimeter.

Visst, Tatra Garden bensin gav väg till betyg i detta betyg bara på grund av mindre kraft. Men för många användare är vikten på 2 kg mycket viktigare. Modellen är tillräcklig för att effektivt lösa problemet med gamla buskar, torkade ogräs och andra växter, vilket ger många problem till ägarna av mindre kraftfull bensin. Dessutom kommer det inte att vara för dyrt – i många butiker kan det köpas för 7-8 tusen rubel, vilket säkert kommer att trivsamt överraska köparen.

Personer som har råd att betala extra pengar för maximal komfort att använda utrustningen kommer troligen att behöva smaka Makita bensin DBC 4510.

Bensin Makos DBC 4510Att arbeta med det är ett nöje tack vare låg ljudnivå och noggrant kalibrerad ergonomi. Membran-karburatorn ger utmärkt, stabil prestanda, som med en full bensintank och sista gram bränsle. Kraften i modellen är stor nog för att hjälpa till att hantera alla ogräs och till och med unga träd. Generellt är egenskaperna mycket bra:

 • kraft – 3,1 liter. s .;
 • vikt – 7,9 kg;
 • bredd av bearbetning – 25 centimeter.

Tyvärr är parametrarna för Makita mycket sämre än ledarna. Det är tyngre och har mycket mindre kraft. Därför lyckades hon bara ta tredje plats. Och om du tillägger att i någon butik när du köper måste du lägga ut minst 40 tusen rubel, blir det klart varför det sällan ses i förortsområden och på fält – hög kostnad avstöter lejonens andel av potentiella köpare. Även stor ergonomi och arbetssäkerhet kan inte fullt ut kompensera för höga finansiella kostnader.

Related  Vi lär oss regeln att välja olja för packningar av olika märken

Den fjärde platsen i betyg av kraftfull bensin kommer att glädja älskare av italienska produkter. Ja, på denna plats fanns en bensinpump Oleo Mak Sun 420 T.Bensin Oleo Mack Sun 420 T

En vacker hjärnbarn av italienska mästare sjunger bara i händerna medan du arbetar.

Arrangemanget av motorn vid toppen av stången garanterar en minimal belastning. Arbeta med henne under lång tid, kommer användaren inte att känna sig trött.

Detta främjas också av ett högkvalitativt anti-vibrationssystem – även när bensinpumpet utan hänsynslöst gräver torkarna med torra ogräs med styva stammar, känner användaren inte något obehag. Dess egenskaper:

 • kraft – 2,2 liter. s .;
 • vikt – 6,5 kg;
 • Arbetsbredd (linje / kniv) är 40/25 centimeter.

På grund av däckets storlek, även om du har mycket arbete att göra, kan du enkelt klara av det och spendera minst tid och ansträngning. Tyvärr, för italiensk kvalitet och utmärkt design måste betala. Och väldigt få användare är villiga att betala för ett verktyg för att ta hand om trädgården 40-45 tusen rubel. Det här är kostnaden för bensinpumpar i de flesta onlinebutiker. Dessutom har modellen en icke-separerbar bom som väsentligt komplicerar transporten.

Slutligen är den femte och sista platsen i TOPEN av kraftfull bensin Hyundai Z 525.

Bensinbeacon Hyundai Z 525Tyvärr tog hon denna plats först och främst på grund av hennes stora vikt, även om hon har en utmärkt makt:

 • kraft – 2,7 liter. s .;
 • vikt – 10,9 kg;
 • bredd av bearbetning – 25 centimeter.

Hyundai bensin har tillräckligt med kraft för att enkelt klippa inte bara buskarna utan också träd upp till 2-3 centimeter tjocka. Det här är en stor fördel, speciellt om du måste arbeta på en mycket försummad webbplats, som måste presenteras så snart som möjligt.

Men vikten på nästan 11 kg minskar signifikant attraktiviteten hos modellen. Ändå måste du ha extremt starka händer att arbeta med ett så tungt verktyg för en och en halv timme. På 5-10 minuter kan händerna börja bli trött, såvida inte du är regelbunden i gymmet. Därför kan det inte sägas att barnet i Henday-företaget är utbrett. Det bör noteras att denna modell kommer att kosta köparen mycket billigare än de som presenteras ovan. I många butiker kan det köpas för endast 15-16 tusen. Därför, om pålitlighet, kvalitet, utmärkt kapacitet och inte för högt pris är viktigt för dig, är det möjligt att denna bensinpump blir det mest framgångsrika förvärvet.

Nu när du har information om produkterna från de mest kända varumärkena kan du säkert hitta och köpa samma bensin som inte kommer att göra dig besviken även under många års regelbunden drift.

Video recension av motokosam husqvarna – video