Förvaringsvärmare Electrolux gör ditt liv bekvämtBekvämt liv beror till stor del på närvaron av varmt och kallt vatten i huset. Varmvattenberedare Electrolux med el och gasvärme representeras av det svenska bolaget Electrolux. Företaget producerar flödes- och lagringsenheter med olika kapacitet, horisontellt och vertikalt utförande.

De viktigaste skillnaderna mellan Electrolux-pannorna

Syftet med översynen är att få en uppfattning om produkter med elförsörjning med märkning av ewh-produkter. I de förgasade områdena är det fördelaktigt att installera Electrolux vattenvärmare, som arbetar med en gasbrännare. Trots den dyra installationen och behovet av att installera huven är värmaren mer ekonomisk än elapparaten.

Om det är nödvändigt att installera en liten vattenvärmare under diskbänken, är det nödvändigt att köpa en enhet med U-märkningen, ett vattentätt hus. För att installera ovanifrån, använd en enhet med index O.

Om det finns behov av varmt vatten under sommarmånaderna, kan du installera en inbyggd enhet. Behovet av sommarboende att göra sitt livsbekväma företag har tagit hänsyn till. Använd en strömmande vattenvärmare Electrolux kan vara bosatt i en metropol och en by, förutsatt att belastningen på elnätet tillåter användning av en kraftfull energikonsument.

Panna Electrolux i badrummetLagringsenheterna representerar alltid en varmvattentank ansluten till uppsamlingspunkterna. Tanken är en metallbehållare av rostfritt material eller fodrad med matplast inuti. Utanför behållaren är en rundad form med en hållbar beläggning. Varmvattenberedare Electrolux är monterade på väggpanelerna i vertikalt och horisontellt läge.

En rad modeller av vattenvärmare har en uppsättning av en eller två värmeelement med en total kapacitet på högst 2 kW, vilket möjliggör installation av hushållsapparater med en spänning på 220 V.

Varmvattenberedare Electrolux EWH 50 Quantum pro

Modellen av kompakten passar i ett litet rum med en kontur i hörnet 38×38, 70 cm hög. Electrolux EWH 50 Quantum pro varmvattenberedare arbetar med en 1,5 kW elvärmare, värmer tanken till 75 i 98 minuter.

Den inre tanken är gjord av deras emalj av speciell komposition applicerad vid 850 i en atmosfär av inerta gaser. Sådan beläggning har en lika expansionskoefficient och spricker inte och tillåter inte utveckling av fokal korrosion. Tjockleken på metallen inuti tanken är 2 mm. Närvaron av en magnesiumanod tjänar som ett ytterligare hinder för korrosion.

För att säkerställa säkerheten är det bättre att ta ett bad med vattenvärmaren avstängd. Anvisningarna gör det inte, men experter rekommenderar.

Varmvattenberedare Electrolux EWH 50 Quantum proEnheten har en elektronisk kontrollpanel där handtaget sätter temperaturen på varmvattenutloppet. Om vi ​​sänker uppvärmningstemperaturen till 55 grader, får vi en ekonomisk utgift av energi. I vardagen används varmt vatten med hög temperatur endast för tvättning med desinfektion. Är det värt att värma vatten, sedan att späda det med kallt vatten?

I nödfall finns skydd för vattenvärmaren för Electrolux 50 liter genom att trippla matningskretsen:

 • när vattenvärmaren är påslagen utan vatten;
 • tryckfallet i matarvattensledningen är lägre än 0,7 Ati;
 • ökat tryck i linjen över 6 Ati;
 • blockerar vid överhettning av värmaren under skummen.

Med alla positiva egenskaper är kostnaden för vattenvärmaren lägre än andra modeller med en volym på 50 liter.

Ekonomisk plattvattenberedare EWH 50

Ekonomisk plattvattenberedare EWH 50Enheten är konstruerad för att värma 50 liter vatten till en temperatur av 75vid övertryck i kallvattenlinjen 0,7 – 6,0 bar. Storleken på Electrolux EWH 50 Centurio dl är 860х433х255 ml med mjuka konturer. Anordningen upphettas med hjälp av två värmare, 1 kW vardera. Den totala vikten av enheten är 12, 2 kg.

Den inre tanken av austenitisk stål tillverkas genom metoden för argonsvetsning, vilket inte förstör strukturen i den svetsade sömmen. TEN är täckta med koppar och koppar-nickelbeklädnad. För att minska korrosionen i värmeelementets sammansättning är monterad anod av magnesiumlegering, förbrukningsbart material.

Närvaron av två elektroder gör att du kan justera till ett snabbt uppvärmningsmod och ekonomiskt, upp till 55 Förresten är det ekonomiska läget det främsta kännetecknet för modellen. Bakterier när de når 50 Döden och intensiv nedfall av skalan på elektroderna förekommer inte ännu. Mindre ofta är det nödvändigt att rengöra värmeelementen, mindre energi spenderas.

Effektiv isolering av värmarens interna tank Electrolux 2 cm med ett skikt av skumad polyuretan bidrar till enhetens ekonomi.

Skyddsfunktioner utförs:

 • termostat;
 • säkerhetsventil;
 • RCD – med läckström
 • skydd mot torrvärme;
 • avstängning vid lågt tryck i elnätet.

Kompakt vattenvärmare 50 liter med X-Heat

Kompakt vattenvärmare 50 liter med X-HeatDen föreslagna modellen Electrolux EWH 50 Formax använder nya generationens värmeelement. “TEN” TEN representerar en design där varje spiral är innesluten i en kolv och inte har direkt kontakt med vatten. Som ett resultat fäller olösliga salter inte ut på elementets yta, ingen skalning uppstår. Anti-korrosionsskyddet av metall är gjord med speciell glasfosforemalja och lägger till effekten av den använda magnesiumelektroden. Innehåller 2 värmeelement. Om man misslyckas fortsätter den andra att värmas upp. Byte av den skadade delen orsakar inte svårigheter.

Positiva funktionella egenskaper hos vattenvärmaren Electrolux:

 • universell montering – enheten kan installeras horisontellt och vertikalt;
 • Det finns en kontrollpanel med möjlighet till temperaturreglering och det finns en “ECO” -funktion;
 • Säkerheten är försedd med en säkerhetsventil, en RCD, en termostat aktiverad vid 850 S.

Byte av värmeelementUppvärmningstiden för en full tank med vatten upp till 75 kommer att vara 108 minuter med inkludering av element med en kapacitet på 0,8 och 1,2 kW.

Förvaringsvärmare Electrolux EWH 80 Royal

Förvaringsvärmare Electrolux EWH 80 RoyalEn elektrisk panna med en rostfri inre tank av specialstål och förnicklade värmeelement kommer att ge varmt vatten till en stor familj. Argonsvetsning ger långvarig drift av det inre kärlet. I tanken finns 2 värmeelement för 1 och 2 kW, men de fungerar växelvis och belastningen på nätet överstiger inte 2 kW. Formen på Electrolux EWH 80 Royal vattenvärmare är platt, dimensioner 493х290х990 mm. Uppvärmning av vatten upp till 750 – 2 timmar 10 minuter.

Bekväm kontrollpanelEnheten är utrustad med skydd och kontroll:

 • vattentemperatur sensor;
 • skydd mot “torr” uppvärmning av elektroder;
 • slå av vid ett tryck över och under det nominella (0,7-7,0 bar):
 • säkerhetsventil;
 • RCD.

Bekväm kontrollpanel gör att du kan installera värmaren i ett av de tre sätten för uppvärmning, kontrollera driften av enheten.

Värmaren är fixerad vertikalt mot väggen med ankare. Installation och felsökning av driftsläget måste överlåtas till servicecentret eller följa bruksanvisningen. När du köper, kontrollera tillgängligheten av komponenter på listan.

Tekniska egenskaper hos värmaren Electrolux 30 liter

Varmvattenberedare Electrolux för 30 literEn liten varmvattenberedare blir en oumbärlig assistent i landets liv. Enheten med dimensioner 43,3 x 25,5 x 54,6 cm passar in i nischen, det värmer upp vatten upp till 750 i 50 minuter. Apparatens vikt är 9 kg, installationen är lätt.

Varmvattenberedaren Electrolux EWH 30 Royal, trots sin lilla storlek, har god funktionalitet:

 • rostfri inre tank av matkvalitet stål;
 • två kraftgeneratorer med en effekt på 1 kW är gjorda av koppar med nickelavlagring;
 • Det finns ett sätt att använda ett element och full effekt;
 • termostat, “torrt” skydd, säkerhetsventil, RCD – skyddsmedel.

En kompakt enhet är oumbärlig på sommaren i en lägenhetsbyggnad. Det är lätt att inkludera i ordningen med vattenförsörjning och lagra till nästa sommar.

Alla vattenvärmare som diskuterats har en garantiperiod på 7 år. Kostnaden för enheter med emaljerade höljen är mindre än med rostfritt austenitiskt stål. Priset påverkas av värmaren och extrautrustning.

Video översyn av lagringsvärmaren Electrolux EWH 50 Centurio H