Tornado Cultivator ModellerPrivate sektorer og grønnsakshager må behandles to ganger i året fra ugress og grave opp for en god høst. Mange årlige bruk av konvensjonelle bajonettskovler for så mektig arbeid og ikke engang mistenker innovative verktøy som Tornado kultivatoren. Nå våren arbeider i hagen vil ta mindre tid og krefter.

Hva er denne enheten, hvordan fungerer kultivatoren?

Kort sagt, Tornado kultivatoren er en rot eliminator eller bakepulver, et miljøvennlig multi verktøy med flere funksjoner.

Tornado håndkultivatoren er av typen konstruksjon og består av en metallstang. På den ene siden av stangen er et håndtak som ligner sykkelhåndtaket installert. Den andre enden er utstyrt med tenner. Imidlertid har de samme tennene form av en spiral, vendt mot klokken.

En viktig egenskap ved konstruksjonen av et slikt verktøy ved justering av stangen for vekst. På grunn av dette kan du bruke verktøyet til en dyktig person med hvilken som helst høyde, og til og med et barn over 1 meter.

Mange mennesker vil spørre hvordan dette verktøyet fungerer riktig. Alt er enkelt – det er nødvendig å etablere vinkelrett på et jordplan og for å oppnå full nedsenking av tenner i post.

Mye god video har blitt gjort om arbeidet med tornado kultivatoren. For eksempel, her er det:

Selv en skjøre jente håndterer enkelt ryggene i noen få ti meter bare en slik kultivator. Det er interessant at lastfordelingen er godt gjennomtenkt. Brukeren riper ikke ryggen, men arbeider med alle deler av kroppen. Hendene, rygg, skuldre, ben og torso er involvert. Hvis det er en belastningsfordeling, er det nesten umulig å bli utmattet når du arbeider med et verktøy.

Eksperter anbefaler å bruke i forlatte eller forsømt områder er et slikt verktøy, fordi fjerning av ugress og ville planter – den viktigste funksjon av jordfreser. Sammenlignet med helikopteret, vil denne kultivatoren spare både tid og krefter. Det er ikke behov for en ubehagelig stilling av kroppen under arbeid, så vel som i periodiske svinger og knebøy.

Related  Vilka är motorsågarna hos varumärket Partner och Huter?

Som i praksis fungerer de som en håndkultivator og en rottornado vises på videoen:

Hvis du tester kultivatoren eller rot eliminator sammen med spaden, viser det seg at spaden er 4 ganger langsommere å behandle jorda. Videre spiller det ingen rolle hvem som akkurat brukte verktøyene, fordi når man sammenligner, må man utføre kaotiske bevegelser i et bestemt tempo.

Riktig jordkultivering utføres ved løsning, ikke ved å flytte formasjonen. Det naturlige laget og det grunne rotsystemet blir forstyrret under en aggressiv graving med en vanlig bajonettskovl. Korrekt bruk av kultivator-rot eliminator beholder det nødvendige miljøet for fremtidige planter.

Bygging av dyrkningselementetFordeler som kreves av produsenten:

 1. Fjerning av ugress er en hyggelig enkel sak. Det er bare nødvendig å fordype arbeidsstifterne til kultivatoren rundt ugresset.
 2. Det er praktisk å bli kvitt uønsket vegetasjon på ryggene. Det er umulig å ødelegge den voksende avlingen med et slikt verktøy.
 3. Du kan utføre de samme handlingene som gafler, distribuere ugress i kompostkasser eller hauger.
 4. Det er enkelt å montere, lagre og enkelt transportere fra sted til sted.
 5. Arbeidsstenger eller tenner er laget av herdet stål, korrosjonsbestandig.

Om “Tornado Mini”

Tornado mini kultivatorUtover som en stokk, er en lett håndholdt kultivator Tornado mini en utmerket hjelper til å fjerne ugress og skudd. Det er nødvendig å forbedre hagen og hytteområdet permanent, men de fleste fysisk kan ikke takle så monotont arbeid. Underminere små spirer med en spade eller sap er mye mer arbeidsintensiv enn “jonglering” unødvendig vegetasjon med en enkel bevegelse av hånden.

Mini Tornado Cultivator er en lett versjon av den klassiske modellen. Forskjeller og muligheter for dette verktøyet, angitt av produsenten:

 1. Løsning uten å dreie jordlaget. Kan brukes i busker, nær blomsterbed og andre steder vanskelig å få tilgang til.
 2. Enkel og enkel fjerning av små ugress.
 3. Opprette hull for planting løk, blomster, frøplanter av hvilken som helst størrelse på kort tid.
 4. Behandling av jordbunnen ved siden av rotsystemet av busker og trær.
 5. Arbeid med en hånd.

Hvis det er tvil om valg av kultivator og prisen for det, er det bedre å kjøpe den mest budsjettmodellen – kultivator-rot eliminator Tornado.

Den anbefalte prisen for tornado kultivatoren av denne modellen er bare 800 rubler.

Related  Elektrisk gräsklippare – betyg av de bästa modellerna av beprövade tillverkare

Hva i praksis?

Tornado Hand CultivatorModellen av kultivatoren “Tornado” i markedet for hageverktøy er ikke det første året, det fortjente stor oppmerksomhet og godkjenning fra personer med knust ryggrad. Utøverne sier at lasten er den mest grunnleggende bare på hendene.

Mistilløse gartnere, ser denne innovasjonen i byggemarkedet, rush å avtale, først av alt, ved sammenligning. Og for dette kjøpes en klassisk “Tornado” og en billig bajonettspade.

På stedet måles flere firkanter for å teste velvære og lovte undervurderte belastninger.

Som et resultat brukes en skovl med et håndtak utelukkende når man lager pits for gjerde eller kompost. Kultivatoren prosesserer også jorda, danner hull for frøplanter, lukker ut alle forlatte og glemte hjørner av området med letthet og ønske.

Fra ordene til tilstrekkelige og takknemlige sommerboere kan Tornado:

 • grave bakken i vertikal stilling raskere enn noen spade;
 • løsne åsen med jordbær, blomster, stauder;
 • å hjelpe til med transplantasjon av frøplanter, på samme måte å trekke ugress ut av noe jord;
 • lage rader med pene hull for poteter.

Men hva en kultivator kan ikke:

 • gjør de riktige gropene til stolpene;
 • kutt og ta ut røttene til kirsebær, irgi og lilacs;

Når du arbeider med all kraft på verktøyet, bør du ikke trykke. Det er bedre å utføre fremdriftsbevegelser, kultivatoren vil skrike i bakken selv takket være stavens design. Og jordlaget vil beholde den riktige strukturen.

Håndkultivator for Tornado dacha

Kultivator potetopptaker T dekorativeI tillegg til en konvensjonell kultivator ble det opprettet en modell av potetgravere til sommerboere:

Bildet viser at konstruksjonen inkluderer en festepinne, 3 arbeidstenner, et sykkelhåndtak og en base med fast lengde.

Related  Motorsågskedjor – skötsel och skärpning

Kultivatoren til potetgraveren vil lette og akselerere arbeidet ved høsting av poteter. Dette patenterte verktøyet lar deg passere avlingerområdet rad etter rad i løpet av sekunder.

Hva er prinsippet om arbeid?

Kultivatoren er installert i en vinkel på 90 grader til bakken, noe feste foten. Parallelt roteres potetserien rundt aksen. Det viser seg at de avrundede stengene eller tennene til kultivatoren får alle knollene ut av høstmarken fra reiret i ett trekk.

Etter en årlig, tung og kjedelig høsting av poteter, vil dette verktøyet introdusere en rekke landlige og dacha arbeid, spare energi, tid og humør.

De som tror, ​​og reklame begynte å ta et “mirakel” for hageredskaper og hage, har gjentatte ganger nevnt hele spekteret av jordfresere “Tornado” bare et godt ord.

Hageverktøy TORNADO i aksjon – video